למה??? למה??? למה???

למה??? למה??? למה???../images/Emo60.gif

הפרק היום:
איזה שולת היה הקטע עם החשפן...
איזה שולת היה הקטע עם התמונה של דיויד, שהן זרקו חיצים...
למה??? למה עשית את זה, קלי? למה???

גויבה

New member
נכון

פרק פשוט מקסים לסיים את הסדרה (למרות שיכלו גם יותר טוב) אבל הנה דעתי על הפרק: א. אני לא מאמין שערוץ הילדים לא קנה את הספיישל המיוחד שהיה אמור להיות משודר מייד אחרי הפרק שכלל ראיונות!!! ב. אוף אני מצטער להגיד לכם אבל פשוט קלי ודילן זה כבר ממש ממש ממש לא משהו ואפילו די נמאס אני אישית מעדיף את מאט והוא ממש חמוד וסה"כ הוא שכב עם איזו אישה וזה רק בגלל שהוא היה מסומם (אז שלא תהיה דפוקה ושהם יתחנו) ג. יואו איך התגעגתי לואלרי פשוט הדמות הכי הכי בבוורלי והיא הייהת פשוט מושלמת בפרק הזה (לעומת אנדריאה שבאה כבר כל שני פרקים לביקור ולרוב זה גם לא מעניין) לפי דעתי יכלו למרוח את הפרק הזה לשני חלקים ואז היה יותר ואלרי ואוף חבל שברנדון לא בא אם הוא כבר הצטלם אז שהוא5 פשוט יתארח ושלא יהיה מתומטם. גם גינה הייתה חסרה אבל לא יותר מדי. וקלייר וברנדה פשוט היו מדהימות אם הם היו משתתפות בפרק איזה באסה ואפילו לא התייחסו אליהם (מפגרים) ד. אוף אני פשוט לא אוהב את גאנט וסטיב ומעצבן אותי שהם ביחד בסוף הסדרה לפי דעתי גאנט הייתה צריכה למות מסרטן (או פשוט לעזוב בצורה יותר מתוחכמת שלא תשאיר את סטיב נואש מדי) וסטיב היחה צריך להיות עם קלייר. ה. הפרק הזה לא היה כל כך מרגש מהבחינה של דיויד ודונה (היו פרקים יותר טובים אבל ואלרי והקטע עם הבול פגיעה היה ממש מעולה ו. שמתם לב שדונה כל הזמן (אבל כל הזמן) לוחשת וזה מתחיל לעלות לי על העצבים כאילו מה יש לה!!! ז. לפי דעתי היו צריכים למצוא איזה מישהו לואלרי (מישהו מושלם) מה דעתכם על ברנדון או על דילן (הם פנויים לפי התאוריות שלי!!!) ח. ראיתי את האיחוד יואו איזה מרגש פשוט מדהים אבל מעצבן אותי שדילן וברנדה דיברו כל הזמן ובכלל לא שמעו את קלי וברנדון ויותר חבל שדונה ודיויד לא היו זה היה יכול להיות הרבה יותר טוב ט. וואי נו אז מה קורה עכשיו נכון שבא לכם שיהיה את השידור חוזר מהעונה ה-1 של בוורלי!! אלולי נעשה עצומה לערוץ הילדים או משהו מה אתם אומרים???

א ו ח נ ה

New member
איזה דיכאון!!!הפסדתי את הפרק!!!

אוףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פליזזזזזזזז ספרו לי מה היה בו!!!!!! פעם קראתי שבפרק האחרון הראו כביכול את ברנדה בצילום מאחור כשהיא ניכנסת לאוטו. זה נכון? וידוע לכם אם יהיו שידורים חוזרים? אוףףףףףף איך מעצבן שהפסדתי את זה!!!

1Shir

New member
1. זה לא נכון שראו את ברנדה בפרק.

2. העונה ה-10 משודרת בשידור חוזר החל ממחר, אז תוכל לראות את הפרק בעוד כחודש-חודשיים.

ERonny

New member
אז לא הבנתי......./images/Emo12.gif

מתי נגמרת העונה?היום או מחר או בעוד שנה?

1Shir

New member
תגובה לגויבה.

א. אתה לא מאמין שערוץ הילדים לא קנה ספיישל ששודר זה עתה בארה"ב? נראה לי שאתה נותן לערוץ יותר מדי קרדיט. ב. קלי לא נפרדה ממאט בגלל שהוא שכב עם מישהי אחרת, היא נפרדה ממנו פשוט כי היא יותר אוהבת את דילן. ג. ואלרי באמת היתה מקסימה, מדהימה ומהממת והוסיפה המון. מתה עליה. לעומתה, אנדריאה אכן היתה מיותרת. ברנדון לפחות הצטלם אם לא בא... ובאמת זה לא היה אמין שבכלל לא הזכירו את ברנדה וקלייר. מוזר שג'ינה לא באה. ד. זה שאתה חולה על קלייר לא אומר שצריך להרוג את ג'נט... מסכנים, תן להם להירגע קצת... ה. דווקא החתונה כן היתה די מרגשת, תמיד חתונות הן כאלה... מה שכן, אני היחידה שהנדר של דונה נשמע לה תלותי מדי ("רק אתה האושר שלי" וכאלה)? ו. יכול להיות, אני פשוט לא מתעמקת בה עד כדי כך... ז. לא ממש רלוונטי לגבי ברנדון, ואני מצטערת, תאוריות או לא תאוריות, אבל דילן (לצערי) עם קלי והוא לא פנוי. דווקא היה כיף לראות מישהי כ"כ מקסימה ומאושרת למרות שהיא לבד, הקץ לתלותיות הזאת כבר אצלה. ח. לא ראיתי את האיחוד, אבל דווקא לי נראה הכי מעניין לשמוע דווקא את שאנן שפרשה מוקדם ואת לוק שעזב וחזר מאשר את שאר השחקנים. ג'ייסון וג'ני נראים לי די יבשים למען האמת, וטורי ובריאן ודאי לא חסרים בעיני. ט. בטח שבא לי לראות מהעונה הראשונה. שימו לב שהיום בפרק הזכירו את הפרק מעונה ראשונה שלא מזמן כתבתי כאן שהוא האהוב עלי, עם המסיבת פיג'מות, ושני אפילו לא זכרה את הפרק.

shanyz

New member
פרק מושלם!! מכל הבחינות!!!

דבר ראשון, בחתונה, בכיתי את הבכי של החיים!! לא יודעת למה, זה היה כל כך מרגש!!!! ראיתם שדוויד בכה!? חמוד!! אני כל ככככככככככככככככככככככככככככך מאושרת שקלי ודילן ביחד!! מאט פשוט מושלם, נשבעת לכם, אם לא הייתי אוהבת את דילן הייתי אומרת שהיא מפגרת שהיא זרקה את אמט.. הוא כזה מבין.. הוא אמר לה שהוא מבין ושהוא חושב שהיא ודילן מתאימים1 אין מושלם ממנו.. איזה חמוד ברנדון!!!!!!!!!!!! למה הוא לא בא!?!!? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוף... וואלרי הייתה מדהימה!! מהממת.. רק אתמול הבנתי כמממה התגעגעתי אליה!! אנדריאה הייתה מתוקה.. נוח גם היה בסדר לשם שינוי ואמא של דונה וקלי ממש חמודות!!!

ERonny

New member
אממממממממממ

לפי דעתי....מאט סתם טומטום!איך הוא מסתיר כזה סוד מאשתו לעתיד...(או שלא
)בכל מקרה.....סוף יפה לעונה אבל ציפיתי ליותר..כמו למשל למישוש אהבתם של דילן וקלי.זה נדרש!

shanyz

New member
כןן...

בעקרון אהבתי מאווווווווווד את הפרק. אבל עכשיו שאת מזכירה את זה.. היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם היו רואים את קלי ודילן עושים דברים יותר מאשר נשיקה מסכנה..
אם את מבינה... חחהה

למעלה