למה לעבוד קשה?

Lucifer LightBringer

Well-known member
בשביל משמעות?
למה?
הרי ברור שהכל חסר משמעות.
בשביל לשרוד?
למה?
הרי בסוף כולם ימותו כולל אתה ואני.
בשביל הדור הבא?
גם הם ימותו בעתיד.
אין צורך לעבוד קשה, כדברי שופנהאור הפוך למחבל נגד אותו עוף פיניקס שמת וקם לתחייה פשוט לחיות בפשטות.
אין צורך לרדוף אחרי המוות בטיפוס על הרים מסוכנים או לצאת למלחמה על ה"כבוד האבוד" שלך, המוות יבוא בזמן.
איך דרך לצאת מהעולם הזה פרט לדרך אחת לא לעשות כלום, לא לשתות, לא לאכול ולתת לטבע לעשות את שלו.

פתאום איבדתי את הרצון לשחק את משחק העכברים הזה, יש לי פלייסטיישן 5 עם משחק הוקי קרח ואני משחק ברמה הכי קשה מיותר לציין שהפסדתי את כל המשחקים. (this shit is inhumane). עשיתי חזרה ללימודים לתואר שני ללא תיזה לא יודע האם אני עוד מסוגל לסיים את התואר הזה למען האמת.
זה לא דיכאון זה פשוט הבנה שהגעתי לשיא... מפה זה רק יילך ויירד.
אני מסוגל ללמוד בקצב שלי את הדברים שמעניינים אותי, אבל התחרות הזו כבר לא בשבילי.

פרישה בגיל 40.... :-D

אולי תתפנה משרת המנג'ר של יונייטד, אני מבין בכדורגל חוזרים ל-442 הישן והטוב...

דורי 1981

Well-known member
אולי תתפנה משרת המנג'ר של יונייטד, אני מבין בכדורגל חוזרים ל-442 הישן והטוב...
אתה רוצה לאמן את יונייטד? כמו שהם נראים, לא ירגישו בהבדל... סתם, אני שמח לאיד כאוהד של ארסנל. אני דווקא לא מתגעגע למערך 4-4-2. גם 3-3-4 פחות מדבר אליי. המערך 3-4-3 של אייאקס והולנד של פעם זה המערך הכי גמיש ואינטליגנטי- ואני אומר את זה כאחד שלא גדל בתקופת קרויף אלא גדל על הקלטות של הולנד הגדולה משנות ה-70- וה-80. התחלתי להתעניין בתחילת שנות התשעים.

דורי 1981

Well-known member
קצת דטרמינסטי, לא? גם לי יש רגעי שבירה שבהם לא נראה שיש תוחלת לספרים שאני עורך. אבל אני אוסף את עצמי, בידיעה שאיש לא יעשה את זה במקומי. אפשר לשנות עבודה, אפשר לפתח פרויקטים מהצד וכדומה. אני למשל, כותב עכשיו ספר (שנתיים כבר) שעוסק בבחורה מופרעת שעובדת עבור המוסד וארגוני ביון. מבוסס על חברה לשעבר, שאנחנו שומרים על קשר מרחוק. היא אגב אהבה את הרעיון ושלחה לי מייל עם סמיילי. היא אמרה שהיא יודעת שהיא משוגעת.

Lucifer LightBringer

Well-known member
קצת דטרמינסטי, לא? גם לי יש רגעי שבירה שבהם לא נראה שיש תוחלת לספרים שאני עורך. אבל אני אוסף את עצמי, בידיעה שאיש לא יעשה את זה במקומי. אפשר לשנות עבודה, אפשר לפתח פרויקטים מהצד וכדומה. אני למשל, כותב עכשיו ספר (שנתיים כבר) שעוסק בבחורה מופרעת שעובדת עבור המוסד וארגוני ביון. מבוסס על חברה לשעבר, שאנחנו שומרים על קשר מרחוק. היא אגב אהבה את הרעיון ושלחה לי מייל עם סמיילי. היא אמרה שהיא יודעת שהיא משוגעת.
המילה שאתה מחפש היא fatalist, דטרמינסטי זה שהכל ידוע מראש.
לא ממש, אני מאמין שהגעתי לשיא שלי מפה זה רק הולך ויירד...

בנוגע לכדורגל כן... מתברר שעוד משחקים בשיטה הזו בליגה האנגלית השלישית ומתחת. ראיתי משחק גביע של מילוול נגד מישהי אחרת לא זוכר מי.
אתה יודע שליונייטד היה בשנות השמונים שוער שלמד לתואר ראשון בפיסיקה!
אז הכל פתוח בפניי... :-D

דורי 1981

Well-known member
המילה שאתה מחפש היא fatalist, דטרמינסטי זה שהכל ידוע מראש.
לא ממש, אני מאמין שהגעתי לשיא שלי מפה זה רק הולך ויי
כולנו.
בנוגע לכדורגל כן... מתברר שעוד משחקים בשיטה הזו בליגה האנגלית השלישית ומתחת. ראיתי משחק גביע של מילוול נגד מישהי אחרת לא זוכר מי.
אתה יודע שליונייטד היה בשנות השמונים שוער שלמד לתואר ראשון בפיסיקה!
אז הכל פתוח בפניי... :-D
לא ידעתי לגבי השוער, מעניין מאוד. כשיונייטד היו בצמרת שנאתי אותם שנאת מוות. היום אני פשוט מרחם עליהם. אגב, לדעתי פרגוסון הוא המאמן הטוב ביותר בכל הזמנים. פי כמה מקלופ, אנצ'לוטי (שמאמן את ריאל מדריד, הקבוצה שאני אוהד), מוריניו ופפ.

Lucifer LightBringer

Well-known member
כולנו.

לא ידעתי לגבי השוער, מעניין מאוד. כשיונייטד היו בצמרת שנאתי אותם שנאת מוות. היום אני פשוט מרחם עליהם. אגב, לדעתי פרגוסון הוא המאמן הטוב ביותר בכל הזמנים. פי כמה מקלופ, אנצ'לוטי (שמאמן את ריאל מדריד, הקבוצה שאני אוהד), מוריניו ופפ.
למה שנאתם אותם?
אני אוהד אותם בגלל אבא שלי.
האמת זה מעניין בכדורסל ישראלי התחלתי בלאהוד את מכבי ת"א אח"כ הפועל ירושלים והיום כבר לא אכפת לי, רק מקווה שהאפסים מאיסטנבול יזכו ביורוליג העונה.
אתמול הם התפרקו על מילאנו... :-D

לא סובל את ליברפול, אם ליונייטד אין סיכוי לאליפות אז מצידי שנוטינגהאם פורסט תעשה סנסציה...

דורי 1981

Well-known member
למה שנאתם אותם?
אני אוהד אותם בגלל אבא שלי.
האמת זה מעניין בכדורסל ישראלי התחלתי בלאהוד את מכבי ת"א אח"כ הפועל ירושלים והיום כבר לא אכפת לי, רק מקווה שהאפסים מאיסטנבול יזכו ביורוליג העונה.
אתמול הם התפרקו על מילאנו... :-D
חלילה, למדתי אמנם טורקית ואני רבע טורקי בעצמי- אבל היום אני מעודד כל קבוצה שהיא (כולל גרמניה וצרפת) נגד יריבות טורקיות. ארדואן הוא frienemy קלאסי.

למעלה