למה לימודים?!

למה לימודים?!

יש לי חבר בעל אולפן הקלטות, אולפן איכותי מאוד שלא מביש אפילו את האולפנים היותר מוכרים שיש בארץ, ואותו חבר מפעיל אותו בשליטה יוצאת מן הכלל, מסיבות אישיות אני מנסה לשכנע אותו ללכת ללמוד בתחום כי זה רק יכול לתרום לו ולאולפן, אבל הוא מצליח לשכנע אותי כל פעם שזה לא נחוץ. מתוך חוסר הכרות עם תחום הלימודים במוסיקה/סאונד קצרות ידי מלהושיע. אגב הבחור ללא בגרות וזהו כנראה אחת מהסלידות הראשיות מלימודים אבל הוא מוסיקאי אדיר, מנגן על כל סוגי הקלידים,תופים ,כלי מיתר וגם קצת מכלי הנשיפה. וכאמור הוא טכנאי אולפן (לא מוסמך כמובן ) מעולה איך אפשר לגרור אותו ולאן?!

למה לימודים באמת?

אם הוא לא רוצה שלא ילמד.. אני חושב שהוא יכול לעשות קריירה מצויינת גם בלי תואר במוסיקה. אם זה לא מעניין אותו, אתה לא זה שצריך להכריח אותו...

סיבות אישות

כאמור סיבות אישיות.. לגבי אם אני זה שצריך או לא תשאיר לי להגיע להחלטה הזו מאחורי המילה סיבות אישיות יש כל כך הרבה אפלה , שאתה תתקשה לדמיין מה שאני מנסה להשיג כאן , זו תשובה מקצועית והכוונה לגבי אותם מקומות השכלה בנושא הזה , בכדי שאני אוכל להבין על מה מדובר ואיך זה יכול לעזור לו בתחום...

סאונד

ניתן ללמוד בקרת קול/סאונד גם ללא בגרות: קורס סאונד. מיועד למוזיקאים, בעלי אולפנים אישיים, אנשי חברות הגברה. והמעוניינים להתפתח בתחום הסאונד המקצועי. דרוש ידע בסיסי באנגלית. תעודת גמר 3 - 4 חודש מסלול ערב ו/או יום ו דרישות השכלה לא מוגדרות 02/6781387 הרכבים 13 אזור תעשיה תלפיות 93462 צוללת צהובה, בי"ס לסאונד, ירושלים מידע נוסף במוסד 3/2004 המחלקה למוסיקה חדשה - ראו מוסיקה. המעוניינים יוכלו לשלב או להשלים לימודים לתואר B.ED במכללה לחינוך דוד ילין. פרטים במוסד. תעודת גמר שלוש שנים מסלול יום 12 שנ"ל, מבחן ו/או ועדת קבלה 02/6286519 הע"ח 9 מורשה 95104 בי"ס לצילום והדמייה מוסררה, ירושלים מידע נוסף במוסד 9/2004 עיבוד מוסיקלי ממוחשב. מיועד לעיוורים ולקויי ראייה בלבד, בעלי ידע קודם בתאוריה בתחום המוסיקה וידע פרקטי בנגינה בקלידים. תעודת גמר 3 - 4 חודש מסלול יום דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 04/8721345 מרכז שיקום מגדל אור 26244 מרכז הכשרה ושיקום מקצועי, קרית חיים מידע נוסף במוסד 11/2004 מגמה לסאונד/טכנאות אולפן. 3 פעמים בשבוע. תעודת גמר שנתיים מסלול ערב ו/או יום ו דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 03/7914914 י.ל.פרץ 7 66853 הד, מכללה למוסיקה עכשווית, תל אביב פרטי מסלול 11/2004 מסלול הלימודים המלא יצירה והפקת מוסיקה - לימודי תעודה. 4 ימים בשבוע. גם מסלול לימודים חלקי בערב: יצירת מוסיקה במחשב הביתי, די.ג'י, אקוסטיקה מעשית ועוד תעודת גמר שלוש שנים מסלול יום דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 03/6961011 בן שמן 4 67442 בי"ס למוסיקה עכשווית די.ג'י, תל אביב מידע נוסף במוסד 4/2004 - תעודת גמר שנתיים מסלול ערב ו/או יום ו דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 03/5377597 רח' ריב"ל 5 67778 סאונד, בי"ס להנדסת קול, תל אביב פרטי מסלול 8/2004 מגמת סאונד והפקת מוסיקה. תעודת גמר שלוש שנים מסלול יום דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 03/5408882 שמואל הנגיד 46 47295 רימון, בי"ס לג'אז ולמוסיקה, רמת השרון

תודה רבה

עזרתם לי מאוד

למעלה