למה מי מת??

AeroDar

New member
למה מי מת??

טוב כנראה שהפורום מת...או שהוא טיפה נח או ישן בימים האחורנים ולכן סתם כי משעמם לי נעשה שוב שישור הכרות מכיוון שמאז השישור הכרות האחרון שנעשה פה מתו אנשים (חח סתם... אני מגעילה אני יודעת...) והצטרפו אנשים חדשים...אז יאללה להתפקד מחדש!!! אני הדר...נייס טו מיט! בת 14 וקצת מראש העין... תחביבים! לנגן בגיטרה ופסנתר, לרקוד ולשיר למרות שאין לי כישרון אדיר בשירה...ולעשות דברים מוזרים מחוטים וחרוזים...ולא, אני לא שונאת דברים קטנים ומעצבנים... סגנון מוזיקה אהוב - רוק קלאסי בעיקר, ג'אז בלוז ומזרחית...סתם...איכס אני לא מאמינה שכתבתי באותו משפט רוק קלאסי ומזרחית
להקות וזמרים אהובים - לד זפלין, אירוסמית', קווין, סקורפיונס, דיפ פורפל, ביטלס, פינק פלויד, גאנז אנד רוסס, רולינג סטונז, רד הוט צ'ילי פפרז, פרל ג'אם, ג'ימי הנדריקס, אריק קלפטון, בילי ג'ואל, סטיבי ריי ווהן ובטח שכחתי עוד כמה אבל לא נורא... יאללה עכשיו תורכם!

ThePiper

New member
אוקיי!

טוף, קוראים לי שירה, בת 15 וחצי. אוהבת רוק קלאסי וקצת פרוגרסיב... אין משהו מיוחד שאני אוהבת למען האמת :S וסתם הערב קטנה: מזל טוב פורום אגדות רוק!!

AeroDar

New member
מה?! מה אתה רוצה?! חח סתם

טוב אנשים אתם לא רוצים שאני יכר אותכם?

Rusty Cage

New member
אמממ אוקיי אני

אני טליה,מנגנת על גיטרה קלאסית מכוערת בשם בלה, בעלת חתולה שמייינה עד מאוד בשם בל, וכמובן,שומעת המוווון מוזיקה=) סגנון אהוב:כמעט כל סוגי הרוק ת'אמת...אבל במיוחד גראנג' ות'ראש מטאל. להקות אהובות:פרל ג'אם(
),אליס אין צ'יינס,פיית' נו מור,מטאליקה,זפלין (משום מה),סמאשינג פאמקינס,בליינד מלון, סאונדגארדן,סקרימינג טריז,פינק פלויד,בלאק סאבבאת',פנתרה,מגהדת',אקסודוס ועוד ועוד ועוד

the papercut

New member
אימאש'ך

אני ג'אזי ג'אז בן 16 מרשאון לציון(?) מנגן על גיטרת בס כבר שנתיים אני שומע כל סגנונות של הרוק(טוב את רובם) אמנים אהובים:Jimi Hendrix,LEd Zeppelin,Sex Pistols,The Clash,Pink Floyd,The Ramones,Iron Maiden

yoyoyud

New member
טוב, אז בואו נעשה את זה עוד הפעם.

יהונתן, ת"א ,16 גיטרה, תופים שומע יותר מידי מוזיקה. לאחרונה אני מתמקד דווקא יותר בג'אז. קצר ולעניין! ושבת שלום לכולם

אוקיי אני

אני דניאל קוביין בת 15 מרמת גן והוד השרון ..( שני בתים הורים גרושים) אני מנגנת באורגן ובגיטרה קלאסית ( בערך) לשיר ולשחק אני אוהבת רוק קלאסי גראנג' בלוז פאנק מטאל ורוק ישראל... להקות וזמרים : נירוונה לד זפלין פינק פלויד קווין ביטלז גאנז אנד רוזס צ'ילי פפרס סיסטם אוף א דאון , אלניס מוריסט, שייגעצ, היהודים( בערך) מוניקה סקס משינה יש עוד מלא ... אבל אם אני ימשיך זה לא יגמר...

באמת קוראים לך קוביין?

אני מניח שזה סתם ניק אגב הכרתי מישהו ששינה את השם משפחה שלו לקוביין אחרי שקורט התאבד.

מה אני הכי זקן כאן?

פעם הרגשתי כאן פעור, היו פה בחורים בגיל 30 ומעלה בכל אופן אני בן 19 בחודש הבא מנגן 4 שנים על גיטרה, ושומע בעיקר בלוז ורוק אפשר להגיד שבעבר שמעתי את כל הלהקות שהוזכרו כאן קווין, ביטלס, גאנז, סקורפיונס, רולינג סטונס, מונקיז, מאמאז אנד פאפאז, פינק פלויד וכו' וכו' כרגע אני כבר לא שומע את הסגנונות הללו אבל עדיין שומע זפלין, זו הלהקה היחידה ששרדה אצלי את כל התקופה הזו של הרוק והמטאל אולי גם דרים טיאטר. כרגע אני שומע בעיקר בלוז וקצת ג'אז אולמן ברודרס, בוב דילן, סטיבי ריי, דורס, רולינג סטונס, צ'אק ברי, קורט רוזנווינקל, זפלין כמובן, דיפ פרפל וכו' את האמת אני כבר לא עוקב אחרי כל הזמרים והלהקות שאני שומע.. יש לי בערך 50 דיסקים מקוריים, 150 לא מקוריים ועוד איזה 100 דיסקים של אמפי3

P o M i K i

New member
גמני!

אני דניאל, או פומיקי... מה שעושה לכם את זה... נכון לעכשיו אני בן 16, אבל תוך 10 ימים המצב היה שונה אני בעיקר ברוק הקלאסי
הרבה פרוג... ורק דברים טובים:) ואני לא מאמין במוזיקה מודרנית... אין לי כוח לכתוב את כל הלהקות... ובמוזיקה הישראלית אני אוהב כימאת רק את החברים של נטאשה...

catch 2 2

New member
../images/Emo26.gif

,19 לא מנגן- כן כותב ,שירים, סיפורים ורומאן כרגע. מוזיקה -משנות ה70 לד זפלין וקצת פינק פלויד . linkin park, garbage, the cardigans רק את אלה כרגע יש ,עוד המון בכללי אבל הם מחוץ לקסטה אפשר לומר.. אני מאוד לא אוהב שירים רדודים ,שטוחים וברורים. אלא רק כאלה שיפרקו אותי לפירורים קטנטנים כקווי השערה ,אחרת לא אטרח אפילו להגיש אצבעי לplay.

ThE RhythM

New member
אני

עומר, 16 וחצי ומתגורר ברחובות אני מגטרר שנתיים בערך, ויש מצב שאני בקרוב מתחיל תופים חוץ מזפ אני שומע עוד הרבה...בעיקר רוק קלאסי- בלוז-רוק, פסיכדליה ופרוגרסיב (ביטלס, ג'תרו טאל, המי, יס, דיפרפל, הסטונס, זאפה, ELP, קרים{ובכלל קלפטון}, דורז, ג'נסיס, הנדריקס{הנשמה}, קינג קרימזון, פינק פלויד, אולמן בראת'רז, דילן, SRV וכו') בכל מקרה מזפ הם עדיין ה-הלהקה מבחינתי... וזהו בערך..יום נעים

A Kind Of Magic

New member
אוף חייבים נושא??

טוב בזמן שהדר בודקת מי חי ומי מת, המחשב שלי.......... לא תוקן... אני פשוט אצל אבא שלי אז יש פה מחשב נורמלי.... אז אני מעין (ובהמשך למה שהדר אמרה...) מהאגודה לתרבות הדיור... (סתם... מי שלא הבין לא רואה הפיג'מות...) בת 14 פלוס מראש העין... אני אוהבת לשיר (ומשקיעה בזה הרבה... נכון מעין? לא אני... אני לא מדברת לעצמי יותר... רק לתוכי שלי) לרקוד, כנראה מתחילה ללמוד פסנתר שנה הבאה (סופסוף!), לשמוע המון המון מוזיקה וללמוד על מוזיקה.... אגב הבית השני שלי הוא הקונסרבטוריון של ראש העין... חחח עצוב.... סגנונות מוזיקה אהובים כרגע: רוק קלאסי, ג'אז בלוז, מוזיקה קלאסית וישראלי ישן (יעני משו כמו יוני רכטר גידי גוב יהודית רביץ...)... אני חושבת שזהו... אההה ואני שונאת דברים קטנים שמעצבנים אותי... מכאן לקוח משפט השלילה בהודעה של הדר....

yoyoyud

New member
אז אני לא רואה הפיג'מות...

ולמרות שאת מתכחשת לזה, את כן מדברת לעצמך

jimorrison

New member
לא היא דיברה אלי

בדיוק דיברנו על זה שהיא שרה... חה חה!! יויויו

Hedillon

New member
בונז'וּר

אני גיל בן 16 מרחובות מנגן שנתיים בערך על גיטרה.. שומע כל מיני: הנדריקס (הנשמה), לדזפ, דיפרפל, פינק פלויד, קרים, גארי מור, הדלתות, SRV, קינג קרימזון, יס, ריינבו, המי, ג'טרו טאל, ביטלס, סטנלי ג'ורדן, גרייטפול דד, בלאק סאבאת' ועוד.. זהו

למעלה