אמממ אפילו בתור חייזר הוא נפלא
I I n n u e n d o New member 17/4/03 #38 עוד אחת.....יאמי הם נראה כל כך גאוותן במדים האלא שלו.......יאמי....
P Penny s New member 19/4/03 #69 תמונה מדהימה ../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif הוא נראה כל כך מדוגם בגלימה השחורה שלו |מצדיעה|
M Minerva New member 18/4/03 #42 ../images/Emo6.gif8-}../images/Emo3.gifקורע וזוועתי גם יחד. המממ... שווה להכעיס אותו
מ מלאכית16 New member 18/4/03 #44 אמ...../images/Emo110.gif|גל| את רוצה שאני אעלה לכאן את כל ה-500 תמונות שיש לי כי אני לא חושבת שיש תמונה שהוא לא נראה בה *מעולה*...|מזיל ריר| הנה אחת שבחרתי בצורה אקראית למדי...
אמ...../images/Emo110.gif|גל| את רוצה שאני אעלה לכאן את כל ה-500 תמונות שיש לי כי אני לא חושבת שיש תמונה שהוא לא נראה בה *מעולה*...|מזיל ריר| הנה אחת שבחרתי בצורה אקראית למדי...
מ מלאכית16 New member 18/4/03 #45 אוף...../images/Emo110.gif|גל| תכננתי בצורה "אקראית" לשים את התמונה שאני אוהבת מראש בראש...ולא הלך לי.. טוב...ננסה שוב...
אוף...../images/Emo110.gif|גל| תכננתי בצורה "אקראית" לשים את התמונה שאני אוהבת מראש בראש...ולא הלך לי.. טוב...ננסה שוב...
מ מלאכית16 New member 18/4/03 #47 עד שלא יצא לי אני לא אפסיק../images/Emo110.gif|ג ל| להלהלהלהלהלהלה..... חחחחחחחחח הלכתי לבדוק למה אני לא מצליחה לשים את התמונה הזו ומה גיליתי שהיא בכלל לא שם... לאן היא נעלמה, רק ה' יודע... בכל מקרה- גם התמונה הזו טובה....
עד שלא יצא לי אני לא אפסיק../images/Emo110.gif|ג ל| להלהלהלהלהלהלה..... חחחחחחחחח הלכתי לבדוק למה אני לא מצליחה לשים את התמונה הזו ומה גיליתי שהיא בכלל לא שם... לאן היא נעלמה, רק ה' יודע... בכל מקרה- גם התמונה הזו טובה....
L love potion New member 18/4/03 #48 פה הוא פשוט מתוקי! סליחה על הביטוי הבחורתי אבל זה המינוח המדוייק ביותר. אגב, הראשון שיגיד משהו רע על הבחורה יחטוף, כי אני אוהבת גם אותה!
פה הוא פשוט מתוקי! סליחה על הביטוי הבחורתי אבל זה המינוח המדוייק ביותר. אגב, הראשון שיגיד משהו רע על הבחורה יחטוף, כי אני אוהבת גם אותה!
M Minerva New member 18/4/03 #54 הוא ישן בצורה כה מושלמת...../images/Emo99.gif אגב, מה יש לכולם עם "מיאו" לאחרונה? WOOF WOOF!
מ מלאכית16 New member 18/4/03 #58 *נמסהההההההההההההההההההההההההההההה* אווווווווווווווייי.... מיאו אחד רציני על התמונה הזו......*מזילה נהרות של ריר* הוא כל כך מושלם.... יש לי חולשה לתמונות שלו מאחורי הקלעים...אני אוהבת לראות תמונות מהחיים אמיתיים לראות שהוא אכן בן אדם נורמלי... המונה הזו פשוט שולתתתתת
*נמסהההההההההההההההההההההההההההההה* אווווווווווווווייי.... מיאו אחד רציני על התמונה הזו......*מזילה נהרות של ריר* הוא כל כך מושלם.... יש לי חולשה לתמונות שלו מאחורי הקלעים...אני אוהבת לראות תמונות מהחיים אמיתיים לראות שהוא אכן בן אדם נורמלי... המונה הזו פשוט שולתתתתת
P PureBlood1 New member 19/4/03 #59 ../images/Emo129.gif../images/Emo99.gifיאמממ... מישהיא יודעת במקרה מאיפה זה נלקח (הכוונה לתמונה עם הכותרת "פה הוא פשוט מתוקי"... התמונה שכאן היא פשוט בגלל שרשור התמונות).
../images/Emo129.gif../images/Emo99.gifיאמממ... מישהיא יודעת במקרה מאיפה זה נלקח (הכוונה לתמונה עם הכותרת "פה הוא פשוט מתוקי"... התמונה שכאן היא פשוט בגלל שרשור התמונות).