למה מי מת

gs1234

New member
למה מי מת

רוני ביגס מת.

הסקס פיסטולס הייתה להקה טובה. עם כמה בעיות, אבל אחלה שירים, והם ידעו שהם מייצגים את הפאנק בעיני העולם.

באמצע 1978, אחרי ששני הכוכבים עזבו, אזובי הקיר (פול קוק וסטיב ג'ונס) שמרו על השם "סקס פיסטולס", צירפו אליהם את ביגס האידיוט והקליטו כמה שירים נוראיים. הם היו יכולים לוותר על זה ולפרוש בשיא. במקום זה הם החליטו לתת בעיטה לפאנק שממילא גסס באותה תקופה ולהקליט עם ביגס את שירי הזבל "אף אחד לא אשם" ו"Belsen was a gas". ג'ון ליידון אמר אחר כך על השיר על בלזן שהוא נכתב בטעם רע והיה עדיף אם הם היו מוותרים עליו.

את סטיב ג'ונס ראיתי בהופעה בשנת 2008 ואני ממש מצטער שהייתי שם. זה היה מחריד.

בכל מקרה, רוני ביגס היה אפס במשך כל חייו, ועכשיו נפטרנו ממנו. למי שמעוניין לקרוא עוד קצת עליו, אז הנה יש כאן קצת מידע: http://www.haaretz.co.il/news/health/1.958140

IDNTFS

New member
סטיב ג'ונס עשה דברים טובים גם אחרי...

ה-Sex Pistols. אתה לא אוהב את ה-Professionals, גבי? אם מישהו אוהב את הכיוון של להקות כמו Sham 69, Cock Sparrer, The Crack, Generation X ורוצה לשמוע את זה עם הסאונד של התקליט של ה-Sex Pistols, חבל להפסיד (לפחות) את תקליט ה-self titled של ה-Professionals. חוץ מזה, אני גם מאוד אוהב את התקליט הראשון של Joan Jett, שבו סטיב ג'ונס ופול קוק ניגנו בכמה מהשירים. וכמובן התקליט הראשון והאדיר של Kraut מניו-יורק, שבו סטיב ג'ונס מתארח בשני שירים. אבל זה סתם name dropping, ודי קצה המזלג.

בכל מקרה, תמיד הרגשתי שאנשים שמתעסקים יותר מדי ב-Sex Pistols סתם מפסידים המון דברים אחרים על חשבון הזמן שמתבזבז על להקה אחת עם תקליט אחד. לא ידעתי מי זה רוני ביגס עד עכשיו, והגרסא שיש לי של "Belsen Was a Gas" היא על תקליט בוטלג פולני והשם שלו רשום בתור "Belsen Mas a Bas". ועוד הפולנים לא מבינים למה הם הנושא הכי פופולרי לבדיחות, אחרי צ'אק נוריס ולפני רוסיה הסובייטית.

למעלה