למה לא ברק 2

youvall

New member
למה לא ברק 2

היום, בכנס של פעילי מפלגת העבודה בקריית אונו, התארח אהוד ברק! עשיתי דבר בלתי יעשה, והקשתי על מר ברק בשאלה... במקום לענות, להתייחס ברצינות, ברק החליט לצחוק על כך שבכלל שאלתי את השאלה, ועל זה שנורא מצחיק שילד בן 17 חושב שמי שהיה מפקד סיירת מטכ"ל והרמטכ"ל יפקיר חיילים... בנאדם, כל בנאדם שמזלזל במישהו בגלל גילו-הוא חרא של בנאדם! איש פוליטי, שמזלזל בנוער המפלגה שלו, אלה שרצים מאדם לאדם, שמנסים, עוד אחד ועוד אחד לשכנע אותם לבחור במפלגה הזו, מדברים עם עוד אדם ועוד אדם, מחלקים עוד פלייר ותולים עוד שלט, מתרוצצים במרכזי ערים ומדברים עם אנשים, מנסים, משכנעים, מי שמזלזל באלה-לא ראוי לתמיכה של אותם צעירים! אחרי היום כבר ברור לי-אם אהוד ברק זוכה בבחירות במפלגה-אני, יובל לוטן, בשביל מפלגת העבודה-לא אהיה פעיל! אני, יובל לוטן, אמשוך את התפקדותי מהמפלגה! אני יובל לוטן, למפלגת העבודה-לא אצביע! לפני הפגישה הזו, היה לי לברק, nothibg but rispect, על זה שהוא היה רמטכ"ל, ומפקד סיירת מטכ"ל-אבל זה לא משנה...הוא אדם דוחה!

מטרניך

New member
גם אני מצטער שב-99' הצבעתי בעדו

עשיתי זאת מתוך סלידה מביבי - אבל לא ידעתי מה צפוי לנו עם ברק.

האם שאלת את השאלה בצורה מכובדת

אם סתם התקפת, משהו כמו "למה הפקרת חיילים?!" אז יש לו זכות שלא לענות - אם כי היה עליו לציין זאת במפורש ולא לתלות את אי מתן התשובה בכך שאתה נער.

youvall

New member
שאלתי הכי מנומס שאני יכול...

הסברתי על מה אני מתבסס(ד"א,ברק הפריע לי באמצע השאלה,סתם כי התחשק לו), הסברתי למה אני שואל את השאלה, אמרתי שלתת לחייל לדמם 12 שעות למוות כשהוא פגישות בכוכב יאיר-זה הפקר של החייל, ואם הוא הפקיר את החיילים שלנו כבר פעמים, למה שניתן לו את הקול שלנו?

EverMan

New member
זו עדיין התקפה יובל ../images/Emo4.gif

מה ציפית ? שהוא לא יתגונן ?

youvall

New member
שיתגונן!!!

אני מאוד רציתי שיתגונן! קיוויתי שינסה להתגונן-אבל הוא לא התגונן-הוא ברח מהשאלה ותקף אותי על הגיל שלי! זה משהו שאני לא מוכן לקבל מה"מנהיג" שלי... שאלתי אותו משהו-שיענה לשאלה! שלא יעז לתקוף אותי, בטח ובטח לא על הגיל שלי! אחרי הכל, ובסופו של יום, כל העסקנים האלה-צריכים אותנו, את הפעילי שטח, את העובדים השחורים!

הוא יכול לסרב לענות

בנימוק שהשאלה תוקפנית ושהוא לא מוכן ליחס כזה. הוא יכול כמובן לענות לעניין, גם אם השאלה תוקפנית. (אפילו להודות בטעות שבשיקול דעת, זה לא יהרוג אותו, אין אדם שלא טועה). אבל לתרץ את אי מתן התשובה בגילו הצעיר של השואל זה די עלוב ולא מכובד.

Alagar

New member
שני הסנטים שלי:

מתוך חברי הכנסת של העבודה, אף אחד מהם לא התלהב, בלשון המעטה, כאשר הקשו עליו בשאלות עם נימה קשה. אך רבים מהם גם דאגו להשיב, ולא רק לתקוף את השואל. אני מציע לשחר לחלוק עם הפורום את סיפור הפגישה שלנו עם חיים רמון.

ברק...

גם אני חושבת שאין לברק אישיות 'מלבבת' במיוחד או שהוא משדר איזושהי מנהיגות שסוחפת אנשים... אבל, אין ספק שמדובר כאן באדם חכם במיוחד, חשיפת העובדה שעראפת הוא לא פרטנר באופן חד משמעי, בטאבה, גם אם היא נעשתה בשלומיאליות ובזמן הכי לא נכון, הביאה להתפכחות של חלק נכבד בשמאל, והיינו זקוקים בדחיפות להתפכחות הזאת... גם רעיון ההתנתקות ומפת ברק, וגם היציאה מלבנון (שהיתה אמנם מבוהלת והזיקה בנוסף להישג), כולם השגים של ברק ואי אפשר לקחת אותם ממנו... ועכשו נשאלת השאלה, האם עדיף מנהיג לא סמפטי אבל אדם מבריק שיש להניח שהוא למד משהו משגיאותיו, אני בכל אופן מאמינה שהוא למד, או את אחד המועמדים הלא מבריקים האחרים של העבודה (שאולי בעיני מישהו הם יותר סמפטים)... גם לבן גוריון היתה אישיות מאוד שנוייה במחלוקת, אז מה, הוא לא תרם למדינה? אני משערת שתסכימו איתי שכן, נכון?

youvall

New member
יש לי בעיה קשה עם שכתוב ההיסטוריה..

ברק מודיע היום שבקמפ-דיוויד הוא הסיר את המסכה מערפאת וחשף כי הוא אינו פרטנר להסכם ולכן העלה את רעיון ההפרדה החד-צדדית. אם בקמפ-דיוויד הוא הסיר את המסכה...מה לעזעזל הוא עשה בטאבה?!? ברק לא מדבר על טאבה, כי שם הייתה מכירת חיסול מוחלטת:ויתור מלא על ריבונות בהר הבית, ויתור על בקעת הירדן, דיבורים על חזרה של פליטים פלסטינאים למולדת(בלי להגדיר אם זה לישראל או לפלסטין)! זה לא אישיות שנויה במחלוקות! זה אדם, שמשכתב היסטוריה, שמזלזל בפעילים שלו בגלל הגיל. זה אדם שחושב שהוא נשלח מידי אלוהים להנהיג את העם ואסור בשום אופן שלא הוא ינהיג. זה אדם שאחרי שפתחו בטרור-הציע הצעה יותר נדיבה. זה לא אישיות שנויה במחלוקת-זו אישיות שהיא חרא!

אנגרן

New member
אכן ../images/Emo45.gif קוקסינל (מי זוכר את אביב

נעורים?
) בהחלט לא ראוי להנהיג את המדינה.

Azazel

New member
יצאת קטן. ../images/Emo128.gif

ללא שום קשר לזה שברק בן אדם קטן.

למעלה