עוד!
P PureBlood1 New member 19/4/03 #94 ../images/Emo129.gifובבקשה היזהרו מהקיר../images/Emo6.gif מזכיר לי שירשור אחר עם מישהוא שכבר ~לא שם כאן הודעות מזה זמן מה....~ וכמובן, חיוך נוסף תמיד היתקבל ברצון
../images/Emo129.gifובבקשה היזהרו מהקיר../images/Emo6.gif מזכיר לי שירשור אחר עם מישהוא שכבר ~לא שם כאן הודעות מזה זמן מה....~ וכמובן, חיוך נוסף תמיד היתקבל ברצון
L love potion New member 19/4/03 #87 OK זה נכון לגבי 4 האחרונות... ...אבל לרוב הוא נראה כאילו שזה עולה לו במאמצים אדירים. אבל אני לא רוצה לריב על זה!
OK זה נכון לגבי 4 האחרונות... ...אבל לרוב הוא נראה כאילו שזה עולה לו במאמצים אדירים. אבל אני לא רוצה לריב על זה!
I I n n u e n d o New member 19/4/03 #88 ../images/Emo6.gif יכול להיות בגלל העובדה שהוא משחק בדרך כלל אנשים קרי מזג או אנשים רעים אז לא יוצא לו הרבה לחייך
../images/Emo6.gif יכול להיות בגלל העובדה שהוא משחק בדרך כלל אנשים קרי מזג או אנשים רעים אז לא יוצא לו הרבה לחייך
L love potion New member 19/4/03 #89 שלחתי לך אמייל ../images/Emo70.gif אוי לא, אני שוב לא בטופיק!!! [מבצעת חרקירי] רגע אני מפצה על זה: