למה לנשים אין אומץ

שחף 1

New member
למה לנשים אין אומץ

למה לנשים אין אומץ לומר בפנים שהדייט לא מתאים להם ומוצאות כל מיני סיפורים תעזרו אומץ ותגידו בפנים האמת גם אם היא לא נעימה צריכה להאמר בפנים

למה

אתה מכליל? שוב פעם גברים-נשים לחוד? יש כאלו שיש להם (גברים ונשים) ויש כאלו שאין להם (גברים ונשים) ובכלל , מי שאמר שזה קשור לאומץ? הרי מה אכפת לאמר אם במילא לא תראה את הבנאדמ/ית שוב? אולי זה דווקא נסון התחשבות (אפילו אם לא מוצלח). אולי זה לפעמים זה קצת "נימוסיות" או אולי בכל זאת לא לתת לאיש/ה הרגשה לא נוחה בכך שאומרים אמת , אבל לא את כל האמת , שהרי יש הרבה דרכים לספר אותה. אם בסופו של דבר יש הבנה שאין התאמה , הרי שהמטרה הושגה גם אם נאמרה מילולית או בשפת הגוף ,שאין ענין. יש לך דוגמא ספציפית ל "סיפורים" שכאלו? מעניין.

free y

New member
שוב בהכללות עסקינן...../images/Emo46.gif

שים
... האישה הספציפית...שסירבה לך...או אולי כמה...לא היו מסוגלות להגיד בפנים (מה שבאמת לא קל, ומצריך הרבה בגרות ויושר) אבל באותה מידה....זה קורה גם עם גברים (מעניין, אף פעם זה עוד לא קרה לי עם אישה...
) כל כך אוהבת... שאחרי פגישה ראשונה, מתקשר הבחור ואומר - (דוגמאות) - מאוד נהניתי, אשמח אם ניפגש שוב - היה קסם של פגישה, נוכל להפגש שוב? או.... - היה נחמד...אך לא מתאים לי למה שאני מחפש/ לא מתחבר לי / לא מתאים לי לקשר זוגי.... אוהבת שהכל ישיר, ברור, ולא נתון לפרשנויות, זה חוסך הרבה אנרגיות מיותרות של ספקולציות. הקבוצה הראשונה..של אלו שנהנו...גם היא לא מובנת מאליה. כי יש כאלה שהתענוג שלהם/ן זה המשחק.. ואז הכל עקום מחכים כמה ימים נראה מי יתקשר ראשון לא אומרים הכל מחכים בודקים שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת למה זה לא יכול ללכת ישר...בטוב...וברע אפילו בטוב צריך לשחק??? מזל..מזל...מזל...שיש עוד כאלה ששומרים על הישירות....תודה...!!

שחף 1

New member
באמת למה

פריי יקרה אני מדבר לא בהכללה אלא על רוב הנשים אם אשה מחפשת כל מיני תירוצים כמו שכחתי לשים הקלטה או תוריד אותי כאן זה קרוב לי ברגל או אלף סיבות אחרות ואני לא מדבר רק על אחת אלא על הרבה נכון לא כולם אבל הרבה . מה לעשות עוד לא נתקלתי בגברים שעשו לי זאת ורק מסיבה אחת שלא אפרט. שיהיה לך אחלה שבוע וחג שמח

אורלי41

New member
בכלל לא מסכימה../images/Emo46.gif

למה זו החשיבה? רק לגברים מותר לבוא ולומר לא מתאים... זה לא זה... לא נראה לי שזה יכול ללכת בינינו.... לדעתי ולדעתי בלבד... לגברים יותר קשה לקבל סירוב של אשה... אנחנו הנשים למדנו לקבל את זה חפיף.... שמא אני טועה?

small storm

New member
הכללות הכללות....../images/Emo98.gif

אורלי זה לא ממש מדויק לטענתך כי יש גם כאלה וגם כאלה כלומר חלק מהגברים לא אוהבים לשמוע לא וחלק מהנשים גם כן אבל החוכמה האמיתית היא הכנות המתבקשת וזו הנקודה האמיתית. את/ה לא מעוניינים/נות בקשר? אהלן וסהלן תגידו תאמרו ואל תעלמו מעל פני האדמה ותשאירו אחריכם DESERT ZONE . זה ממש לא לעניין. יש לכם ספקות לגבי הקשר יופי תגידו אפילו עם זו הפגישה הראשונה והיא ממש נפילה. תנו לבן/בת הזוג את המידע המינימאלי שאין לכם יותר עיניין בהמשך. זו הדרך וזה לא סקסואלי אלא אופי אישי. קובי

שרי הני

New member
על מה בדיוק אתה מדבר

. ההכללות שלך ממש לא מדוייקות. יש כל מיני דגים בים, יש כאלו שאומרים מה שהם חושבים בפרצוף, יש כאלו שלא אומרים (מה לעשות??? חינוך גרוע מהבית, לא להעליב ולא לפגוע ... ועוד כה וכאילו). אם יש לי ספיקות לגבי הקשר, אני שומרת אותם לעצמי, ולא מחלקת אותם עם הפרטנר, הוא כבר יבין משיחת הטלפון הבאה "שאין לא היה ולא יהיה". ותאמין לי אין לזה כל קשר לכנות להגינות או ליושר שכן כל אלו קשורים למערכות יחסים מבוססות/ממושכות. והנה סיבה נוספת למה לא לצאת אף פעם ל"בליינד דייט".

BOLDER

New member
שרי זה לא פיר

את לא בדיוק נותנת לפרטנר שלך את האפשרות להימנע מתקוות שווא. למה לא לומר בסוף הערב משהוא פשוט כמו זה לא זה לצערי (או לא לצערך) ולא לתת לבחור לקוות ובכלל להתקשר פעם נוספת ולהרגיש לא רק בעוט אלא גם מנוצל נפשית? תחשבי על מצב הפוך: יצאת עם איזה שהוא בליינד דייט והוא מה זה מדליק- חבל"ז... אז את חושבת אולי הפעם הבאה ואולי או אם או כל דבר אחר ואז כשאת מתקשרת אליו את שומעת צחקוק של מישהיא אחרת מעבר לקו ברקע ... ממש נהדר הרגשה 10 אז בהצלחה בפגישה הבאה. קובי

שרי הני

New member
קובי

מכל הסיבות הנקובות לעיל אני אף פעם לא יוצאת לבללינד-דייט, לא בצחוק, לא ברצינות וגם לא "בכאילו". ברשותך, אבקש לתקן טעות קלה, אפשר להיות מנומסת, קרירה ולתת לו להבין שיחפש אופציות אחרות גם בלי לפגוע באדם שמולך. באשר לחתיך - הוא כבר כרוך אחרי, ואם שרד לאחר כל תלאות גירושי המסורבלים, נראה שישרוד גם לאחריהם. שרי רק לידיעתך, סרן שמועתי סיפר לי שהסיסמא הנפוצה אצל גברים הינה "אני אתקשר" - יש לי חברות שעדיין ממתינות לשיחה.

שחף למה הכללות,למה ../images/Emo4.gif

הרבה בני אדם חסרים את מרכיב הכנות וכלל לא משנה מינם,אתה נתקל בנשים ונשים נתקלות בגברים.אם היית שואל למה בני אדם לא כנים זה היה עניין אחר. ואגב דע לך שלא כולם מעריכים כנות וישירות.לא פעם נתקלתי בגברים (ושוב נתקלתי בגברים כי מן הסתם אני רואה את הפרק השני שלי עם גבר
)שטענו נגד כנותי וישירותי,נו אז מה? וכיוון שלא כל בני האדם כנים במילים,נסה לשים לב לשפת הגוף - היא בדרך כלל אינה משקרת.(בפורום בליינדייט היה ארוח של נילי רעם מומחית לשפת גוף,יש שם במאמרי הפורום על הנושא - מומלץ).

שחכתי משו ../images/Emo3.gif

ממש לא יפה
ברוכים הבאיםלכל המצטרפים החדשים
ה
מתחיל להתמלא באנשים,אז אל תחשבו לכם שזה ככה יש
ו
ואם למישהו מתחשק גם
או אולי כוס
ומה בעצם כולנו מבקשים? בסך הכל
אז יאללה ביי ניצת

למעלה