למה לעזאזל קרן אוכלת סרטים בגלל השור?!?!
ב בוףברכה New member 19/7/11 #2 כי.. אם היא לא תאכל סרטים על.. ...היא תאכל סרטים על איתן... אם היא לא על איתן על ליז..אם לא על ליז..על לירון...אם לא על לירון..על..ההיא..אם לא על ההיא על ההוא אם..לא על ה"חוצונים.."...אז על דניאל..אם לא דניאל אז על המיקלחת....אם לא..המיקלחת..אז.. ה שפם"...
כי.. אם היא לא תאכל סרטים על.. ...היא תאכל סרטים על איתן... אם היא לא על איתן על ליז..אם לא על ליז..על לירון...אם לא על לירון..על..ההיא..אם לא על ההיא על ההוא אם..לא על ה"חוצונים.."...אז על דניאל..אם לא דניאל אז על המיקלחת....אם לא..המיקלחת..אז.. ה שפם"...
ב בוףברכה New member 19/7/11 #5 NO-X..... ..אני עדיין....ב..צימצום פערים... ממצב אצלך? הכל טובבבב??. ...
N noaxxx New member 19/7/11 #8 הכל סבבה, לא מאמינה שהתמכרתי לזה כנראה שאני ממש פריק של ריאליטי היה כיף בימי האח העליזים... בכל מקרה, התגובות שלך מצחיקות אותי..... הייתי מפזרת כמה ציורים אבל באייפון המבחר מוגבל למדי אז שיהיה לילה טוב, נשפכתי
הכל סבבה, לא מאמינה שהתמכרתי לזה כנראה שאני ממש פריק של ריאליטי היה כיף בימי האח העליזים... בכל מקרה, התגובות שלך מצחיקות אותי..... הייתי מפזרת כמה ציורים אבל באייפון המבחר מוגבל למדי אז שיהיה לילה טוב, נשפכתי