למה, למה, למה?

PopPy

New member
למה, למה, למה?

למה אנשים מתעקשים לספר את הדברים הכי חשובים רק בסוף שיחה? נציגי שירות/מכירות - יצא לכם להיתקל בלקוחות שבכוונה שומרים את הפרטים הכי חשובים לעצמם?! כשאני מתקשרת לבנאדם ומציגה את עצמי כנציגת X והוא אומר שאין לו את המוצר, אני נכנסת לשיחה שלוקחת משהו כמו שלוש-ארבע דקות. במשך כל הזמן הזה, אני דואגת לקשר עם הלקוח, עוצרת לנשום (
) ובודקת שהלקוח איתי. בכל אחת מההזדמנויות האלה הוא יכל לספרלי שהוא כבר לקוח של X! אבל לא. הוא יישמע משוכנע לחלוטין, ייתן לי להגיע איתו לטופס הצעה ואז יודיע לי שהוא לקוח שלנו. ולמה, למען השם, אם בן אדם יודע שאין לו חשבון בנק בכלל ואת כל התשלומים שלו הוא עושה במזומן, הוא מספר לי רק כשצריכים כרטיס אשראי, כשכל בן אדם שפוי מבין שבשיחה טלפונית נהוג לשלם באשראי או הו"ק?! הוא אפילו ידע שבמזומן נהוג לשלם שנה מראש על המוצר הזה, אבל הוא לא יכול לעמוד בזה. ולמה אם מישהי כבר קיבלה הצעת מחיר על שירות ויש לה הערכות שונות ומשונות מחברות שונות, כשאני מגיעה לסגירה ורגע לפני שאני מבררת את הקריטריונים לשירות איתה, היא נזכרת לשאול אותם ואז מספרת לי שהיא לא עומדת בהם, ושהיא בדקה את זה כבר בכמה חברות?! אם את יודעת שאין לך את מה שנדרש ובדקת את זה בכמה חברות, למה את לא מספרת לי מראש?! שאר סיפורים יתקבלו בברכה..

babylon_a1

New member
ויש כאלה

שאומרים נו אם כבר התקשרתי אני יבדוק אם אני יכול לגלוש, מקום ממנו אני יכול להוריד ICQ את המצב של אולמרט בסקרים, תחזית מזג האוויר מחר בניו דלהי ועוד ועוד

יו, איך אני שונאת את הקטעים האלו!

גם לי קורה לא מעט שאני מדברת עם לקוח, מנסה לברר\לעזור לו בבעייה שלו, ורק אחרי כמה דקות של שיחה הוא נזכר להגיד לי שהוא כבר נמצא בטיפול של נציג\נציגה אחר\ת! כנראה שהם פשוט מנסים אותנו, לא מספיק להם שיש מישהו אחד שכבר מטפל בבעייה שלהם אז הם רוצים לנסות נציג אחר, הם חושבים אולי הוא יצליח לתפור להם את הבעייה

מותר לי

New member
אוישששש....

כמה פעמים נתקלתי באנשים שאחרי שעברו את כל הבדיקות הבטחוניות בכניסה למסוף ונשאר להם רק ללכת לביקורת גבולות הם אומרים לי "רגע, הדרכון שלי בחוץ, אני הולך להביא אותו" לךךךך!!! תחכה עוד פעם בתור בגלל שחשבת שלישראל אפשר להכנס עם דרכון בכבודת בטן... או אלו שאני מבקשת מהם להוריד מתכות, אבל הם אנשים מיוחדים! המתכות שלהם לא מצפצפות! והם עוברים בשער וכל השער צועק וזועק חצי שעה בגללם... מה הבעיה להוריד מתכות ולעבור בשקט?? מילא היה להם מתכות קטנות, או מתכות ששוכחים בד"כ (הדוגמא הקלאסית- המון מטבעות בכיס...), אבל- רבאק! חגורה עם אבזם ענק, כולה ניטים, נעליים גבוהות עם לולאות ברזל (ויש גם נעליים עם קישוט ברזל ענק על כל הסוליה הקדמית, אשכרה מגן ג'יפים!!) והכי מעצבנים האלו שמחכים בתור למרות שהדרכון לא אצלם, ובאים עם כל החמולה ותופסים את כל המקום, למרות שהם יודעים בוודאות שאנחנו לא נוציא אותם!! (ואז זה הולך כך: "איפה הדרכון שלך?" "אצלך" "אז נקרא לך... איפה הדרכון שלך?" "אצלי אבל אני איתו" "ושלך?" "גם אני איתו" ופתאום נעלמים להם עשרה אנשים מהתור...) לוקחת הכל באיזי! לא עובדת דקה אחת יותר ממה שאני צריכה ולא נשארת בשביל אף אחד!

למעלה