למה לסבך?....

ר ו ח ל ה

New member
../images/Emo45.gif ליוסי

גם לי היתה תחושה שלסיפור הזה יש קצה שני, אבל חבל על האנרגיות. הוא לא שם ממש מהתחלה חבל על הזמן שלך. המשיכי הלאה. אם כבר מההתחלה זה עקום כל כך למה שיהי יותר טוב. עד כמה שאנחנו שומעים על סיפורי הצלחה, זה מתחיל פיצוץ ונרגע עם הזמן, לא להיפך. ת ז ר ק י א ו ת ו

יקירה

עזבי מילים ,התייחסי רק למעשים שלו,מתאים לך? יש תשובה אחת בלבד. אל תחששי לראות את האמת כי אחר כך היא לא תזוז לך מהעיניים.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

מציעה הצעה אחת קטנה, תבדקי איפה את בסיפור, ותחליטי מה לעשות ממקום אנוכי ולא משום מקום אחר שוב ברוכה הבאה ובהצלחה

תודה ../images/Emo140.gif

מה לעשות אני יודעת. מה צריךלעשות ומי צריך להיות אצלי במרכז העניינים זה גם ברור. אבל באתי לפה לפורום כדי לנסות להבין מה עובר לו בראש? זו הדרך שלו לנפנף אותי? ככה הוא שומר אותי על אש קטנה? הוא באמת מעוניין אבל פוחד? הוא לא מעוניין אבל לא רוצה לשרוף אופציות? כי הוא אמר "אם לא הייתי מעוניין לא הייתי מתקשר" ועדיין - לא ממ שעושה הרבה... אז מה הגבר הזה רוצה?...

אורזמן

New member
טוב אז כך

היי נומה את שואלת אותנו הגברים, "אז מה הגבר הזה רוצה"? על השאלה הזאת אף אחד מאיתנו לא יכול לענות לך, אנחנו יכולים רק לנחש. תשאלי אותו, אם הוא מתחמק תנפנפי אותו ותמשיכי בחיים שלך לקשר יציב יותר . בהצלחה נומה

למעלה