למה, למה ולמה....????

לי28

New member
למה, למה ולמה....????

הכל התחיל בסתם ערב חביב, ישבנו מול הטלויזיה וצפינו יחד בקלטת, אחת מיני רבות של גאון ממצאי הדור ופתאום בלי שום התראה התחילו שאלות המחץ, שאלות הלמה שהולכות ומסתבכות עם כל שאלה ושאלה. וכך זה היה- ``אמא למה יש לנו צוואר?`` חכיתי, חשבתי, חפשתי תשובה בצדדים, על הקיר, התקרה ושום דבר לא נפל עלי אך פתאום צצה לי תשובה משום מקום ``שיחזיק לנו את הראש``. ``אמא למה יש לנו סנטר?`` ``אהמממ`` עניתי, ``שנחזיק אותו שאנו חושבים, אולי זה יחדד את המוח`` התבוננן בי הגוזל ולא הבנתי אם הוא הבין את הרעיון או שלא... אך הוא חייך. ``למה יש לנו פנים?``, מצא חן בעיניו הרעיון... הפעם אפילו בלי אמא...ככה שאל ישר ולענין, ``הפנים הם הקישוט לגוף שלנו- תראה זה האזור עם הכי הרבה אברים`` {כבר התחלתי להסחף, מצא חן גם בעיניי}. ``ואוזניים אמא, למה?`` עניתי ``אהה זה בכדי שיהיה מה שיעצור לנו את החיוך`` חייך הגוזל, חיוך מאוזן לאוזן... בדק את האפשרויות. הלכנו להתקלח וגם שם הוא לא פסח על שאלות. ``אמא למה יש לנו ביצים?`` ישר עניתי ``באשכים יש לנו את הזרעים`` ``ולמה יש לנו זרעים?`` שאל הגוזל, קצת הסמקתי אך בכל זאת עניתי, ``שמתבגרים בעזרת הזרעים של הגבר שנמצאים בתוך האשכים והביציות שנמצאות אצל האישה, נולדים ילדים`` ואז.... זה לא איחר להגיע, שאלת המחץ של הגוזל, ``אמא איך בנשיקה?`` סה``כ בן 4 וכבר מתענין, לא עמדתי בזה... קצת התחמקתי, עניתי לו קצרות שלא בנשיקה והבטחתי לו שכשהוא יגדל הוא כבר יבין טוב יותר, הוא רצה לדעת בכל זאת, אז חרבשתי לו משהו...ככה משהו שצץ לי פתאום, נכון... זה לא פייר , אך איתו הסליחה... זה כבר היה קצת כבד עלי כל ההסבר של החינוך מיני בגיל 4. אולי.. אולי יש למישהו פיתרון עבורי לתשובה בכל זאת, שתהיה גם הגיונית והכי חשוב מתאימה לגיל 4. תודה.... שלכם לי28

ODED99AA

New member
תסבירי ככה(נראה אם תמחקי או לא)

איש אחד הולך במדבר רואה ערבי הערבי בא אליו שואל אותו עם וזלין או בלי וזלין? האיש אומר בסדר בלי הערבי בא דופק אותו בתחת האיש ככה חצי מת ממשיך ללכת רואה עוד ערבי שוב הערבי שואל אותו עם וזלין או בלי וזלין האיש אומר בלי וזלין הערבי בא דופק אותו בתת האיש כבר גמור זוחל במדבר רואה עוד ערבי הערבי שואל אותו עם וזלין או בלי וזלין האיש אומר עם וזלין הערבי פתאום צועק וזלין בוא

מיה30

New member
אצלנו בכלל מביאה אותם

החסידה.... אני רואה שהגל חלף מעליי הפעם כשהייתי בהריון אז הגדול כל הזמן שאל שאלות ואיך שהיה רואה את הבטן ככה כשהייתי שוכבת פתאום היה נזכר שצריך לתחקר אותי איך נכנס הדבר הזה לבטן השמנה איכשהו הצלחתי להעביר לו את המסר בעדינות כמובן והעניין שכח לו מאליו {טוב הילד היה צריך לצאת, לא?} לא כייף שהם כאילה חכמים קטנים? בטח הכי כייף מה היה אם היו טמבלים כאילה יווווו לא רוצה לחשוב על זה יאללה הרבה כייף עם הפיצפונים למרות כל השאלות שמכניסות אותנו לברוך לא קטן מיה30 {תמימה לאללה} B-)

עופריקו

New member
אכן אכן קשה,

שהייתי במצב הזה גם היה קשה אמנם ילדה יותר גדולה אבל בכל זאת.... קניתי ספר איך באים ילדים לעולם ומצאתי שם ש....מיה לא החסידה מביאה אותם. אבל הספר אולי לילידים יותר גדולים ,נו באמת מלבד לספר להם מה באמת קורה. ככה זה תמימותם תרדוף אותנו ו...לי לא לחכות יותר מידי זמן כי אז הם יכולים לספר לנו. יום מקסים לכולם עופר

אמיר.

New member
פתרון זדוני

ראשית הסנטר חלק מהלסת המאפשר לנו להניע את הפה :-( וברצינות השיטה שלי לכל הניג`וסים היא להתחיל מאפס להסביר על תאים ולהראות תמונות גרעין מיטכונדריה וכו` בסוף נמאס להם.... אבל תגידו למה יש לנו תוספתן ?? ולמה גברים צריכים פטמות ??? :-(

linet1

New member
מה קורה לכם????

שואלים אותכם איך באים ילדים לעולם ואתם נאלמים דום? פתאום לא זוכרים את הלילה שעבר - או פשוט לא מקשרים בינו לבין החסידה, או הכרוב באדנית??? אני דוגלת באמת - מהרגע שהם שואלים. ילד שואל כדי לדעת - ואם הוא הגיע לשלב שהוא שואל - רצוי גם לספר את הסיפור האמיתי. הרי בסופו של דבר הוא יגלה איך - ואז אתם תהיו השקרנים... יש ספר ניפלא - ``ילד בא מאהבה``. ישנם עוד כמה ספרים בנושא. חברה - כולם להתכנס כאן הערב בשמונה - אני אעביר לכולכם שיעור בחינוך מיני;-)

עופריקו

New member
LINET1....רגע

היום בשמונה אני בקורס הכנה ללידה יש מועד ב לשיעור .... ;-) עופר

linet1

New member
גם אתה כבר שכחת איך הגעת

למצב של קורס הכנה ללידה???????;-) טוב, בשבילך - אני אדחה את המועד:)

אמיר.

New member
יש מרחק בין שקר ואמת

לשקר ? חס וכרפס. אבל האמת לא תמיד בריאה... לא מלמדים ילד לשחות ע``י השלכתו לבריכה סוערת עם כרישים. ובענין עצמו... יש תמימות של ילדים שצריך לשמר. ניל פוסטמן כתב על קץ התמימות וזה ממש אסון. למרבה הצער הרחוב היום הורס כל חלקה טובה בתמימות הנפלאה של ילדינו. אז.. בשמונה אני עושה אמבטיות...

ODED99AA

New member
אחלה שירשור מה לי? H-( H-)

תראי מה הודעה מצחיקה אחת ממני עושה אולי נמשיך?

ODED99AA

New member
הנה באמת איך באים ילדים לעולם H-(

התגובה הבאה נישלחה לי באייסי קיו למי שיודע מה זה ************************************************* ג`וני הקטן היה בן 7 וכמו שאר הילדים היה סקרן. הוא שמע הרבה מילדים אחרים על חיזור ולא הבין איך זה נעשה. יום אחד הוא שאל את אמא שלו את השאלה והיא הסמיקה, במקום להסביר לו את העניין, היא ייעצה לו להתחבא מאחורי הוילון לילה אחד ולהציץ לאחותו הגדולה והחבר שלה. ככה הוא עשה ולמחרת בבוקר הוא תיאר הכל לאמא שלו: ``אחותי והחבר שלה ישבו ודיברו קצת, אחר כך הוא כיבה כמעט את כל האורות, אחר כך הוא התחיל לחבק ולנשק אותה, אני חושב שהיא התחילה להרגיש רע כי הפנים שלה קיבלו הבעה משונה. גם הוא הבין שהיא מרגישה לא טוב כי הוא הכניס את היד שלו מתחת לחולצה שלה כמו שהרופא עושה. פרט לזה שהוא לא כל כך טוב כמו הרופא, כי מסתבר שהייתה לו בעייה למצוא את הלב. הוא התחיל להרגיש לא טוב גם כן כי שניהם התחילו לנשום מאוד כבד, הידיים שלו התחילו להיות קרות כי הוא שם אותם מתחת לחצאית שלה. באותו הרגע אחותי פנתה לקצה הספה, זה היה כשהחום התחיל לעלות. אני יודע שזה היה חום כי היא אמרה לו שהיא חמה. בסוף אני גיליתי מה עשה אותם כל כך חולים... .. צלופח גדול נכנס לו למכנסיים באיזו שהיא צורה שאני לא יודע, קפץ מהמכנסיים ועמד שם בערך 25 ס``מ גדול, אלוהים ישמור, בכל אופן הוא תפס אותו ביד לשמור שלא יברח, כי אחותי ראתה את זה והיא נהייתה מאוד נפחדת, העיניים שלה גדלו והפה שלה גדל והפה שלה נפתח גדול מאוד והיא התחילה לקרוא בקול גדול לאלוהים ודברים כאלה. הייתי צריך להגיד לה על זה שראיתי, בכל אופן, אחותי נהייתה גיבורה וניסתה להרוג את הצלופח. היא ניסתה לנשוך לו את הראש. פתאום היא עשתה רעש ועזבה את הצלופח, אני מניח שהוא נשך אותה בחזרה. אחר כך היא תפסה אותו בשתי ידיים והחזיקה אותו חזק בזמן שהוא הוציא מחסום מהכיס והחליק אותו מעל הצלופח כדי שלא ינשך שוב. אחותי נשכבה ופתחה את הרגליים כדי שהיא תוכל לתפוס בתפיסת מספריים עליו, הוא עזר כשנשכב מעל הצלופח, הצלופח נלחם, אחותי התחילה להתפתל וללחום. החבר כמעט הפך את הספה, אני חושב שהם רצו להרוג את ת הצלופח בלמעוך אותו ביניהם. אחרי כמה זמן שניהם הפסיקו לזוז ונאנחו. החבר שלה ישב ועל בטוח הם הרגו את הצלופח, אני יודע שהוא היה מת כי הוא רק חלה שם וחלק מהבפנים שלו גם חלה. אחותי והחבר שלה היו קצת עייפים מהמלחמה, אבל הם המשיכו לחזר אחד אחרי השני. הוא התחיל לחבק אותה ולנשק אותה שוב ושוב. ובאלוהים הצלופח לא היה מת אחרי הכל! הוא קפץ בחזרה והתחיל להילחם שוב. אני חושב שהצלופחים הם כמו חתולים, יש להם 7 נשמות או משהו, באותו הרגע אחותי קפצה וישבה על הצלופח כדי להרוג אותו. אחרי בערך 35 דקות של מלחמה הם סוף סוף הרגו את הצלופח. אני יודע את זה כי אני ראיתי את החבר של אחותי מקלף לו את העור וזורק אותו בתוך השירותים ומוריד את המים. .............. אמא התעלפה שלכם עודד***********

דספרדו

New member
לא להתחמק!!! ולהסביר ש..

הילדים מגיעים מהכרוב!! ככה כל פעם כשמסתכלים בגינת כרוב יחשוב שיש מלאן ילדים בדרך אם הוא קצת מתוחכם אז תני את ההסבר המתוחכם שהחסידה מביא את הילדים!!! מה רע?? ועוד בטיסה.. אם הוא ממש ממש מבוגר לגילו אז יאללה בדבורים והפרחים הסבר קלאסי! אבל אולי כדאי להסביר את מה שהולך באמת ואם כולם יסבירו ככה אז אולי לא ירגישו מבוכה שכזו כשייגדלו..ואולי אפילו זה יעזור לגיל ההתבגרות .. אבל מי יודע?? שלי רק בן שלוש וחצי {מזל שלי} ואותו מעניין בכלל לסדר בשורה את החיות!!

למעלה