למה לריב על ה DOORS

itay miron

New member
למה לריב על ה DOORS

כשפשוט אפשר לבוא היום להופעה ביהושע בת"א לשבת על בירה וללכת מכות אז יעלה להצביע ברגלים ולבוא Mens Rea היום רוק לפנים בשעה 22:00 בפאב יהושע , אין תירוצים כי אין לימודים מחר

fire witch

New member
כן , ללכת מכות ביהושע ...

אם תצליח להניף שם יד בלי לפגוע בקיר אני מזמינה אותך לבירה ... ולי יש תירוץ מקורי - אני באה לפיגאל לראות אתכם

itay miron

New member
לא תירוץ מספיק טוב

פיגאל זה באזור חיוג אחר, ואני מזמין לבירה

fire witch

New member
זו בדיוק הבעיה - אזור חיוג אחר ...

תגיד לסולן הדרעק שלכם שיסביר לך למה הוא לא בא לקחת אותי להופעה , הוא כל הזמן משחק אותה כאילו הוא אוהב אותי ומתעלם מקיומי .... בסוף אני אהפוך לגרופית אובדנית וזה יהיה על המצפון שלכם !

M e n s R e a

New member
כן, הוא כזה דרעק, אה?

באמת מקום צ'יקמוק! וגם ממש כיף שאומרים לך כל שניה-תנמיך, השכנים. מה זה-פאב הופעות? דווקא הגישה מזכירה לי את סבתא שלי.

fire witch

New member
זה תלוי בכמה דברים

כמה מדרגות יש למזבח המדובר ומה בדיוק אני אמורה לעשות שם למעלה , בגילי המופלג זה לא עניין של מה בכך ...

fire witch

New member
סליייייייייייייייחה ?

כנראה שיש כאן אחת משתי אופציות - או שאתם לא מעריכים את מה שעשיתי עד עכשיו או שטל סיפר לך שהכל הוא עושה בעצמו (משום מה יש לי הרגשה שזו הנכונה ...) , לא מספיק שאירגנתי לכם כל מיני טלפונים של כל מיני מקומות ? נראה לי שאני דווקא בסדר בקטע הזה ....

fire witch

New member
וחוץ מזה -

ברגע שאני מגיעה לאוניברסיטה אני מתכננת להדביק מדבקות שלכם בכל מיני מקומות , שזו כבר תרומה נאה שמסכנת אותי בסילוק או משהו כזה

oneman2

New member
יש תירוצים

עדיין אין 18

itay miron

New member
פתק מההורים בבקשה, ואת תמיד יכולה לשחק

את האחות הקטנה שבאה לראות.. תירוצים שיתקבלו הם אישפוז או מילואים..

למעלה