למה לא לגדל תוכים?

oldenburg

New member
למה לא לגדל תוכים?

מה יש לך נגד גידול תוכים? אנחנו אוהבים את התוכים שלנו ומטפלים בהם במסירות ומה לא בסדר בזה?..

Oogi

New member
אם היית מבינה מהם הצרכים

של התוכים, לא היית שואלת את השאלה הזאת. תוכי זאת ציפור שצריכה לחיות חופשיה בטבע, ולא בתוך כלוב או סגורה בדירה. מעניין אם משפחה של תוכים ענקיים היתה מגדלת אותך סגורה בתוך כלוב בקן שלהם (בחום ואהבה), אם היית כל כך מאושרת...?

רואי

New member
OOGI

את מתחילה לעבור את גבול הטעם הטוב. בבקשה אל תגזימי ואל תחצי את הגבול. כמו שנאמר זהו פורום של אוהבי פורום ולא של אנטי תוכים אז בבקשה ממך. חוץ מזה- מעצבן אותי שאנשים כמוך אוכלים חיות-תרנגולים,פרות וכו' ועוד מעיזים להטיף מוסר לאחרים. האם את חושבת שאת יותר טובה מאחרים בפורום הזה? אני לא חושב. אני בטוח שכל אלה שרושמים פה מטפלים בתוכים שלהם באהבה ובמסירות ואפשר לראות את זה מההשקעה שלהם- בונים להם מגרשי משחקים, מצלמים אותם. בזמן שאת אוכלת אווזים. אכלת כבר כבד אווז? טעים, נכון? את יודעת איך התעללו באווז כדי לפטם אותו? אווז זה לא חיה? הוא לא מרגיש ששוחטים אותו? הוא לא נועד לשוטט בטבע?? אז די עם הצביעות הזו ותפסיקי להעכיר את האווירה בפורום הזה! אז אולי במקום לשנוא תתחילי לאהוב?

Oogi

New member
לידיעתך אני לא אוכלת כבד אווז!

ואני פה דווקא משום שאני אוהבת תוכים! מי שבאמת אוהב תוכים, רוצה לראות אותם חופשיים ומאושרים, ולא סגורים וכלואים בכלובים.

B l o F

New member
ואני בטוח שלא בגלל שאת מרחמת עליהם

כל תוכי שנקנה כאן נקנה ע"י בעלים אוהבים ושרוצים רק טוב לחיות שלהם אם לא היו אצלנו הם היו עוברים ממקום למקום בתנאים גרועים הרבה יותר! אישית אני חושב שנמאס ממך, ואני בטוח שגם כל שאר חברי הפורום רואי, מנהל הפורום, אני קורא לך למנוע ממשתמש זה להעכיר את אוירת הפורום.

Oogi

New member
מה קרה, המצפון מציק?

ואם לא בגלל שאני אוהבת תוכים, למה לדעתך אני רוצה לראות אותם חופשיים?

B l o F

New member
אני לא רוצה לקלל

אז אני אגיד את זה בעדינות - את לא חכמה במיוחד המצפון שלנו תאמיני לי הרבה יותר שקט משלך לכי תאכלי שווארמה או איזה סטייק טוב וכמו שאומרים לילדים - כשתגדלי תביני.

סינאן

New member
שוב??

שלום לכם אם אני מבין ואני חושב כך זהו פורום של מגדלי תוכים מין הסתם הם בכלובים ובכלובים הכי מושקעים שיש עם אוכל מיוחד כמו סלט כל בוקר ביצים קשות וכ"ד מוציאים אפילו 100 ש"ח לויטרינר על תוכי של 70 ש"ח (וכך צריך להיות) אנחנו לא חנויות עם צפיפות של תוכים בכלוב קטן אז בבקשה מי שלא טוב לו או לה בפורום אני לוקח יוזמה ואומר לכם תעזבו אותנו בשקט לגדל את התוכים שלנו במסירות הגדולה ביותר שאפשר לילה טוב לכולם

Oogi

New member
הפורום הוגדר כפורום לאוהבי תוכים

ולכן אני כאן. אם הפורום היה נקרא "פורום כליאת תוכים בכלובים והאכלתם בביצים קשות" תהיה בטוח שלא היית רואה אותי כאן...

B l o F

New member
רואי! נא להרחיק את Oogi

תראה איך היא מרגיזה אנשים והיא יכולה להבריח אותם מכאן!! סינאן אמרתי לך זאת רק היא ובקרוב היא תעוף

מה הבעיה שלכם?

זה פורום, ועל שמו כן הוא מטרתו לדון. לא לכל מי שנמצא כאן חייבת להיות דעה זהה, אז לה יש דעה אחרת, שונה משלכם וייתכן שגם היא מבחינתה צודקת. אין שום סיבה להעיף מכאן אדם רק בגלל שיש לו דעה אחרת. כל מה שהיא עשתה היה להביע את דעתה בקשר לגידול תוכים בכלובים אם אתם לא מסכימים עם דעתה אז תסבירו מדוע אבל אין שום סיבה להתעצבן ולבקש להעיף אותה מהפורום. והיא לא עברה שום גבול של טעם טוב כי בינתיים היא לא השתמשה בשפה בוטה ולא מנעה מכם להביע את דעתכם בתגובה.

B l o F

New member
הבעיה שלנו

היא לא רק הביעה את דעתה היא מתנפלת על כל האנשים כאן על זה שהם באים לבקש עיצה או דעה לגבי התוכים. היא מבריחה את האנשים וגורמת להם לא לחזור בגלל העויינות שהם מרגישים מתגובותיה. אף אחד לא מתנגד להבעת דיעה אבל יש צורה לכל דבר. אנשים באים לכאן במטרה לעזור לתוכי שהם אוהבים ושיהיה לו הכי טוב והיא מתנפלת על כולם שהם עושים לחיות שלהם רע זה פורום די חדש וחבל

OZ MASTER

New member
תראה עכשיו כשאני חושב על זה

באיזה שהיא נקודה היא צודקת... התוכים חופשיים בטבע ואנשים ממש חוטפים אותםמהעצים מיבאים אותם בתנאים איומים ואנחנו קונים אותם שמים אותם בכלובים קטנטנים גוזמים להם את הקנפיים והרבה פעמים נותנים להם אובל שלא מתאים להם... ותחשבו על זה

B l o F

New member
תסלח לי

אף תוכי שלנו לא נחטף מהעצים!! תוכים אלה אכן מסכנים אבל התוכים שלנו הם תוכים מאולפים ורובם האכלת יד. התוכים שלנו נולדים כאן.

אלעד12345

New member
רואי תעשה טובה ותחסום אותה, כאן

לא צריך שיהיה מישהו מגרין פיס שיעשה לנו הפגנות ויגרור אותנו לוויכוחים חסרי טעם וריח, כאן זו לא דמוקרטיה אלא היררכיה ואתה המחליט,הפורום בא לשרת אנשים אוהבי חיות בכלל ואוהבי תוכים בפרט, אל תיתן להתססה הזאת להימשך, איך שנכנסתי לפורום קיבלתי שחור בעינים מההודעה שלה, ההודעה מרמזת בלשון המעטה שאנו חבורה של מתעללים, ממש לא נעים לי בתור חובב מושבע של תוכים להתקל בתגובות כאלו בבית שלנו ברשת - פורום התוכים, שמור שהבית יהיה נקי. בברכה אלעד.

למעלה