למה לכל פורום..

Sandro

New member
למה לכל פורום..

מביאים אורחים ולנו לא? תתייבש לך יציק!

havlaz

New member
אין את מי להביא

אם יש לך רעיונות, יותר מאשמח אם תפנה אלי. ניסתי לשבת פעם לחשוב מי אפשר להביא לפורום.. לא עלה אף אחד..

Sandro

New member
תביא את מנהל צ´אט..

תפוז.. נשכנע אותו שיכניס גישה למירק..

havlaz

New member
מלבד לשאול "תכניס אותנו"

(ואני תומך בכך ש"לא להכניס" עד שהגולשים הישראלים לא ילמדו להתנהג, חבל ש1500 הגולשים בצ´ט של תפוז יסבלו הצפות של ליימרים). מה עוד תשאל?

../images/Emo45.gif איציק צודק... את מי אפשר?../images/Emo16.gif

אפשר לנסות להביא את חאלד
. ואממ... להביא מנהלי רשתות IRC אי אפשר, כי אז כל אחד יעשה פרסומת לעצמו כל הזמן, באמת את מי אפשר להביא לפורום מירק ו-IRC?! אולי מתכנתים של סקריפטים ידועים? כמו מיולז וכאלה?
ניר

ReactoRx

New member
^MULE^ לא יבוא

וגם אם הוא יבוא, זה יהפוך לקרב ממילא... את מי אפשר להביא? אין סלברטיז במירק... למרות שיש בנאדם שתמיד רציתי לראות אותו מדבר, איציק בטוח מכיר ArielIL, אופר בדאלנט ואף נט, והוא משלנו!

havlaz

New member
קרב.. אמממ, רעיון.

להביא את המכתנת של מיולז, אומגה, ועוד כמה (אני לא מתמצה בסקריפטים "מוכרים" אז עדכנו אותי) לדיון פה בפורום, שאלות אליהם וכולי.. מן אירוח משולב של כולם... מכוון שאחד אחד, לא יעניין אף אחד.

havlaz

New member
חאלד, כן, בחלומות

מספיק שהוא רואה *.il במייל ישראלי הוא מעביר מהר לאיגנור. אז לא רק שהוא יבוא לפורום בישראל, עוד יהיה לו בעיה עם הגלישה בפורום (הפורום בעברית). סקריפטים ידועים מלבד מיולז, איזה עוד יש? ודרך אגב, מיולוש, לא כל כך אוהב את הפורום הזה הוא טוען שבכל שורה שניה יש פירסומות לבול. למרות שהזמנתי אותו חופשי להריץ חיפושים בפורום איפה יש פירסומות לבול, הוא עדין עיקש בנושא הזה, שזה פורום של בול.

פIלי

New member
אחיאל - OmegaScript

ופה סגרנו את הסקריפטים הישראליים ששווים התקנה.

ReactoRx

New member
האמת?

אין גם סקריפטים ישראליים נפוצים מלבד 3 hebrew mirc mulez script omega script

פIלי

New member
היברו מירק נחשב סקריפט?

אגב האתר שלו נפל לפני שנים אז אין דרך להשיג אותו...

פIלי

New member
מרשים

התלהב קנה דומיין הא... (כמו כולם בפורום הזה חוץ ממני! רק שלי לא חוקי!) מה שמרשים במיוחד שאף עמוד לא עולה שם חוץ מההומפייג´...

Sandro

New member
רעיון גדול!!

תביא את הרב עובדיה שיגיד לנו אם מירק כשר ואם מותר להשתמש בו ב remote off בשבת:)

למעלה