למה לדאוג?

למה לדאוג?../images/Emo3.gif

יש רק שני דברים בעולם שאמורים להדאיג אותך: או שאתה בריא, או שאתה חולה אם אתה בריא, אז לא צריך לדאוג. אם אתה חולה, יש שני דברים שאמורים להדאיג אותך: או שתבריא, או שתמות. אם תבריא, אז לא צריך לדאוג. אם תמות, יש שני דברים שאמורים להדאיג אותך: האם אתה הולך לגן עדן, או לגיהנום. אם תגיע לגן עדן, אז לא צריך לדאוג. ואם תגיע לגיהנום, אתה הולך להיות כל כך עסוק שם בלחיצות ידיים עם עשרות מחבריך – שבכלל לא יהיה לך זמן לדאוג... שנראה רק כדורגל וכדורסל בחדשות ונלקק חיילים משוקולד! ערב טוףףף לכולנו.

magy

New member
מי דואג בכלל?

הכל מסתדר אצלי .........כל כך יפה....... אחלללללללללללה את דואגת???????????

מגי החתימה האלקטרונית שלך מדליקה

יש סרט טוב בסינימה פריים הולכת לראות. תגידי את יודעת מה קרה עם טרה? הוא חולה או משו? חסר לי... ביי

magy

New member
שמתי בה את מה שאני אוהבת

בעלי חיים צמחים מוסיקה ועשן אולי צריך להוסיף קצת יין ונרות?

אתנה33

New member
ןאנילא אוצה לדאוג ואוצה ללקלק דווקא

צוכריה על מקל אדומה של תרנגול כמו של פעם..... מה יש מותר לי ושושנה רצתה שפן לבן....... אתנה

magy

New member
אין לי צוקריה תרנגול......ממושה

אם אראה , אקנה לך..... יש תפוח מצופה באדום.......ראיתי אבל תרנגול.....? ואני רוצה משרוקית סוכריה......מכירה????????????

אורניהו

New member
פעם בהדר,היה מסתובב אחד,,

והיה מוכר תפוחים מסוכרים כאלה,והיה מכריז על מרכולתו,[באידיש]א´פלה,א´פלה,מישהו זוכר אותו?

שקדי

New member
ואם יבוא היום.........

ואם יבוא היום ואם יבוא היום ונגלה פתאום הכל היה חלום מה שהיה היה מה שיהיה יהיה למי איכפת בכלל מה שיהיה אולי הכל יהיה הרבה יותר יפה למי אכפת בכלל מה שיהיה ערב טוב לכ הנוכחים וגם לנפקדים נוכחים................

למעלה