למה לשנות את 2 השירים הכי טובים באלבום

nissanroey

New member
למה לשנות את 2 השירים הכי טובים באלבום

לא חבל.....הגרסאות של MUSIC ן ON MY OWN היו מושלמות בסינגל.....ב MUSIC שומעים את המבטא של הישראלי המצוי......ו ON MY OWN זה היה ממש מעולה ולא היה צריך לקבל שינוי (אל אף שלא קיצוני כל כך עדיין מורגש).....אבל סה"כ דיסק מעולה ו2 חברה מוכשרים שעושים כבוד ומוסיקה טובה......ד"א אני ממליץ רק לקנות את האלבום......דיסק חובה ומשתלם (רק 50 שקל) וללא ספק שווה כל שקל

AlienCream

New member
צודק

ההקלטה מחדש של Music באמת איכזבה טיפה... אבל חוצמזה אלבום סבבה לאללה.. במיוחד Express Yourself שנדלקתי עליו מאז ששמעתי אותו במייספייס שלהם

TheMashMash

New member
ממש לא טיפה- איכזבה המון - אני לא יכול לשמוע

אותה :) אני מצטער גם OMO ... למזלי אני קונה ושפ את האלבום בארון - רק לצורך העלאת המכירות... בפועל אני ממילא צורב את זה לאוטו.. שם אני מחליף את MUSIC ו OMO .. לטובים יותר (הישנים)

Rincewind

New member
שינו כי היה צורך לשנות...

לא ניכנס לסיבות למה.. אבל אני לפחות, אחרי כמה האזנות לאלבום, כבר מכתיר שירים אחרים לגמרי בתור הכי טובים באלבום.

zoomout

New member
אפשר בכל זאת

לשאול מה הסיבות לשינוי ? פשוט ממש מסקרן אותי איזה סיבה יכולה להיות בשביל לשים באלבום גרסה טיפה שונה מאשר בסינגל ? knob לא הראשונים שעשו את זה ואף פעם לא הבנתי למה הרבה אומנים עושים את זה.

nissanroey

New member
לא יודע מה היו הסיבות

אני לא היחיד שחושב ככה........סיבות יהיו אשר יהיו אני חושב דווקא שהשירים הישנים בעיקר MUSIC ו ON MY OWN היו מהשירים הטובים בדיסק (במידה והיו בגירסא ישנה).... ומה שקורא זה שאני לא יכול להכניס את הדיסק ולשמוע רצוף....אני תמיד מוריד את MUSIC ן ON MY OWN כי זה עושה לי רע לשמוע את השירים שאני הכי אוהב לא נקיים ולא בגרסא שכולנו כ"כ אוהבים.....זה TURN OFF ממש גדול.....סורי אבל זו דעתי

TheMashMash

New member
מסכים - אני מדלג עליהם או שומע את המקוריים

במקום. זה בסדר, אנחנו לא חייבים לאהוב את השינוי. :)

GuyHemed

New member
../images/Emo3.gif אני חייב להיות שונה חחח

אני דווקא אהבתי את הגרסאות כי אני לומד תמיד לאהוב משהו שאני שומע הרבה זה לא רע בכלל... לא יודע מה הבעיות כל אחד והטעם שלו

../images/Emo60.gifאני חושבת שצריך להתרגל...

גם לי בהתחלה זה היה מוזר והכל! אבל לאט,לאט..אחרי כמה שמיעות מתרגלים
יש מצב שאני אקנה את הדיסק מחר...אני אראה כבר!

למעלה