למה לא?????

למה לא?????

למה לא????????? מה, אני צריכה לבלות עם הבנאדם 3 שנים, כדי לקבל החלטה? לי הספיקה שנה. שנה אינטנסיבית וצפופה. הכי שהיתה לי עם גבר בחיי. והיו לי קשרים ארוכים לפניו. תראי לי ספר חוקים בנושא אהבה, ורגש. ומועדי נישואין מומלצים. עם קבלות של הצלחות אבסולוטיות בבקשה. רק אז, אולי אני אבין למה את משתאה כל כך. גליה.

oorly

New member
או קיי תגידי שאתם יוצאים כבר שנה

חשבתי שזה קשר חדש דנדש כי רק עכשיו סיפרת להורים שלך. תעשי כטוב בעייניך רק שימי לב שבהודעה הקודמת את כתבת שפתאום את לא בטוחה...... בהצלחה בכל מה שתחליטי

נכון

נכון. אמנם כתבתי שאני לא בטוחה. אבל, זה לא עניין של זמן. זה אף פעם לא עניין של זמן. מה, כל זוג שיוצא 4 שנים ומתחתן, חי באושר? לא. אני לא מאמינה בזמן. אני חושבת שאלכס ואני מכירים מספיק זמן כדי לקבל החלטות. וגם אם לא נצליח בדרכינו המשותפת, אני לא אצטער ואגיד: "הו, חבל שלא גרתי איתו עוד שנתיים ובדקתי אותו". באמת שלא. והעניין הזה שאני לפתע חוששת - בדקתי גם אצל בת דוד שלי, שהתחתנה לפני 4 שנים עם חבר שלה, איתו יצאה 5 שנים תמימות (5 שנים!!!) והיא סיפרה לי שלפני החתונה היא נתקפה בהלה ורצתה לבטל את הכל. אז אני בחברה טובה. וחוץ מזה, שום דבר לא סגור, נעול, חתום. תמיד אפשר לשנות החלטות...לא?

GalGula

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

קודם כל, סינרלה (גליה, נכון?) - שמת לב ששירשרתי את הודעתך למקום המתאים כדי שיהיה ברור למה את מגיבה, וגם כי זה הרבה יותר מסודר שהודעות שעוסקות באותו נושא מופיעות באותו שרשור. מקוה שאת יודעת איך לשרשר הודעות, להבא
. לגבי דברייך - את צודקת. לעולם אין לדעת מה יקרה. זמן לא תמיד משחק תפקיד, תחושות בטן משחקות אצלי הרבה יותר בד"כ. אבל אם ניקח את המקרה שלי - אני ובן-זוגי (לשעבר - עוד מוזר לי להגיד את זה) היינו מאוהבים שנתיים וחצי, הכל הסתדר מעולה בתיאוריה. ורק בחודשים האחרונים משהו השתבש, דברים שלא הבנתי עד שלב זה פתאום היו ברורים, שינויים שעברנו הביאו לכך שהתרחקנו... וכל זה עוד מבלי שבכלל נגיע לשלב שבו נחיה יחד. ומי יודע - אולי אם היינו חיים יחד היה קורה אחד משניים: או שמהר מאד היינו מבינים שזה לא עובד, או שהחיים של שנינו היו מתפתחים לכיוונים שונים ממה שהתפתחו כל עוד חיינו בנפרד, והיינו יותר מחוברים וקרובים ואולי כבר נשואים שנה. אין לדעת מה תפקידו של הזמן בסיפור הזה.... אני חושבת שאת באמת צריכה ללכת עם מה שאת מאמינה בו, ואם את מרגישה שלמה עם ההחלטה - למה לא? אולי לגבי ילדים הייתי מחכה קצת ולא ממהרת, אבל שאר הדברים כפי שציינת בהחלט הפיכים - שום דבר לא נעול ולא חתום. לגבי היבהלות רגע לפני חתונה - זאת תופעה ידועה, לא הייתי נבהלת ממנה יותר מדי... בכל מקרה אני מאחלת לכם המון הצלחה! ואגב - עוד לא שמענו כאן את סיפורכם - ונשמח אם תספרי לנו איך הכרתם, איפה נפגשתם וכו´, ואיך זה ששנה שלמה הצלחת לשמור על הקשר בסוד... (ואני חשבתי שאני החזקתי מעמד הרבה זמן
...)

למעלה