למה לא זז כאן???

אבו שפם

New member
למה לא זז כאן???

מישהו יכול להסביר לי למה כל כך שקט כאן??? איך מגיעים להנהלת הפורום??? שלחתי למנהלת הפורום הודעה אבל היא טוענת שהיא כבר לא מנהלת את הפורום בפועל ויש מישהו אחר שמיועד לניהול וזה נמצא אצל ההנהלה... מישהו יכול להאיר לי את הדרך???

בן לפי גילך אין אתה כבאי והסמל הוא

של איסלנד אני שואל מאחר ואני כבאי ותיק בשירות כבאות תל אביב ואם אתה משירות כבאות חדרה אז תמסור דש חם לתוהמי מישעיהו ותחזיר לי תשובה.

חברים יקרים

אני המלצתי על מיקי69 כמנהל הפורום זאת בפני המנהלת הקודמת אשר גם המליצה עליו וגם בפני הנהלת הפורומים. קיבלתי היום תשובה שהו בוחנים מועמדים לניהול הפורום ולא פירטו מהיכן המועמדים או מי הם המועמדים. אני חושב שצריך כל חבר בפורום המעוניין ושחשוב לו מי יהיה מנהל הפורום לפנות אל הנהלת הפורומים ולהמליץ על מועמד הנראה לו מתאים. לחץ יעשה את שלו. אני חושב שהיו שני מועמדים טובים ומתאימים מבין חברי הפורום האחד TOOOM אשר נעלם מהפורום בחודשים האחרונים משום מה. והשני הוא מיודעינו מיקי69 אשר לדעתי ולדעת חברים נוספים מתאים ויכול לתרום רבות לפורום ולחברי הפורום ובעיקר להחיות את הפורום. אני חושב שעל כל החברים לפנות אל הנהלת הפורומים במסר ולהמליץ על מיקי69 כמנהל הפורום או על מועמד אחר אם אתם חושבים שאני טועה. בנוסף יכול כל אחד להגיש את מועמדותו עצמו על ידי מילוי טופס המצוי במסר אל הנהלת הפורומים . בהצלחה.

אין צורך לפנות להנהלת הפורומים

מיקי69 הוא המחליף
ההנהלה כרגע בהליכי שינוי ולכן הכל נדחה. נקווה שבקרוב הוא יתפוס פה את כס המלכות. סבלנות.

לא זז בגלל הגולשים

לא קשור להנהלה. אך ורק הגולשים עושים את הפורום... אם תסתכל שנה אחורה תראה שהמצב היה בדיוק אותו הדבר ואז היה מנהל מצויין. נוAה ביקשה לעזוב כי היא עסוקה מעל הראש. היא ביקשה ממיקי69 להכנס לפה לניהול. יש עוד כמה דברים קטנים לסדר ונקווה שזה יהיה בקרוב. ואגב, נוAה לא זוכרת ששלחת לה מסר.. אולי זה היה בניק אחר?

למעלה