למה לא עניתם לי?????

למה לא עניתם לי?????

אני שאלתי אותכם אם כדי לי להיתחפש לאליזבת משודדי הקאריביים ואף אחת לא ענתה... אז זה רעיון טוב או לא?

OB4ever

New member
אני חושבת

שזה רעיון מעולה....רק יעלה מלא... אני וחברה שלי רצינו להתחפש ללגולאס ואירוון אבל זה יצא ממש יקר

love angle

New member
כן..

אליזבת' זה ממש יפה!
אבל מאיפה תשיגי שמלה כזאת? זה באמת יעלה המון..
חבל, כי זה צריך להיות ממש יפה

p r u d e n s

New member
חחח../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

מי זה מי?
דווקא רעיון חמוד, אבל כל התחפושות של שר הטבעות הן נורא יקרות, אלא אם כן יש תקציב של כמה מיליוני דולרים. לכו והתחננו להורים- עכשיו!

OByael

New member
אמא שלי מסכימה!!../images/Emo42.gif

אני מתחפשת ללגולס!!

OB4ever

New member
איזה כיף לך!!

זהו שהסתכלתי על התחפושת באינטרנט וממש לא אהבתי אותה.....ואז רציתי לתפור אבל זה עולה ממש ממש הרבה

OByael

New member
לתפור??../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

השתגעת? יקח לך שנה!!! אפילו יותר! אני קונה וזהו!

פרפר15

New member
אני רוצה להוביטית אבל

חסרות לי רגלים אז למי שיש רגלים בערך מידה 45-46 שעירות מאוד אז נא להודיע לי אז בינתיים אני מיתחפשת לפיראטית

ת'אמת לא

זה באמת יעלה הרבה ואף אחד לא יבין למה התחפשת את תראי כמו נסיכה,נסיכה יפה-אבל נסיכה

אל תדאגו

יש תחפושת:"נסיכת ימי הביניים" אני הוריד את הגלימה הזאת ואקח שרשרת של פירטים (ויש את זה אני ראיתי) וזה רק עולה 100 ש"ח יותר נכון 99.90 חחחחחח זה אותו דבר.... ומי שרוצה אוזניים כמו של אלפים יש בראש העין בחנות "פינוקי של פורים" וזה עולה 6 ש"ח

תקציר על הסרט "בלאק הוק דאון"

אלו הם הגברים הבלתי רגילים שלחמו בקרב מוגאדישו, ו"בלאק הוק דאון" – סיפורו של קרב רחב יריעה מצד אחד אך מפורט מצד שני – עוקב אחריהם, צעד אחר צעד לאורך כל הקונפליקט בקרקע, באוויר ובמרכז הפיקוד. את רוב האירועים אנו רואים דרך עיניו של סמל מאט אברסמן (ג'וש הארטנט), ריינג'ר בעל אידיאלים שהתלהבותו עומדת במבחן המציאות כאשר הוא מקבל את הפיקוד על אחת היחידות שמשימתה לאבטח את הבית המסומן כמטרה העיקרית. בנוסף אליו, אנו חווים את הנעשה בשטח עם דמויות נוספות כמו: ריינג'ר גריימס (יואן מקגרגור), שיקבל את ההרפתקה שלה ייחל כל חייו ברחובות מוגאדישו, הרחק משולחן הכתיבה שלו... לויטננט קולונל דני מקנייט (טום סיזמור), המנהיג שאינו מאבד את קור רוחו לאורך כל הקרב... סמל "הוט" גיבסון (אריק בנה), חייל דלתא שהפך לאגדה בקרב חבריו לנשק... ג'ף סנדרסון (ויליאם פיצ'נר) סמל דלתא מבריק שמקצועיותו עומדת במבחן הקרב... מייג'ור גנרל ויליאם גאריסון (סאם שפארד), המפקד עטור שני הכוכבים המפקד על הכוח הלוחם, ורואה בחוסר אונים מוחלט כיצד שני המסוקים נופלים והמשימה כולה מקבלת ממדים כואבים... הטייס מייק דוראנט (רון אלדרד), המפקד על בלאק הוק סופר שש ארבע, המסוק השני שיורט מעל העיר... קפטיין מייק סטיל (ג'ייסון אייזאקס) שכשמו (סטיל=מתכת) מנסה ללחום על פי כללי הספרים... סמל ג'ף סטרוקר (בריאן ואן הולט), שמצליח להימלט מגיהנום הקרב רק כדי לחזור כדי לעזור לחבריו... טוראי טוד בלאקברו (אורלנדו בלום), שנפילתו מהמסוק הראשון מגובה של ששים רגל, גורם לשרשרת אירועים הרסנית... סמל רנדי שוגהארט (ג'וני סטרונג) וסמל גארי גורדון (ניקולאי קוסטר וולדאו), צלפי דלתא שהתנדבו להגן על שורדי המסוק השני שהתרסק, למרות כל הסיכונים והסיכויים, מעשה שהביא להם את מדליית הכבוד של הקונגרס...

רשמתי בפורום!!!

באיזה חנות תחפושות בראש העין אבל בתוך זה יש תחפושת אחרת אז אני לא מתחפשת לזה....

למעלה