למה? כי אנחנו כאן בשבילך

Danielle102

New member
לפעמים היא כן כותבת..

אבל עדיף שלא תכתוב! שיחזירו את רננה כבר

ש י ר ן 7

New member
חלק חושבים שכן וחלק לא..

למשללל אני לאאא!! מה זה השטויות האלה כל אחד שיגיד לך שהוא רננה תאמיני לו.. זה כמו באיסיקיוווו תתחילי להאמין לכל אחד!! פחחחחחחחחחח

דנית121314

New member
אני אישית חושבת שלא..

כאילו מה... אם זה היה באמת הם היינו יודעים על זה ממזמן והפורום היה מפוצץ

תילושית

New member
פיגור..

דנית לפי מה שאני מכירה אותך את חכמה אבל לשאול שאלה כזאת.....?! לא משנה אני יענה אז ככה.. כל מי שבאדום ויש שם ואחר כך "בעמ" אז הוא כן (מודגש) מהסדרה והוא כן (מודגש) האמיתי זה כמו בקומונה של גיא לואל ואורי אומנותי הם כילו "מנהלים" של האתר הבנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת? איףףף לאן הגענו..

דנית121314

New member
תהילה כפרה נשמה עיינים

מה הקשר.?? יכול להיות שזה המנהלים או משו כזה

תילושית

New member
בונאאאאאאאאאאא

נשרטת... לא שמעת שהם סיימו לצלם תסידרה ביום שישי?!!?!? איףף איזה לא מעודכנת אתת

דנית121314

New member
מה הקשררררררררר??

את חושבת שטלי שרון לא עסוקה עכשיו?? בטח היא עסוקהההה באיזה משו... לא חסר דברים היא אמרה גם שהיא עובדת על איזה סרט

ס ת י ו 9

New member
תתחילי להרגיע חמודהה!!

אז היא לא מעודכנתת.. והיא צודקתתת את לא חושבת שיש לטלי שרון הרבה יותר דברים חשובים מאשר להתכתב עם המעריצים שלה .. מה את חושבת שאין לה חיים?!?! פחחח!! עכשיו תתווכחו כמה שאתם אמרתי שלי!!

greeneye

New member
כן.

למה? תבדקי את פורום טלנובלה בע"מ [ועזבו רגע את השטויות של ה-מה זה טלנובלה בע"מ], ותראי שכשי להם זמן הם טורחים להגיב לאנשים שם, בצבע בורדו מודגש כמובן. חשוב להם לשמור על קשר עם מעריצים שלהם או סתם צופים בסדרה. בקשר לפורום פה- יש מצב שזה הם, ויש מצב שזה הכותבים של הסדרה או משהו בסגנון.

KeReN 0R

New member
הם הדמויות../images/Emo70.gif

לא טלי שרון,רותם אבוהב,עפר שכטר... השחקנים האמיתיים כותבים בכינוי "<שם ושם משפחה> בעמ" ונמצאים בפורום ט"ב (וחלק גם בקומונות
) ואל תקחו את זה ברצינות-השחקנים אפילו לא יודעים שיש פורום כזה

למעלה