תודה רבה על התשובה, עונה לשאלות:
1. לא קיבלתי כל תמיכה לאחר ההזרעה (הרופא פיריון סבר שלא צריך)
2. לא היה מעקב זקיקים (שוב, הרופא סבר שלאור הנתונים לא צריך עדיין. רק עכשיו למדתי על הדבר הזה).
3. הרופא התבסס על זה שהמחזור מאוד סדיר, ועל ערכת ביוץ שאני עושה בבית.
עכשיו אני ממש מבואסת שאולי כל המאמץ הזה היה לשווא כי בכלל הביוץ לא היה באותו היום
אוף.
אני בתחושה שהוא קצת חיפף איתי, לא כי הוא לא רופא טוב, אלא לדעתי כי מבחינתו אנחנו בשלב כזה התחלתי, רק "נכנסנו" לעולם הזה לפני חודש. אנחנו עדיין בשלבי עיכול...
בכלל לא ידעתי שצריך לעשות בדיקת דם 14 יום מההזרעה...( הוא גם לא אמר לי) אפילו לא עלה על דעתי לבקש... אני מרגישה ממש סתומה! חשבתי שעושים בדיקת שתן ורק אם חיובי עושים בדיקת דם... הוא אפילו לא נתן לי הפנייה לבדיקת דם ועכשיו אני צריכה מהרופאת משפחה (כי הוא בחו"ל).
לבינתיים הוא סוף סוף כן נתן לי הפנייה למעקב זקיקים+ מרשם לאוביטרל +הפניה לצילום רחם.
אז בינתיים אני מחכה למחזור ואז אתחיל את כל הפרוצדורה...
היום למשל, עמדתי כמעט שעה בתור לבית מרקחת בעיר שלי כדי לקנות את האוביטרל (פעם ראשונה שאני קונה משהו שהוא לא אופטלגין או אנטיביוטיקה), כולי שוקיסטית
, אפילו לא לקחתי את המרשם כי חשבתי שזה אלקטרוני כמו מרשמים של רופא משפחה... הרוקחת אומרת לי שממש לא וגם שבכלל לא מוכרים את זה בבית מרקחת הזה (בית מרקחת גדול של הקופה שלי). היא מסבירה לי, כמו לילד שלא מבין בעיה במתמטיקה, שבכל עיר יש רק בית מרקחת אחד שמוכר תרופות פיריון (היא לוחשת את המילה פיריון כן?)... בקיצור הייתי צריכה לנסוע לצד השני של העיר, לעמוד שוב בתור כדי לקנות את האוביטרל... חבל שלא שהקופה לא כותבת את זה באינטרנט