למה לא?

zeusofurim

New member
למה לא?

שירשור שמות של כל מה שקשור לגראס כמו לדוגמא... בלאנט - סיגר ששמים בתוכו גראס קססה - תערובת הסיגריה והגראס אפילו דברים שהמצאתם או המצאות ששמעתם עליהם לדוגמא: אצלנו קוראים ל-פייפ(PIPE) פיפה(PIPA) ספליפ - ג'וינט באנג - בום יהיה כייף אני מבטיח
 

j i m m y

New member
למה לא באמת

בץ - פירחון הנקטף מאשכול פרחים זרעים - חרא שמקבלים הרבה כשקונים גראס ישראלי סטיק - ענף מיובש של צמח מריחואנה בררה - זבל - בעיקר עלים של גראס, בד"כ מה שנשאר בתחתית השקית כשהיא נגמרת.. חשיש - תוצר של קנביס צ'ילום - כלי עישון הודי צ'אראס - סוג חזק מאוד של חשיש שמיוצר בצפון הודו לאסי - משקה הודי המורכב מצ'אראס או גראס טרי, יוגורט ופירות(בד"כ בננה) עוגה עוגה עוגה - אתר אינטרנט עם מתכונים שבהכנתם מעורב גם קנביס יוטה (AKA 'קנבס') - בד המיוצר מסיבי קנביס ניירות גלגול - ניירות המשמשים לגילגול חומר לעישון, מיוצר מסיבי קנביס. THC - טטרו-דלתא-9 הידרו קנבינול - החומר הפעיל בקנביס יקבאניקס - החברה הלטבית המייצרת חמאת קנביס כבר כ-150 שנה טוב נשאיר לכם גם משהו
 

quawax

New member
תיקון טעות

בד יוטה זה ממש ממש לא קנבס.. בד יוטה זה הבד לפידים הזה הבד שאיתו עוטפים כתובות אש וכ'ו ואין לו שום קשר לבד קנבס וגם לא נראה לי שהוא עשוי מקנביס כי הוא מאוד זול..
 

j i m m y

New member
אז מה אם הוא מאוד זול?

ואז מה אם משתמשים בו לכתובות אש? זה לא משנה את מה שאמרתי. הסיבים הם ללא THC בכלל (טוב, יש בהם 0.00006 של THC) אם תכנס לאתר של עלה ירוק תראה שבין כה סיבי קנבוס הם מאוד זולים ואפשר להפיק איתם הרבה יותר חומר גלם מאשר כל סיב אחר. (בין היתר לנייר - נייר הגילגול - כל הסוגים - מופק מסיבי קנביס.) http://www.aromateva.com/products/p6_nese.htm#hemp
 

עמית22

New member
תיקונים הודיים

הצ'ילום הוא לא כלי הודי, אלה אירופאי (שמעתי דעות חלוקות לגבי המקור: שבדיה/איטליה), ההודים היו מעשנים במקור ב- huka (הנרגילה ההודית). לאסי הוא משקה הודי שמיוצר מחלב ויוגורט (curd) ואין כל קשר בינו לבין סמים. הוא הולך טוב מאוד עם בננה ושאר הפירות הקיימים. לעומתו, המשקה הממסטל הינו ה- Bhang lassi (ולא bang lassi) שהוא חוקי לגמרי בהודו. הבהנג הוא הדרך המקורית שההודים מעבדים את הקנאביס והוא די בררה לעומת הג'אראס. דרך אגב, הג'אראס הוא המצאה אירופאית שההיפים של שנות ה- 60 הביאו להודו (הם לא הביאו את הג'אראס אלה את צורת ההכנה). והתוספת שלי לשרשור: פארש- הכינוי לטבק שבקססה. "בום בולנט (bom לא boom) סאב קסט" (sab kesat - כל היושבים) - ברכת ההדלקה של הצ'ילום (זהו הנוסח המקוצר). סאחי- מי שלא משתמש בחומרים משני תודעה/לא נמצא תחת השפעה כרגע. סאחי בלטה- מצב קשה מאוד שעדיף להימנע ממנו. דודא- מילה מעולם הנרקומנים שמתארת קריז, משום מה השתרבבה גם לעולם הסטלנים ומתארת ערגה רבה ל-. לדוגמא: וואי אני במאנצ' מטורף, יש לי דודא לגלידה. מאנצ'- תחושת הרעב המטורפת שחווים בעקבות שימוש בגאנג'ה.
 

zubash

New member
תיקון. לאסי לא עושים מקנביס אלא..

מצמח ה - 'הבאנג'.
 

zeusofurim

New member
סליחה כל הזכויות מועברות אלייך

תשאלי שוב את השאלה ואת הבוסית אחותי...... אני אוסיף עוד כמה א. ג'אראס לא צ'אראס יש עוד: שחור - ג'אראס ירוק - גראס חום - חשיש טולה - כמות מסוימת של חשיש או ג'אראס אצבע - כמות חשיש שאמורה להיות בגודל של אצבע בנצי - באנג
 

עמית22

New member
טולה

מידת משקל הודית קדומה שערכה הוא כ- 12 גרם (לא שאי פעם הודי מכר לי טולה של יותר מ- 10 גרם...). כיום משתמשים בטולה כדי לתאר גוש ג'אראס של 10 גרם.
 

עמית22

New member
ג'אראס, צ'אראס

מה זה משנה? העיקר שיש איטלקי וזוג ריאות חזקות. בום
 

double M

New member
באיזה אזור אתה גר?

עד כמה שאני יודע בני זה סלנג די מקומי....
 

^NB^

New member
תורי ../images/Emo13.gif

שלם - קילו גראס סוליה\שק - 200 גרם חשיש חלה - קילו חשיש ואם אם אני לא טועה אז אצבע וטולה זה אותו דבר, 10 גרם חשיש מכשיר - באנג חנה - מבחנה בררה - גועל נפש, או המים של הבאנג או העלים של הגראס תיבזי - (תבזורת), עלים של גראס יש אנשים מסויים שברגעים מסויימים מעשנים את זה, אבל זה עושה כאב ראש ומביא סטלה מסריחה. שקית - שקית של גראס בגודל לא מוגדר חתיכה - חתיכה של חום כיוון - אחד שמתעסק שמכירת סמים אם אני אזכר בעוד משהו אני אחזור הא כן, קנטה - מקום מיסתור לעישון סמים או הסתרתם ביי.
 

little moon

New member
תרומתי הצנועה

לא ברור לי אם אנחנו המצאנו את זה או שאלה ביטויים מוכרים, אבל: בוב- ראש גדול ומפוצץ במיוחד (על שם בוב מארלי). דאבל- שני ראשים אחד אחרי השני, בלי לנשום באמצע. פיצוחים- מילה נרדפת לגראס (לשימוש בעיקר ליד ההורים).
 

Payota

New member
גם אני רוצה.

מעוך, פצוץ, אכול-מסטול בטירוף. אחד שלא רואה בעיניים. מצחין-אותו אדם שידאג לשבת לך על הווריד ולא יצא משם עד שכל הסטלה שלך תרד. בד"כ הם סאחיים. מאוד לא רצוי לשבת איתם. ישיבה-נו, באמת. אתם יודעים... פרה אדומה-ביטוי שהמצאנו למשטרה. לתפעל, מתפעל, לתפקד,מתפקד-לעשן. האדם שמעשן (מתפעל) באותו רגע. גלידה-ראש גדול במיוחד. לטמאים שבנינו... כאפה-לקבל בום לראש, סטלה כבדה. בד"כ אחרי שמפילים בבאקט, או למי שלא רגיל להוריד ראשים ישר.
 

Payota

New member
חחחח....

חנה זה מבחנה? קרעת אותי עכשיו... אנשים, אתם מצחיקים!
 
למעלה