למה למה למה

../images/Emo11.gifכן!!! שידע עם מי יש לו עסק!

תראי לו מי זאת מיקה!

מיקה86

New member
שיחה:

מיקה: שלום שי נמצא אישה: לא,הוא בצבא מי זאת מיקה:האמא של הנכד שלך אם הוא לא יחזור אליי בטלפון ודחוף. תמסרי לו שנחמד מאוד שהוא בצבא אבל סגרנו על חצי מחיר ואני חייבת לעשות את ההפלה החודש!!!!! אחרת תתרגלי להיות סבתא,את אמא שלו נכון? אישה:אממ....כן... מיקה:יופי אז אני מאוד מקווה שתעבירי לו את זה,דרך אגב את חושבת שקיאנו אראגורן רש זה שם ארוך מדי?

cory183

New member
את צוחקת נכון???????!!!

וואי זה ממש לא יפה ולא בוגר! גאילו נכון אני לא מכירה את הסיפור והעובדות.. ואני מבינה שהוא עשה משהו מגעיל אבל זאת לא סיבה לדבר ככה לאמא שלו.... בכל זאת......

מיקה86

New member
זה לא מיועד לאמא שלו

אח שלו הגדול,אח שלו הקטן, קורי תאמיני לי סבלתי מספיק מחארות שמתחמקים יש שלב שכבר קשה לשבת על זה בשקט אני ממש לא כזאת בדרך כלל הוא פשוט הבטיח לי שהוא יהיה שונה מגיע לו לשלם

cory183

New member
את רוצה להגיד לי

שזאת לא פעם ראשונה????!! ומזתומרת אח שלו הגדול אח שלו הקטן??

מיקה86

New member
זו לא פעם ראשונה

שעושים לי את מה שהוא עשה,כאילו לא בדיוק אבל על אותו סגנון,ההתחמקות המגעילה הזו הידיעה שמישהו רואה את המספר שלי על הצג ולא עונה בכוונה זה הורג אותי שיגידו לי כל מה שהם רוצים בפנים כמו גברים רק אל תתחמקו בגלל זה מגיע לו לשלם. והתכוונתי שזה לא משנה אם אמא שלו,או אחים שלו יענו.

cory183

New member
יאאאא.. דפוקה!!

הבהלת אותי!! וואי ועכשיו אני עוד יותר אומרת שמה שעשית היה מפגר ולא בוגר! מה אמא שלו אשמה על כך שהבן לא מחבב אותך (סורי על הישירות...) זה לא בסדר להבהיל אנשים ככה...... וחמודה, אם הוא מתנהג ככה במילותיה של הגדולה מכולם- ורדה רזיאל ז'קונט: תזרקי אותו! או במקרה שלך, תשכחי ממנו ותמצאי מישהו יותר טוב... אין טעם לברוח אחריהם.. זה רק יבריח אותם יותר.. טוב את לא חייבת להקשיב לי , אולי אני קצת מיושנת בנושא..ואף קצת שוביניסטית... אבל אני בהחלט מאמינה שהם אלה שצריכים לרדוף אחרינו..ולא להיפך;) נקודה למחשבה... בהצלחה בכל אופן...:)

cory183

New member
חחח אני כזאת עילגת!

*לרדוף אחריהם חח טוב זה פשוט כי השתמשתי אחר כך במילה לברוח...אז היא היתה לי בראש:) בכל מקרה.. הבנת למה התכוונתי....

מיקה86

New member
***וואו***

אול פאשן אלרם!! קורי אני מזה לא כזאת אני בדיוק ההפך בנות יכולות ואף אצויות שינסו להשיג את הבחור שהן רוצות יש מספיק ביישנים שאת לא יכולה לדעת אם הם באמת לא רוצים,מתביישים,או סתם לא בקטע הנשי.... כאילו כמובן לשמור על הכבוד שלך בתור בחורה אבל טיזינג ופלירטוטים זה טעם החיים!!! בכל מקרה,כבר הספקתי לשכוח אותו,אבל אז ראיתי את השם שלו באיסיקיו על און ליין וכל רגשות הכעס התעוררו בי אני רק רוצה לנקו למה כי בפעם האחרונה שזה קרה לי הייתי הדבר הכי רכרוכי שיש...כאילו לא יכלתי לקבל את העובדה שהוא מתחמק ממני(הוא עדיין הנשיקה הכי טובה שהייתה לי החולרה הקטנה),בכל מקרה,אני הולכת להראות לו מה זה,ננצלן,חרמן,מנייאק, מסריח!!! חי חי הפכנו לשרשור השרשור הראשון שלי

cory183

New member
טוב יש משהו בדברייך...

יש ביישן אחד שאני מחכה לו כבר יותר מדי זמן!! אבל מה אני אעשה.. זאת אני... ואם אני אנהג אחרת אני ארגיש שאני לא טבעית.../: והכלל הראשון שלי בחיים זה להיות אני... אז את תיהי את ואני אהיה אני... העיקר שנהיה מאושרות:) חחח איזה פלצנית אני לפעמים

Ez sLeeP

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

פורום טלנובלות זה כאן? נקרעתייי..!! חתיכת, Prank Call, איך אומרים.

למעלה