למה לי ווסת עכשיו?

narkis18

New member
למה לי ווסת עכשיו?

מסתבר שאני כ"כ מתרגשת מהמפגש הקרוב, שהרחם שלי החליט להצטרף לחגיגה!
אתמול היו לי כמה גלים של כאב מציק (לא נורא, אבל לא ממש נעים) ובערב כבר התחיל דימום... החלטתי להתקלח, להתעלם - וזה יעבור.
זה עבד!

או לפחות חשבתי שזה עבד.. עד היום בבוקר, שבו שוב היו כאבים והדימום חזר.
העניין הוא שזה ממש קצת דימום, ולא המון כאבים.. ברור לי שזה ישתנה כשאני אעשה הפסקה של שבוע בגלולות (כמו שאני טכנית אמורה לעשות במקרים כאלו), אבל ממש לא בא לי עכשיו מחזור!!

מחר יש לי יום (כמעט) חופשי שרציתי לנצל כמו שצריך, ברביעי יש לי סוג של מבחן ובחמישי אני פוגשת אתכן.

אז מה אתן אומרות - לגרור את זה עם גלולות, דימום קל וכאבים קלים עד שבוע הבא (או עד שהזבל יבין שלא בא לי עליו ויילך להציק למישהי אחרת), או לוותר ולעשות הפסקה של שבוע בגלולות?

liats80

New member
לדבר עם הרופא?

היי נרקיס,
האמת שאני לא מבינה הרבה בגלולות ולא ממש יודעת לייעץ לך מלבד שאולי פשוט כדאי להתייעץ עם הרופא שלך?

תרגישי טוב ונתראה בחמישי!

narkis18

New member
העניין הוא שאני יודעת מה הוא יגיד..

בפעמים הראשונות הייתי מתקשרת, מתייעצת ותמיד מקבלת את אותה התשובה: "אם כבר התחיל דימום, אין מה לעשות. תעשי הפסקה של שבוע".
אבל באמת שזה לא בא בטוב עכשיו..

סה"כ, מה כבר יקרה אם אני פשוט אמשוך את זה ככה איזה שבוע-שבועיים לפני שאני אתן לו לעשות לי רע?

ברור לי שאני אצטרך (בתכלס כנראה בימים הקרובים) לאפשר למחזור להגיע "במלוא תפארתו", אבל מצד שני, אני רוצה שהוא פשוט יעבור בלי לקרות באמת!

זואילי

New member
את יודעת מה יקרה

ימשיכו ההכתמות או אף ברמת דימומים. עד שתעשי להן סוף (והתחלההההעעעעע).
היו לי פעמים שמשכתי ככה. לא כיף בכלל. מה גם שזה לווה בכאבים מציקים. אז החלטתי שאם כואב לי בזמן הכתמות, כבר אשחרר את הנבלה. אם לא כואב... אז מושכת עוד קצת.
אבל תמיד בסופו של דבר התייעצתי עם הרופאים. לפעמים יש להם שיטות... (כשמסבירים להם למה אין מצב להפסיק עכשיו).

הבאסה איתכן, שזה מדבק!
אם 2 מאיתנו עכשיו מדמדמות - בטח אחרי המפגש כולנו נתמחזר.
אז בנות, תתחשבו!

narkis18

New member
חחחחח אין עלייך זוזו!!!

הרסת אותי מצחוק "אם 2 מאיתנו עכשיו מדמדמות - בטח אחרי המפגש כולנו נתמחזר" (וכן, אני יודעת שבתכלס זה נכון)

דקות ספורות לפני שקראתי את ההודעה שלך הרחם שלי החליט בשבילי... צחצחתי שיניים והייתי צריכה לרדת ל"ישיבת צפרדע" (נו, שפופה כזו) מכאבים.. אז החלטתי שכדאי לי להקשיב למניאק הקטן ושאין ברירה אלא לתת לזה לבוא..

אז אני ממש מקווה שעד יום חמישי אני אהיה ברמת כאבים סבירה, אבל אם מישהי תפגוש אותי שם לראשונה (ויהיו כאלו) ותחשוב שאני בנאדם נורא לא נחמד - אני באמת לא! זה הכאבים!!
זה לא אני-זה הרחם שלי.

בואו כולנו נחזיק אצבעות שזה יעבור (פחחח) עד יום חמישי ושאני לא אדביק אף אחת

narkis18

New member
מחר..

זה עוד לא ברמה של משככים.. אבל מזל שזכרתי להביא איתי את החבילה שקניתי לפני שבועיים!
מחר אני מניחה שאני כבר אזדקק להם, אבל אני אופטימית!
חבל שאי אפשר לתזמן אותו.. איכשהו הוא תמיד דואג להגיע בזמנים הכי פחות נוחים.

liats80

New member

אני מאוד אשתדל

חחח סתם אני את שלי עברתי לחודש הזה (כן כן, ככה זה שאין גלולות...).

kikona126

New member
לא הגיע אצלי עדיין.

ולך יש את ספות הקסם בבית אז שששש!

kikona126

New member
חחח גם אני בדרך לעוד מחזור

והפעם נתפס כל חצי שמאל...
באסה הפסדתי אימון בגלל זה היום

למעלה