למה? כי אנחנו כאן בשבילך

למה רני לא כותבת פה יותר???

רני שובי אלינו!! את התסריטאית האהובה עלינו! וטליה ---> תשרפי! הלוואי שהחתולים שלך יאכלו אותך!! רני we love you !!!

ליפ0טיק

New member
סתם שאלה...

זה פורום "כפיר אונגר" וכפיר לא כותב פה -בכלל... מה, יש לו משמרות עבר בחומוסיה אז אין לו זמן אלינו?!!!!!! תקפוץ פעם...

למה טליה לא כותבת פה../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

אחרי כל מה שאתם אומרים עליה היא צריכה להגיב! אני דווקא אוהבת לראות את דנה מדברת שטויות
אבל מה עושים לשון שלי
עבדולללל קאם באק! [למרות שהראל זה שם טיפהלה יותר נורמלי
] איייייייייפ טליהה כל הזמן רואים אותך במסעדה הזאתי
יאללה שדרגי הילוך אין לך בית

Dark View

New member
מישהו יודע מה עם אורן בוקור?

אני כבר מת לראות את שרה ויגאל כזוג!

הנה אני ../images/Emo24.gif

אני כזאת מגעילה אני יודעת אבל כפי שאתם יודעים הייתי עסוקה בתקופה האחרונה בדברים אחרים... אני נוסעת לסקוטלנד ואני אשתדל לכתוב לכם משם, אבל בכל מקרה - אני מקווה שתמשיכו ליהנות מפירות רקובים, סליחה, אסורים של טליה. יאללה אמורס נשיקות רננה

ש י ר ן 7

New member
חח צודקת ..

מתכתבים פה סתם לכיף!! אבל יש כאלה מפגרים מחכים שכפיר אונגר ירשום להם משו.. הם לא מבינים שיש לו עיסוקים יותר חשובים מאשר לרשום למעריצים שלו..!! פחחחחח..

../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifהוא לא יהיה!

שמעתי שטליה התסריטאית החליפה אותו ב2 בני דודים שלה או משהו כזה! איככ.... *מחרחמת על דנה*

Danielle102

New member
וואי כן!

היא החליפה אותו עם בני דודים קוראים להם יעקוביאן וצוציק! :-O מסכנה דנה!

mickeyc19

New member
נראה לי יומר שהשאלה המתבקשת היא...

מי זה אורן בוקור (לעזאזל)....

בתאלוש d

New member
חח רק רציתי להגיש ש..

אתם הכי נדיר בארץץץ!! (מציאות) ועכשיו נחזור לסרטט.. שמעתי שכפיר הבן של המפיק זה שראו אותו עם דנה בגיא פינסס אז הוא ודנה בבלום מתחתניםם!!

היא כן כותבת לפעמים!! אבל את צריכה

להבין אותה... זה לוקח מלא זמן לכתוב טלנובלה..!! אז היא בטח ממש עסוקה!! חוץ מזה היא ביץ' אז עדיף שלא תכתוב..

למעלה