למה למה למה ???

פיקסון

New member
למה למה למה ???

מדוע תמיד שחושבים שרואים את האור בקצה המנהרה תמיד נופל הסלע שמכסה את האור למה

mars4

New member
כי לפעמים האור הזה הוא

האורות של הרכבת שבאה ממול.... אל תתיאש. מה שזה לא יהיה.. האור האיתי יגיע. יגעת מצאת תאמין!

כדי שיהייה לנו

מה לגלגל משם שוב על מנת לראות את האור מחדש. אוייי כמה מזדהה עם מה שכתבת...

למה?

אתה בטוח, אבל באמת בטוח, שהיה שם אי פעם אור בקצה המנהרה? אתה בטוח שלא דימינת/קיווית/ריצית שזה יהיה אור?

פיקסון

New member
כן היה אור

אבל איזה סלע חסם אותו עדין יש איזהסדק של שבר בסלע וחודר דרכו שביב אור

dolfina34

New member
אל יאוש...../images/Emo24.gif

שולחת לך מלא
כדי להאיר לך את המנהרה... אל תתיאש גם זה יגיע . ועד אז אולי תרד לצלילה... ותכניס קצת אור לחייך
מה אתה אומר על ההזמנה לצלילה
ים של נשיקות לימים החשוכים האלו
גלית

פיקסון

New member
צלילה מה זה ?

כבר שכחתי מה זה וגם בחודש הקרוב אסור לי לצלול ותתפלאו יש אור בקצה המנהרה אבל צריך להגיע לקצה השאלה מתי נגיע

נרקיס7

New member
צלילה זה...

למי ששכח - צלילה זה: * שאתה מפנה יומיים שלמים לעצמך * שאתה לא רץ אלא חי מצלילה אחת לשנייה * שאתה פוגש אנשים חדשים בלי לשפוט ובלי לתכנן קדימה * שאתה ישן בחוץ ומתלטף עם הכוכבים * שאתה עושה - ממש עושה משהו עבורך כי אתה רוצה. לא חייב, לא תמורת משכורת, כל בשביל אף אחד! זו צלילה - ואת זה אני עושה פעם בחודש מאז גירושי... הנרקיס

dolfina34

New member
נרקיס בוא רגע....../images/Emo124.gif

וניתן להוסיף שצלילה זה: *שאתה מארגן את הציוד ונהנה מכל רגע *שאתה ניכנס לצלילה ולא מסתכל על השעון *שאתה ניכנס למים ולא רוצה לצאת *שאתה ממתין שיעבור הזמן כדי לצלול צלילה שניה שלישית ויותר *שאתה נהנה ולא רוצה שזה יגמר לעולם *ויש עוד ים דברים אבל נשאיר את זה לפורום אחר
ולחשוב שמאז שהתגרשתי אני עושה את זה לפחות פעם בשבוע...
הדולפינה

נרקיס7

New member
וזה בדיוק הרעיון...

פרגנו לעצמכם ואז היום יום נהפך למשהו מיוחד. אז, דולפינה - אולי נתראה בפעם הבאה שאני באילת ? הנרקיס.

destiny36

New member
אה

בגלל זה כואב לי הגב כל הזמן מרימה סלעים בדרך אל יאוש בסוף השביל מתגלה

נטי בת

New member
../images/Emo124.gif פיקסוןןןןן ../images/Emo13.gif

אם היום קצת מעונן , ולא מפני שאתה מצונן השמש עם שחר מציצה כאן תמיד תמצא הקשבה , יד מלטפת , חיוך והמון אהבה , אני יודעת שאתה מוקף חברים , והכל יסתדר שלך נטי

פיקסון

New member
עם חברה כמוך

איך לא יסתדר וגם אם לא אז לפחות חיוך יעלה ויאיר במעט

לא כל אור הוא קצה המנהרה...

הדמיית האור היא אולי רק סימן שאתה בדרך הנכונה. בהצלחה

כנראה

שהאור הגדול מגיע רק בסוף
בינתיים הכל סלעים וחריצים, אבנים וכרי דשא, עליות וירידות. ואנחנו ממשיכים... בהצלחה

יש אחד......שקוראים אותו

מרפי יש פה כמה חברה שצריכים לסגור איתו חשבון לדעתי תצתרף לחבורה תרגיש יותר טוב

פיקסון

New member
מרפי מכיר אותו מאוד מקרוב

הכי קרוב שאפשר בכל פעם שהוא יכול לבקר אצלי הוא לא מפספס גם אתמול הוא ביקר שגרם לי לצעוד ברגל כ8 ק"מ לצד האופניים

למעלה