למה סאם ודין לא לוקחים את קווין למאורה?

twilightsucks

New member
הם רוצים להשאיר את המקום לעצמם

עד שסוף סוף יש להם בית, ולא סתם בית, אלא בית שטכנית שלהם בירושה שכן הם הצאצא היחיד לאנשי המילים, אני לא חושבת שהם נחושים להפוך אותו למפקדה לכל הבא.
כן, בובי פתח בפניהם את ביתו וכו' וכו', אבל נראלי מותר להם להיות אגואיסטים פעם אחת בחייהם. בנוסף יש את הקטע של כל המפלצות והשדים שרודפים אחריהם ואחרי קווין בעיקר- אפשר הרי לראות שהם לא בדיוק יודעים איפה סאם ודין מתחבאים, שכן הם לא עורכים להם מארב ומנסים לרצוח אותם כל פעם שהם נכנסים ויוצאים מהמחבוא. אם הם לוקחים את קווין, הם בעצם מזמינים את כל מה שרודף אחריו אליהם.

משי22

New member
גם לי נראה שזה נובע מאגואיזם...

הם רוצים לשמור את המקום לעצמם

למרות שלא יפתיע אותי אם בהמשך העונה הם יחליטו בכל זאת להעביר אותו לשם. אולי הם שומרים את זה כאופציה הבאה, אחרי שהשדים יגלו את המסתור הנוכחי שלו.

לא שומרים את כל הביצים בסל אחד

אף מקום לא בטוח במאה אחוז. גם קווין וגם המאורה הם דברים סופר חשובים, אז עדיף לא לשמור אותם ביחד - אם יתפסו משהו אחד לפחות שישאר האחר.

ואני גם חושבת שיש כאן איזשהו אלמנט של אגואיזם, אבל אפשר להבין אותו. מעבר לעובדה שסוף סוף יש להם בית, המאורה קשורה לאנשי האותיות ולא לציידים. אני חושבת שהם רוצים לשמור על הפרדה ולא לשתף את המאורה עם הבעיות של שאר העולם, ואם הם יביאו לשם את קווין זה קצת מערבב בין הדברים...

riktal

New member
אישית אני חושבת

שהם בדעה של: למה לנענע את הסירה?
קווין במקום בטוח אז למה להזיז אותו משם? חוץ מזה שעצם המעבר יסכן אותו כי בזמן המעבר הם יהיו חשופים לפגיעות. הרי הוא מבוקש על ידי כל הרוע ואם קראולי לא יכול למצוא אותו במחבוא הנוכחי, למה לשנות?

למעלה