למה לינקין שולטים

LP Rulez

New member
למה לינקין שולטים

יש להם שירים בעלי משעמות לפי דעתי אני שומע ואוהב את בחירת המילים. ודרך אגב לפי דעתי אין שיר באלבום שלהם שהוא מכוער ולא מתחבר לאוזן, כול שיר פצצה וגם יש להם מכול הסוגים, נכון הם להקה מסחרית אבל הם מנגנים רק דברים טובים בגלל שהם משלבים כמה סיגנונת באלבום שלהם שקט ורועש ומקפיץ ביחד הכול למען הציבור ולכן הרבה אבל הרבה אוהבים אותם ההרכב של שתי זמרי רוק, אחד עם יותר סיגנון ראפ אפשר להגיד פשוט מתחבר מעולה והם מצליחים ליצור מוזיקה נדירה . ו......... מה יש עוד להגיד הגיטריסט הראשי שלהם וכן הוא אחד הטובים תאמינו לי הרבה אומרים את זה, והמתופף תשאו המתופף אין מילים תשמעו אותו בקטע פרטי זה נדיר צ´סטר פשוט עם הקול שלו "המלודיים השקטים" או הקטעים שבו הוא רועש אין מילים מר האן פשוט מקפיץ בקטעים האלקטרונים פשוט מדהימים כול סגנון רוק הם יכולים כמעט לנגן הם פשוט מתחברים (בישבילכם יכולים להתחבר) לכולם פשוט אפשר להגיד להקה מושלמת למרות שזה נראה קצת יותר מדי אבל לפי דעתי. ולינקין פארק להקת הניו מאטל אולי הכי טובה כיום עקב ההצלחות באירופה הצלחה המדהימה שלהם באמריקה אין ספק שהרבה מעריכים את המוזיקה שלהם

dylan

New member
../images/Emo124.gifחולוני, איפה אתה?

ההודעה הזאת כבר שש שעות פה ועדיין אין תגובה...?

Charlotte

New member
למה אני לא סובלת את לינקין פארק.

יש לי הרבה סיבות. אני לא מאלו שקובעים את דעתם על להקה מסויימת רק מהסטיגמה שנוצרת על אותה להקה, לכן החלטתי לתת להם צ´אנס ולהאזין לאלבום שלהם מההתחלה ועד הסוף כמה פעמים לפני שאני קובעת את דעתי עליהם. אז הקשבתי פעם אחת, לא נתן לי כלום, פעם שניה כבר התחלתי לוותר, פעם שלישית כבר כיבית באמצע והעפתי את הדיסק מתחת למיטה. זה היה בהחלט אחד האלבומים המשעממים ביותר שהקשבתי להם. המילים- קלישאות חסרות משמעות ומעצבנות. זה כנראה הגימיק שלהם- בואו נכתוב משהו שילדים ממורמרים בני 12 יוכלו להתחבר אליו... לא תפס אותי בכל מקרה. הראפ- גם אם היו שם כמה צלילים הגונים, הראפ הרס את הכל, אין לי מה להוסיף בקטע הזה. ודבר אחרון- (מה שגרם לי בסופו של דבר גם לשבור את הדיסק, מזל שהוא היה צרוב)- האם אני היחידה ששמה לב שהקול של הסולן דומה לקול של ג´אסטין מאן סינק???

LuNaTiC

New member
מה אני אגיד?

מסכימה... הדיסק כל כך משעמם... כל כך נמרח, חוזר על עצמו וזה משגע את השכל.. סתם צועק בלי סיבה... הראפ הורס הכל הכל הכל.. הקול של הסולן מאוד מזכיר את ג´אסטין... ובכלל, כל הקטע עם החולצה המתנפנפת בקליפ או משהו... זה ממש מוטיב ה"בוי בנד"... להקת בנים לאנשים ששונאים להקות בנים!

FaithNoMore

New member
../images/Emo24.gif אנשים אני אוהבת אותם

אתם צודקים תודה תבורכו

FaithNoMore

New member
סליחה טעות! תקראו את ההודעה הזאת!!!

הכוונה היתה אני אוהבת אתכם לא אני אוהבת אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לינקן פארק זה לא טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Charlotte

New member
אממממממממממ..........

למה הכוונה? פירוט, הסבר, משהו? *מבולבלת*

למעלה