למה נחסמתי ?!

למה נחסמתי ?!

לשבועיים, מה אין לכם רחמים ?! חח לא רציני למה ?! לא עשיתי כלום בקושי הייתי בבלוג פעם אחרונה שהייתי זה שפתחתי חדר והכל היה בסדר שם :/

הנה פתרון לחסימה שלך...200שקל בבקשה

תתקעי נוד ואז תריחי אותו תמלאי אותו בבלון ותפריחי אותו לשמיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

המלכהה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בני

תן לה במיטלע מוכרת צנון בתקווה חחחח

מיטלע אפשר לישון אצלך? חחחחחחחחחחחח " כן בני אתה יכול לישון אצלי אבל לא לידי" חחחחחחחחחחח מכיר את התשובות שלה בע"פ חחחחחחחחחח.

המלכהה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחח לא לא לא זה ככה בכייף מאמי בוא לישון אצלי..אבל אצלי לא איתי באותה המיטה =]]

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

תן לה ברק **** יודע לעקוף כאן חסימות תן לה במתווך בני תן לה בגביית דמי תיווך ועמלה תן לה בששון תולה כביסה עם כובע גרב ותחתוני בוב ספוג

דיויד.?מי זאת מלאה בחושניות? חחחחחח

תבסיק תבסיק חחחחחחחחחחחחחחח שולח לי מסר כאילו מישהי בא לה עליי חחחחחחחחחחחחחחחחח ידעתי משהו לא נורמלי פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. תן לה בדיויד מוכר קלחי תירס בשכונת הרכבת בלוד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אההההה פיספסת אה אוהו פיספסת אהה../images/Emo6.gif

תן לה בבני נפל בפח תן לה בבני נשאר עם התחתונים למטה
תן לה ב"הייי מה מצב חושנית?אכן אני רוצה להכירך.. הניק שלך מוכר לי. רק שהמון זמן לא יצא לי להכנס לבלוגים. ספרי מעט על עצמך.מי את וכ"ו? יש לך טלפון שנוכל לשוחח? מחכה לך בייי נשמה תן לההההההה בדיויד לא פראייאר תן לה בקווינטי ורונה נסעו לחופשה מטעם המניות שתפחו לתפוז בקארביים והשאירה את זה ממכר להשגיח על הגולשים

דיויד. חכה חכה יא מזרוב../images/Emo6.gif

ידעתי שיש משהו לא בסדר במסר הזה חחחחחחחחחחחחחחח. תן לה בדיויד לוקח רעיונות של בני כמו "תפוז נחשים" חחחחחחחח ושם אותם בחתימה שלו. תן לה בדיויד כל יום נוסע לתחנה מרכזית בלוד. אוכל מנה פלאפל ב 5 שקל וציבס ותבוזים חחחחחחחחחחחחחח. תן לה בבני תמיד ברמלה ודיויד "לא בבית" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. עזוב אותך שטויות אתה לא רציני בחייך. תן לה בצוות תפוז חוגג ע"ח המניות בגווטאמלה חחחחחחחחחחחח תן לה בגיא אליאב מוכר נענע וקוסברה בשוק הכרמל חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני במקומך לא היתי ממהר מותק

היתי מפליץ במים רותחים ומים עם מיץ לימון חחחחחחחחחחחחחח. בכל אופן לעקוף חסימה זו לא בעיה... רק אם יש לך מעט שכל והרבה סובלנות.. תן לה ברג'סטרי וניקוי ושיחזורו חחחחחחחחחחחחחחחח תן לה במנעולים ובשינוי הטאבים חחחחחחחחחחחח

למעלה