למה מיקי ?

Yaron neu

New member
בוא נודה באמת

המשחק מכור (לרעה) עוד לפני שבכלל הסתכלת, לא כן? ;) אגב, שמח לראות אותך כאן. ירון

Fuhrer

New member
בהתחשב בנתונים אני חייב להסכים איתך

אם כי רציתי לשמור על סוג של אובייקטיביות אבל לא עוד - אכן זה היה קצת בלתי אפשר לנוכח הסרטון. שמח שאתה שמח :] נחמד גם לראות אותך כאן.

Fuhrer

New member
הו זה פשוט למדי

אם כי אני לא מבין למה אתה ממשיך להאחז בעלה נידף ברוח [מילים וביטויים מישהו?] נתונים : 1.המיזיסצינה הכללית של סרטון הוידאו. 2.המשחק בסרטון הוידאו. 3.מטרת הסרטון. מכשולל סופי יוצא שזה פשוט לא משהו. וכאן זה נגמר - אין מה להוסיף/להרחיב בדיוק כמו בסרטון.

Master Stav

New member
איש יקר ...

1. אין פה סצאנה 2. אין פה משחק ...הנערה חושבת שמקי מתאים ( אני מכיר אותה אישית ....איך אומרים ..זו ביתי ) 3.מטרת הסרטון ....עוד משיהו שחושב שמיקי מתאים .... לא משהו נכון זה לא צריך להיות משהו זה מה שזה ....קול של אדם פשוט שהובא בצורה אחרת ....יש מבין עכשיו ?

motisisr

New member
סתיו

גם אני חושב שהקליפ לא משהו, זה שהיא חושבת מה שהיא חושבת על כך אין ויכוח

Master Stav

New member
הקליפ אינו אמור להיות משהו ....בחיאת דינעק

כולה נערה שאומרת משפט ...סוג של מיניטיזר אם תרצה מעבר לכך ...זה החלק ה12 מתוך קליפ שעומד לצאת ....בקרוב ... ואכן על מה שהיא חושבת אין ויכוח מיקי היחיד שיכול לעשות את השינוי לנוער ביישוב

Fuhrer

New member
בכל זאת כשרוצים לקנות קולות עושים זאת כהלכה

ולא סתם ככה. יש חוקים לכל דבר. גם לאומנות השיווק יש חוקים גם אם שוברים אותם - שוברים אותם נכון. זה פשוט נעשה כ-סתם, פשוט לא לעניין. לא משנה מי הבן אדם מה הוא ומה הוא יהיה המופיע בסרטון איך שזה עשוי זה פשוט סתם. אותי לא שכנע כסרטון, לא יותר מביקורת בונה. וסוף.

למעלה