למה להתאהב

*g99

New member
והאהבה שלי:

לראות אותכם כותבים... אני פשוט נהנת מהכתיבה שלכם!!! טוב לראות אותכם שוב משרשרים!!! אל תפסיקו!!!

חברה לא לוותר!!!!

בוא נמשיך את המדרגות האלה עד שנגיע לתחתית הפורום!!!!!

blue love

New member
יוניתוש...

את יודעת שאת פשוט מקסימה נכון?... והיום אני יודע את זה בודאות

אלמוגית יקרה

אני דווקא די מבינה אותך. האהבה לא פעם גרמה לי להרגיש שאנחנו לא צריכים אותה ועדיף בלעדיה. אבל בחיים הכל עובר וכל צער הופך לשמחה ומה לעשות? אנחנו צריכים לאהוב כי זה עושה לנו גם הרבה מאוד טוב בלב!

זה כמו להחזיק מים

אהבה זה כמו להחזיק מים בתוך כפות ידיך זה לא נשאר לנצח והמים תמיד ינזלו לבסוף אבל בזמן הקצר שהם שם את תוכלי לראות איך את משתקפת בהם מבינה את ההקשר... אוהב מחזק תומך דואג ומקווה לטוב בשבילך בלוז..

וואוו

במקום לעשות אהבה, אנחנו כרגע חושבים אהבה גם אני גם זה טוב לפעמים יוניתתתתת

למה להתאהב

בוקר טוב אלמוגית למה להתאהב ? פשוט,מכוון שזהו צורך נפשי בסיסי הטבוע בכל אחד שיש בו רגשות בריאים. כמו שלא תטעני שאין צורך לאכול שהרי ממילה תחזרי להיות רעבה. האוכל הוא מזון לגוף, והאהבה בין היתר מזון לנפש. מעבר לכך, אהבה בדרגה גבוה הינה רגש בלתי נשלט ומכאן השאלה למה להתאהב? אולי לא רלוונטית. ועל כך נאמר:כשמתחילים לאהוב כבר אין אפשרות בחירה. אולי אפשר לדכא אהבה שמתחילה אבל זה כבר סיפור אחר. כמו שאין אור בלי חושך,לבן בלי שחור, שמחה בלי עצב וכו כך האהבה אינה יכולה להתקיים בלי אכזבה ולעיתים שברון לב. עם כל הסתירה כביכול זה היופי שבאהבה. אין להתיחס לאהבה כמובן מאליו,האהבה היא פקדון שיש לשמור ולטפח בשגרת היום יום שאם לא כן היא תמות ,תמוג,תעלם ותעוף מכל החלונות ובחלל שהיא משאירה יחדרו האכזבה והכאב. ולסיכום זאת לדעת: לא יכולה להיות אהבה גדולה בלי כאב גדול יום טוב

ב א ר י

New member
חבר`ה יקרים שלי...

כל כך אהבתי לקרוא את השירשור הזה. בלו ושרוני,אני שמח לראות את השירשורים שלכם שוב,המשיכו בהם. החלטתי להקפיץ את ההודעה הזו שוב לטובת אלו שלא קראו אותה. בארי

למעלה