למה למה למה?

lightspd

New member
למה למה למה?

למה למה למה? אני חייל בן 20 וכאשר אני חוזר הביתה אחרי בדר``כ שבוע/שבועיים מייגעים אני מוריד את המדים ו?? חסר לי משהו בחיים או יותר נכון מישהי . לא יודע למה אבל מאוד קשה למצוא בחורה כאשר אתה קרבי ובמיוחד שאתה מחפש מישהי מיוחדת ולא סתם איזו אחת.

מממ....שאלה טובה...

בדיוק מה שאני שואלת את עצמי.. למה רק מכוניות נמשכות אליי... הבט סביבך הגעת למקום הנכון בחורצ`יק! תראה אילו בנות יש כאן !!! מה אתה אומר!? ;-) הפרה הפסיכית.

lightspd

New member
לעדנה

היי עדנה, כמו שאת מציגה את זה , זה מאוד פשוט אבל במציאות אני לא יודע למה זה לא עובד מה את אומרת על זה ?

ואלי אתה מתייחס....

לעיניין כעל דבר קשה לביצוע?... משהו שקשה להשיג?... אולי תתחיל לחשוב פשוט יותר והעניינים יסתדרו יותר טוב.. תנסה..... מה אתה אומר על זה חייל!? הפסיכית שמתתתתתה לישון....

@tagel

New member
חייל יקר שלנו

נשמה שלי.... אתה לא חושב שאתה צעיר מידי בשביל דאגות מסוג זה? הרי יש לך עוד חיים ארוכים לעבור לפני שתקשור את עצמך בחבלי האהבה. אל דאגה חמוד, כשהאהבה תכנס בלב, היא לא תשאל אותך הרבה שאלות, אתה תפול שבוי בקסמיה, תתאהב עד כלות נשמתך... חייל שלי...עמם היותך חייל בשרות המדינה - אנחנו אוהבים אותך. חושבים על כל חייל וחייל הנמצא בחוץ ועומד על המשמר שולחת לך חיבוק חם ואוהב נשיקה אמיתית מכל הלב שבת שלום לכל חיילינו... תגל וכל בני/ות הפורום @}->-----

lightspd

New member
ל tagel

אולי הגזמתי בחשיבה הבוגרת מסוג שנתתי אבל עדיין אני מאמין שיש משהו בדברי ועובדה שהאנשים הטובים והמתוקים בדרך כלל קשה להם למצוא את האהבה מאשר אנשים אחרים - בדר``כ האנשים הפחות מתורבתים שלהם משום מה יש את המזל ואולי גם את האומץ כן להצליח בעניין הזה ,אני לא יודע למה אבל ככה זה - לפי דעתי כמובן. תודה רבה לך על האיחולים הרבים - אני זקוק להם אני מתחיל היום תפקיד חדש ואני זקוק לכל החיזוקים שיש. מקווה שנמשיך לדבר שלך עומרי.

למעלה