למה למה למה

Reznik

New member
למה אין?

מחפשים תמיד במוקדי השירות של YES HOT פלאפון וכו' מקדונלדס מציעים מסלולי מנהלים לאחרי צבא (ואני מניח שאת אחרי) עבודה תמיד אפשר למצוא\ השאלה היא כמה מתפנקים בדרך.

tomer1976

New member
city with jobs like that

students and people with no high education (University and collage) will love to go to work for YES and HOT as CSRs (Netzigey Sherut lakohot). people who graduate engeneering and other degrees will have to leave town to find something i work in high-tech and i wish i could find job in Beer Sheva but i had to leave in order to have a good job

Reznik

New member
התשובה שנתתי הייתה לגברת משוחררת

שזו בדיוק העבודה לסטודנטים וחיילים משוחררים בנוגע לתואר ראשון? קרית גת - אינטל, שדרות - אמדוקס, באר שבע - טבע (ויש עוד לפחות 3 מפעלים High ו Low Tec באזורנו) ככה שגם עבודה בתחום הזה לא חסר פה.

tomer1976

New member
i didnt say there is not

but no doubt, there is not enough. intel and amdocs (which are not in beer sheva) are the only major ones for city like Beer sheva there must be more then that

Reznik

New member
בין הרצוי למצוי....

לצערנו רוב האנשים במרכז, רואים את באר שבע, כעוד עיר בדרך לאילת בלי ממש רצון להשקיע. אולי עם עיר הבהדי"ם יהיה שינוי כל שהוא בעיר הזו ונכון אמדוקס ואינטל לא בבאר שבע, אבל הרבה אנשים שגרים בבאר שבע עובדים שם, וזה לא כזה נורא. אני לדוגמא גר בבאר שבע ועובד ברמת גן. ומנסיון, זה ממש ממש לא נורא.

Raz male

New member
תיראו מי פתח את הפה../images/Emo35.gif

ארבעים שנה לא עבדת

ilana88

New member
גם אני שואלת את זה...

כל מקום שהלכתי אליו..."לא צריכים"....ואני חושבת שהם סתם אומרים את זה.... היה מקום שהשארתי בו פרטים ולא חזרו וזה קצת מתסכל...חחח היה מקום שידעתי בוודאות שצריכים..וכשהגעתי...והסתכלו עליי...אמרו שלא צריכים....מה זה השטויות האלה?

Superdror

New member
זה עובד ככה.

לא משאירים טלפון . שואלים אם צריכים עובדים ומשאירים גם קורות חיים בכל מקרה. מתי את מתגייסת ? הרבה גם לא ממש מעוניינים בעובדות שמתגייסות עוד חודשיים, עם כל הכבוד, צריך להשקיע בעובד ברוב המקרים

זה ממש לא שאני לא מנסה

התקשרו אליי מהוט ועשו לי ראיון טלפוני, לא חזרו אליי. פלאפון- הלכתי לדינמיקה קבוצתית, לא קיבלו אותי. השארתי קו"ח בעוד המון מקומות וחברות כ"א... ומה לעשות שגם רוב המעסיקים לא רוצים עובדות/מוכרות ללא נסיון! זה ממש לא נכון מה שאתה אומר, בקושי יש פה עבודות והתחרות גדולה. ולא אני לא חושבת שהעובדה שלא בא לי להיקרע עכשיו באילת ולעבוד 12 שעות במשמרת או לספוג אדי דלק/ להיות חדרנית זה מה שמתאים לי עכשיו. ולא מבחינת פינוק, אלא משיקולים אחרים. בינתיים אני על הדמי אבטלה עד שאני אמצא אבל אני מתחילה להתחרפן בבית, טוב, נקווה שיהיה טוב. שבוע טוב לכולם!

Superdror

New member
תחפשי טוב.

יש עבודות. עדיין מתקשרים אליי מכל מיני מקומות בגלל קו"ח שפיזרתי שם לפני 3 חודשים בערך. תעשי סיבוב בקניון, תראי איפה צריכים עובדים, תשאירי קו"ח. אותו דבר בביג, בקניון קריית הממשלה, תלכי לחברות כ"א. עבודה יש, משכורת מינימום בדר"כ, אבל יש.

למעלה