למה לבד

למה לבד

בסד יושבת לבד עם כוס קפה וניראת כול כך יפה אך מסביב הכול שקט, ואין על מי להיתפרק, ומה שחסר כעת גם הדמעות, שלי רוצות לצאת, ואני יושבת וחושבת וזכרונות עולים למזכרת , ומתחת לחייך דמעה אחת נושרת, אין נתתי לך הכול , רק כדי לראות אותך גדול, כמו פרח אצלי פרחתה, וגבעול בלי עלים לי השארתה, וכיום בזרועות אחרת, שעושה אותך מאושר לתפארת, אך זכור ילדי כי פה יושבת ומחכה לך אני ,עליזה

טאKילה

New member
עליזה ..../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

מאוד מרגש wowwwwwwww

ניקו 45

New member
אל תשבי בדד , חברה ../images/Emo60.gif

אל תשבי כך בדד חברה , הרי את בין ידידים, בחברה . שבי ביננו כאן איתנו , ריקדי וזמרי עימנו. את הקפה אני אכין, ובלב כליות קצת,מבין. הרימי ראש זיקפי קומה , ולך התקווה והתקומה . ראי כמה טוב ונעים, ואת זמנך כולנו ננעים. בכתיבה ,בעיצה,ובשיר, ואותך בשמחה נכיר . את כאב העבר יש להניח , ורוח חדשה בך נפיח. החיוך שמחא דימעה מלוחה, מילות שמחה אלייך שלוחה נגבי דמעותייך , ינצנצו עינייך , יתחדשו כוחותייך, יחד עם אוהבייך.

תודה לכולם

בסד ממש היה לי כף לראות את התגובות , זה חלק ממכתב שכתבתי לאחר שבני הגדול התחתן והגעגועים לשבת עד השעות הקטנות של הלילה איתו, ולעביר בצחוקים,עליזה

אשב עימך אהוב שלי ../images/Emo9.gif

הישיבה בצוותא לכוס קפה הליל ירד וחצות בפתח אהוב שלי השעות הקטנות שבהם אני מחפשת אותך אישי אשב על הקפה לשיחת נפש לפנות את שצברנו במהלך היום לנקות את הנשמה לשינת לילה לשינה נקיה ללא חלומות לבנות האת הגוף ליום חדש אז חברתך מבוקשת היא לי נעימה ואהובה ורצויה אנא הכן לי קום עימך אהוב

אמא יקרה../images/Emo23.gif

אמא יקרה רוצה בילדה אך הוא פרש כנפיים בנה לו את ביתו היא מרגישדה בחסרונו אמא צריכה לוותר לתת לאפרוח לעוף לבנות את הקן שלו ויושבת היא בפינתה מבקשת את ילדה מבקשת את האהבה שחילקה עימו כל השנים את חברתו ומילותיו אמא אוהבים אותך הגוזלים הופכים להורים ורק אז הם יבינו למה אמא התכוונה שבקשה את אהבת ילדיה ותשומת ליבם וקרבתם אז לכל האמהות שצריכות להתמודד עם פרישת הכנפיים חזקו ואמצו האהבה שנטעם גדלה ופרחה לא שכחנו אוהבת אותך אמא מאד מוקדש לאמא הפרטית שלי שמחר יש לה יום הולדת 76 היא לא לידי, אבל את האהבה אליה גדלה מיום ליום

מזל טובבבב...../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif|סבי

אמא יקרה לי יקרה, שיר יפה אשירה לך, כי אני אוהבת אותך... אוהבת אותך לילה טוב מכורה לאהבה.

למעלה