למה להרוס שירים? ..

khammel

New member
כדי לעשות כסף, כמובן

קבלי חווייה מתקנת
http://www.youtube.com/watch?v=UyqpjkCwEI4

ayatz

New member
זה באמת מרשים

אמנם איכות גרועה במיוחד אבל היכולת - ניכרת. מעניין אם גם על הבמה יש להם את משחקי הסטריאו...

dar dahan

Member
וואו!

זמר נחמד, אולי הוא המיני (אני מקווה שאף אחד לא יפגע מזה) יורש של פרדי... סתם לא, אין ולא יהיה יורש לפרדי, כי פרדי היה אחד ויחיד. אבל המזר הזה באמת טוב!

William Kidd

New member
"אין דבר כזה פרסום רע"

חברים וחברות, אני רואה בזה רק משהו חיובי. כל עוד בשמות השירים האלו מופיעה המילה QUEEN, לדעתי זה מעולה! אני חושב שכמה שיותר QUEEN תחדור לתודעה העכשוית היומיומית ככה הלהקה עצמה תוכל להתגלגל בין התקופות לעוד המון המון זמן. בדיוק בגלל העובדה שמכניסים את המוסיקה שלהם למוסיקה שנחשבת "יותר פופולרית" היום. לדעתי אם 1 מתוך 100 הילדים שנכנסים לראות את השיר עם הצפרדע המפגרת הזאת, או הילדים שעושים ברייקדנס, או אפילו לראות את הגרסה של פייב ל wwry , וואלה אני ארחיק ואגיד שאפילו התרגום שהראל סקעת שר, אז מספיק ש 1 מתוך 100 יתעניינו מה זה השיר הזה, ויגלה את QUEEN ויקנה את האלבום שלהם, ואז עוד אחד, וילך להופעה של Q+PR אז עזבו שנצתרך בשביל הופעה שלהם 2 וומבלי צמודים, אבל זה ידרבן אותם להופיע ולהופיע. ככה שאני באמת מציע לכולם לשמוח שזה המצב!

Teo Toriatt

New member
זה כמו להגיד על הערב בסינמטק

רק דברים טובים כי "תגיד תודה שעושים ערב כזה". גישה כזו תגרום למוצרים באיכות נמוכה (הראל סקאעת, הצפרדע והערב בסינמטק) להיות מרכז הכובד על Queen. אמנם כל חידוש/ערב מחווה הם מבורכים בזה שהם מעלים מודעות ויכולים לחשוף את הלהקה לקהל חדש וצעיר, אבל זה לא אומר שצריך לאהוב את זה או להגיד איזה יופי. דברים לא טובים צריך לתקן, אם נכנסים לגישה של "תגיד תודה שבכלל יש את זה" אז אין מוטיבציה להשתפר ותקלות שהיו בשנים קודמות חוזרות גם השנה וביצועים גרועים הופכים להיות הביצועים המוכרים. כך שם של להקה ששמה דגש על הפקה, דיוק ואיכות מוכתם. אז כן, טוב שעושים דברים כאלה לשם חשיפה, אבל לא זה לא אומר שאסור לנו להזדעזע מזה ולהגיד שזה איום ונורא (ואין לי מילים אחרות לתאר את "גרסת הצפרדע".)

William Kidd

New member
להגיד את הדברים האלו כלא טובים לא נכון

אני מבין שהם לא לטעמם של הרוב המוחלט של האנשים שאוהבים את קווין אבל חשוב להבין שגם לדברים האלה יש במה מאוד רחבה, ז"א שיש המון אנשים בכל מקום שכן אוהבים וכן מעריכים את מה שהם עושים, גם אם זאת הצפרדע... עניין של טוב או רע זה עניין של טעם- אי אפשר לשפר את השיר שעשו עם הצפרדע כי זה הסגנון, זה סוג המוזיקה ואם היא לא לטעמנו אנחנו לא נקשיב לה, מה שכן, גרסאות כיסוי של שירי קווין כאלו, שבתור סגנון שונה לגמרי מזה, מאפשר לאנשים שביומיום לא היו מקשיבים להם, להפתח למשהו שאולי כן ימצא חן בעיניהם. בגלל זה אני חושב שזה רק חיובי. כמובן שמי שכבר אוהב את קווין המקורי לא חייב בכלל לאהוב את המוזיקה הזו כי ברור שהוא לא יתחבר לסגנון.

למעלה