למה לעזאזל?

mkarin

New member
../images/Emo31.gif לפי דעתי ממש לא.

זה פשוט כבר יותר מדי.

L L B

New member
רמי הויברגר

(או איך שלא קוראים לו), ממש לא סקסי בעיניי... עם הפרצוף הלא-מגולח הזה שלו ועם התסרוקת הזו היה מתאים לו לגלם קבצן באיזה צומת. תפור עליו בול!!!

drorhaim

New member
אולי זה רעיון ממש מופרע, אבל

יכול להיות שזה לפי בקשתה של אורנה? כי היא רוצה שהוא ידקור אותה כשהם עושים סקס? נראה לי מתאים לה! (ואגב: גם אתם חושבים שקרן מור היתה יכולה להתאים יותר לדמות הסנובית-מופקרת-מתוסבכת של אורנה?)

einatshaul

New member
אורנה היא הרבה יותר מורכבת

...ממה שראינו עד עכשיו, עלמה זק מעולה בהעברת הרבדים השונים של הדמות הזו, יש עוד הרבה מתחת לפני השטח, וקרן מור לא היתה מגיעה לשם בתור הטייפ קאסט שהיא. לדעתי.

MommyHug

New member
לא! קרן מור הייתה מתאימה לדמות קצת

יותר מופקרת והרבה פחות רצינית. אני חושבת שלא הייתי מצליחה לקחת את הדברם שלה ברצינו אילו היא הייתה בתפקיד אורנה...

תלתלית

New member
אניכן מוצאת את השינוי במראה שלו

למרות שהוא השאיר את הזיפים. גם שפת הגוף שלו שונה. הוא יושב בצורה רגועה, נראה שלו באופן מדאיג עד אפטי. הוא לבוש יפה- יחסית אליו.. הזיפים - פחות נראו עליו ג'יפה בפעפ הזאת כי כל כולו השתנה. וזה בלט מאד.

תלתלית

New member
לא. אני אומרת שאפילו שהוא לא היה

מגולח, השינוי היה ברור ובולט. גילוח זה סתם משהו חיצוני - תלוי איך מסתכלים עליו. אני מניחה שלא נעים להתנשק איתו... אבל ברור שהפראיות שלו התמתנה.

elindith

New member
נהפוך הוא,

גברים מגולחים זה לא נעים לנשק. יש לך פחות מחצי יום עד שזה נהיה מגרד ומחוספס... זקן הוא כבר רך ונעים. אני לא אהבתי שהחבר לשעבר שלי התגלח. גם הוא נראה ילדותי, גם לא היה כיף להתנשק איתו וזה דרש תחזוקה מתמדת. לעומת זאת כשאתה מגדל זקן הפעולה של הפסקת הגילוח נעשית פעם אחת בלבד ומאז רק מתחיל להיות נעים ונשאר נעים.

תלתלית

New member
לטעמי, זקן זה לא אסתטי.

זה נראה כמו בית גידול לג'יפה. מה שכן - אני מאד אוהבת זיפים. או קרחת. והכי אוהבת שיער מקורזל.

elindith

New member
שונאת זיפים

ואסתטיקה זה שיקול פחות חשוב באופן משמעותי מתחושה נעימה על העור, לטעמי.

למעלה