למה לעזאזל??...

i rock

New member
למה לעזאזל??...

למה אפאחד לא נמצא כאן ! תלכו לעזאזל קהילת הפארשים והפארשיות למיניהם!

opoli

New member
חיל הפרשים לנצח

תמיד חלמתי להיות פרש, ובמיוחד פרש למיניו שזה אפילו יותר. אז למה, למה לעזאזל אתה מורח לי מלח על הפצעים??? למה?

קפת

New member
אדוני היקר, אתה טועה ומטעה

דווקא אפאחד היה פה, כי תורו היה לעשות פנאלים ולצחצח את תותח החוקן. אבל אתה עשית כזה רעש שהוא חשב שאלה מחבלים והתחבא בחדר של איגור עד שהלכת. ואנחנו לא צריכים ללכת לעזאזאל כי בדיוק אנחנו חוזרים משם. זוהי מסורת יפה בבית מגלומניה כי מדי שנה עת החצבים קומלים והציפורים הנודדות מתפגרות על בריכות הדגים בואכה עמק בית שאן בדרכן לאפריקה המשוונית, יוצאים חברי הפורום לטיול השנתי, שלא לומר הסיור הלימודי, לעזאזאל. שם אנחנו מתעדכנים בשיטות ובטרנדים חדשים של טיפול במפגעים כמוך. עכשיו שוכבת בשקט על גב ופותחת פה גדול אה! אה?

כל פעם אנחנו חייבים לפגוש את מעריצי

הקפת במופעי האימים שלהם? יאללה קפת תשליטי סדר בהרמון הזכרים המיוחמים שלך.

קפת

New member
הוא אולי מיוחם

אבל אנלא סגורה על זה שהוא זכר. הוא לא בנדודו של רסקולניקוף?

הוא זכר

רק זכרים עם זין קטן משתמשים בהרבה סימני קריאה, אלא אם כן הם מעריצות של מייקל לואיס וכל אלה.

VCube

New member
גונגי, נראה לי שאתה מת לקבל את

תפקיד הסריס בהרמונה של הקפת.

קוֹבּי

תראה , יתכן והפנטזמה שלך האמיתית היא כריתת ביצים עצמית, סירוס עצמי והתפטרות לחלוטין מהצורך לזיין, להרביע ובכלל. איך אתה מעלה בדעתך, ידידי משולש הטורסו בעל הקוביות בבטן, השואף למגר את אשכיו, שנניח אפילו אני בעניני גברים, שאסכים לוותר על ביציי?! אחרי שהסדרנו את זה, האם אתה אחד ממעריציה המיוחמים של קפת?

כמי שהציע לי כידוע את אחוריו וגרונו

וכמי שהצהיר כאן שהוא בגיר לגמרי [בן 18] נראה לי שבהחלט הגיע הזמן שתגיע להרגיע את האש הבוערת בלבבי.\שמת לב למצלול הגאוני בתשובתי?] וחוץ מזה, קנאי טריטוריאליסט שכמוך, מה אתה מפריע לי ולקובי לנהל את רומן הסאדו-מאזו שלנו?!

רסקול

New member
קובי, מה אתה לא מכיר את מקלדת

הניקוד? קֻבִּי. מעניין לכמה עוד תרד - קובי-קוביה-קביות חXX

תגיד, זונה רוסית שכמוך

הזכירו אותך במעלה השרשור לא כאן. אתה חושב שקובי המשולש מחבב בנים, אז יש לך סיכוי אתו?! לא תופסים לך את הפינה ברחוב?

VCube

New member
רסקל, יורק נוצות שכמוך

זה קובוץ ולא שורוק. בקש מגונגי קורס בניקוד עברי?

VCube

New member
דווקא כן

אתה נשמע (ונראה) לי מגזע הצייתנים. לפחות כך אתה מגיב כלפי חלק מן הנשים* כאן, אז חשבתי, אולי, תרצה לגוון קצת ולציית גם לגבר. * לא שזהותן קוהרנטית כל כך, אבל לך זה בטח לא משנה.

אני מציית רק לאשה אחת

ואותה אני מכיר כבר קרוב ל- 4 שנים, אני חושב. מה יש לך להציע לי שיהיה לי שווה להתאמץ ולהיות צייתן לגבר??

למעלה