תגובה לגויבה.
א. אתה לא מאמין שערוץ הילדים לא קנה ספיישל ששודר זה עתה בארה"ב? נראה לי שאתה נותן לערוץ יותר מדי קרדיט. ב. קלי לא נפרדה ממאט בגלל שהוא שכב עם מישהי אחרת, היא נפרדה ממנו פשוט כי היא יותר אוהבת את דילן. ג. ואלרי באמת היתה מקסימה, מדהימה ומהממת והוסיפה המון. מתה עליה. לעומתה, אנדריאה אכן היתה מיותרת. ברנדון לפחות הצטלם אם לא בא... ובאמת זה לא היה אמין שבכלל לא הזכירו את ברנדה וקלייר. מוזר שג'ינה לא באה. ד. זה שאתה חולה על קלייר לא אומר שצריך להרוג את ג'נט... מסכנים, תן להם להירגע קצת... ה. דווקא החתונה כן היתה די מרגשת, תמיד חתונות הן כאלה... מה שכן, אני היחידה שהנדר של דונה נשמע לה תלותי מדי ("רק אתה האושר שלי" וכאלה)? ו. יכול להיות, אני פשוט לא מתעמקת בה עד כדי כך... ז. לא ממש רלוונטי לגבי ברנדון, ואני מצטערת, תאוריות או לא תאוריות, אבל דילן (לצערי) עם קלי והוא לא פנוי. דווקא היה כיף לראות מישהי כ"כ מקסימה ומאושרת למרות שהיא לבד, הקץ לתלותיות הזאת כבר אצלה. ח. לא ראיתי את האיחוד, אבל דווקא לי נראה הכי מעניין לשמוע דווקא את שאנן שפרשה מוקדם ואת לוק שעזב וחזר מאשר את שאר השחקנים. ג'ייסון וג'ני נראים לי די יבשים למען האמת, וטורי ובריאן ודאי לא חסרים בעיני. ט. בטח שבא לי לראות מהעונה הראשונה. שימו לב שהיום בפרק הזכירו את הפרק מעונה ראשונה שלא מזמן כתבתי כאן שהוא האהוב עלי, עם המסיבת פיג'מות, ושני אפילו לא זכרה את הפרק.