למה לא רואים אותכם יותר

• פותח הנושא dis
  • פורסם בתאריך

dis

New member
למה לא רואים אותכם יותר

אני לא מבין למה אין פה יותר תגובות. נכנסתי גם לאתר של שינוי ומרץ והאתרים האלה נראים לי הרבה יותר פעילים. יש איש אחד שממלא את כל האתרים ronen89 אני לא יודע מה הסיפור שלך, אין לך עבודה או ששינוי משלמים לך לשבת כל היום בפורומים של מפלגות אחרות? לחברה של ישראל אחרת, אתם עושים עבודה טובה מאוד, קראתי את המצע והוא ממש טוב אתם מתיחסים לנושאים מאוד רגישים (איכות הסביבה נשים ועוד) בייחוד אהבתי את הנושא של דת ומדינה. צריכים לשמוע אותכם יותר, אולי כדאי שגם אתם תשלמו כסף למשהו שישב כל היום באינטרנט ויפיץ את משנתו כמו הבחור של שינוי. חזק ואמץ

רואים, למה לא רואים

כשיש דיון, אני מגיבה, עונה, מנהלת דיון. תודה על המחמאות בעניין המצע, גם אנחנו חושבים שהוא משו-משו
אני יושבת על האינטרנט, עד כמה שמגבלות הזמן מאפשרות לי. אין לנו כסף לשלם לאנשים שיעבדו עבור המפלגה. אנחנו יותר מתרכזים בעבודות שטח. שוב, תודה. שיהיה ערב נעים וחמים

ronen1981

New member
לידיעתך.

את הפעילות שלי למען שינוי באינטרנט אני עושה במאה אחוז התנדבות ואני חבר בשינוי עוד משנת 1999 כשהסקרים הראו לה רק 2-3 מנדטים . וזאת משום שאני יודע בבירור ששינוי חזקה זה הדבר הכי טוב למדינה ואם תרצה לנהל דיון בפורום שינוי אני יוכיח לך זאת למה שינוי עולה עשרות מונים על כל מפלגה אחרת ולמה התפיסה שלה הכי טובה מעשית לישראל. כעת יש לי חלונות ימים חופשיים והפסקות בין הרצאות בהן אני מתחבר לאינטרנט. (ממש לא סיפור.)

למעלה