למה למה למה??????????

נאהבת11

New member
למה למה למה??????????

כך הוא הגורל שלי? למה אלוקים עשה לי את זה? להיות בסוף אמא לשתי בנות ולגדל אותם לבד? להתמודד עם החיים. שאין צדק בעולם?

darling33

New member
למה?

כי את חזקה! זה למה! אלוהים ברך אותך בשתי נסיכות! (לעומת כאלו שאין להם אפילו אחת) גדלי אותן בנחת, סבלנות, סובלנות והמון אהבה! זה יהיה קשה. אבל אם לא היית מסוגלת לכך - אלוהים לא היה מעמיד אותך במבחן הזה...

סליחה אבל כל מה שמתחשק לי להגיד כאן

זה שטויות במיץ גזר. בזוגיות יש שני אנשים שלכל אחד מהם יש 100% אחריות בזוגיות. אז בבקשה תוציאי את זה שלמעלה מהמשוואה. לא הוא זה נכנס לזוגיות ולא הוא זה שיוצא ממנה. אם רוצים שהעולם לא יהיה אכזר אז קודם כל לא מעודדים קורבנות, אלא מעודדים לקיחת אחריות ושינוי המצב. פסח זו הזדמנות מעולה להפטר מהחמץ בחיים שלנו. אז במקום לעודד את שאלות ה"למה" כדי לעבור ל"איך משנים". לגבי הסבלנות - אני מסכימה לחלוטין. גידול ילדים דורש הרבה סבלנות והרבה אהבה.

darling33

New member
צודקת

אני בתשובה שלי התייחסתי לאופן שבו היא שאלה את השאלה. לכן הכנסתי את ההוא מלמעלה... ברור שאסור לנו להפוך את עצמנו לקורבנות. אנחנו צריכות (וצריכים) תמיד לשאוף לצמיחה וגדילה. אהבתי את תשובתך!

ככה... ככה... ככה

יקירה - ההתבכיינות לא תעזור לך בשום דרך. זה המצב הנתון בו את נמצאת ואת צריכה להפיק ממנו את המיטב. מסכימה עם קודמותיי - לא אלוהים הוא שהביא אותך למצב הזה אלא את ובעלך לשעבר. קחי את עצמך בידיים, תסתכלי על הדברים החיוביים ויאללה - לעבודה !!!

../images/Emo88.gifמצטרפת לקודמותי

ומוסיפה. זו זכות לגדל את בנותייך. יש יתרונות בלגדל ילדים לבד- את הקובעת, הכל יישק עפ"י דרכך . כמובן שיש גם חסרונות- עומס רגשי, פיזי וכו' אבל בסופו של יום את זכית. ואם לפי שיטתך הכל בידי שמיים- אולי תשאלי איזה שיעור את צריכה ללמוד מכך? מה לא למדת קודם שעלייך להשלים וללמוד כעת? אין קשר לתפיסת הצדק. צדק הוא עיניין יחסי. קחי אוויר, זו הזדמנות ללמוד המון, תעשי את זה הכי טוב שאת יכולה ואני בטוחה שתצאי נשכרת. אנחנו כאן בשביל לתמוך. בהצלחה.

ye44

New member
את יודעת יש אנשים

שהגורל שלהם ספוג בלימונים ! יש לך שתי אופציות או ללכת עם פרצוף חמוץ
ולילל או להפוך את חייך ללימונדה
עם שתי בנות עדיף לך שתהפכי את חייך ללימונדה למענך ולמען בנותייך

נאהבת11

New member
החיים שלי הם סוכר

והגורל שלי יפה אני תמיד משתדלת לחייך ואני גם חייכנית תמיד אבל לא תמיד זה אמיתי. מי שרואה אותי חושב שהכי טוב לי בעולם כי אני לא מראה את הקושי כלפי חוץ. ואני מאוד שמחה בזה. בסה"כ החיים חישלו אותי והיום הרבה יותר כייף לראות את היכולות שבי. והגידול של בנותי ממש חוויה בשבילי הם כל החיים שלי. רק לפעמים קורה שאדם שוקע קצת בקשיים שלו. תודה לכן.

ye44

New member
לפי הפוסט שלך

חשבתי שאת בדרך לתלות את עצמך
כרגיל אתן אלופות בדרמות

kleo patra

New member
מה זה קשור לאלוהים ולגורל?!!!

לא פשוט לגדל ילדים לבד, אך לא ככ נורא. זה הכל ענין של גישה. ובכלל מי אמר שהגברים ככ הכרחיים בחיים שלנו?! יש כאלה שלא שווים שם דבר- עצם נוכחותם רק מקשה על החיים, גבר זה רק בונוס-זה לא המהות. אז לשנס מתניים ולהתחיל לקחת עצמך בידיים.

אייבורי

New member
צדק זה כוכב

וזה נורא מבאס שאלוהים לא סופר אותך ממטר ואין לו סבלנות להשגחה פרטית. עכשיו, מה את עושה בשביל מדינה ובשביל שיהיה לך טוב?

למעלה