למה כדאי

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifגם אני XDD../images/Emo45.gif

מאז שגיליתי את נפלאות הטמפון, הוא אהוב לבי
אבל לא קיבלתי כבר איזה חצי שנה [וואי, אני צריכה לבדוק מאיזה תאריך בדיוק]:-O אבל השיא שלי שלא לא לקבל זה בערך 9 חודשים.. בין הראשון לשני, זה היה מלחיץ ביותר...

ש ט ו ץ

New member
אני מציעה לך באמת ללכת לבדוק...

שלי המקסימום היה חודשיים...P= אבל איזה כיף, חצי שנה בלי חחח

ש ט ו ץ

New member
אני יודעת...חח

הייתי צינית בקשר לחצי יום... אני אחרי איזה 5 שעות מחליפה... ואין דבר כזה שרשום עד 12 שעות... יש ת'סופר פלוס זה 8-12 מ"ל או משהו כזה לא יודעת בדיוק... רשום בערך 6-8 שעות... חחחח אבל הורג אותי הקטע הזה שרשום נא לא לשכוח להוציא את הטמפון האחרון. בהתחלה אני כזה: "מי תשכח?!" , ואז מסתבר שבכלל לא מרגישים אותו. חח [עברו ממש שנים מאז חח]

shiratel

New member
אממממממ...

לא, זה לא המצב. אבל השארתי טמפון הרבה (אבל לא יותר מדי!
) מעבר למה שצריך. אני כזאת אהבלה

ש ט ו ץ

New member
חחח גם לי זה קורה

פעם השארתי קרוב ל11 שעות ואני כזה: פאקקקקקקקקקקק!! זה היה בימים האחרונים בגלל זה. לא מרגישים בכלל חח

shiratel

New member
אצלי זה לא רק בימים האחרונים

אני לא מרגישה את הטמפון או הזרימה אף פעם, לא משנה איזה יום של המחזור. זה היתרון האדיר של הטמפון! הדבר היחידי שאני מרגישה זה את הכאב בטן ביום הראשון ולפעמים גם השני של המחזור
אבל... השיא שלי זה 13 שעות... לא טוב
מעכשיו, לא יותר משמונה שעות
תודה הדרי על המידע!

ש ט ו ץ

New member
גמני לא מרגישה שום דבר..

התכוונתי לזה שאני שוכחת ת'טמפון, כי לפעמים בשיא המחזור אני לא מחליפה בזמן ואז אני מתחילה לדמם. חח ובימים האחרונים אין לי כלום ואז אני לא מדממת חח ואז אני שוכחת שאני עם טמפון בכלל. וברור שלא מרגישים ת'טמפון או ת'זרם.... אני זוכרת בשנה וחצי של ההתחלה תמיד הייתי עם תחבושות ולא יכלתי לזוז, נגיד בהפסקות לא הייתי זזה מהכיסא אני זוכרת, והיה כזה מצחיק שאני וחברה שלי באותו זמן, אז היא כזה בהפסקה: שיר, בואי רגע. אני: בואי את אני לא זזה. אז חברה שלי: גמני לא יכולה לזוז. חח כיום אני קופצת וזזה כמו מטורפת... כי בזמן מחזור אני כולי אנדרנלין. חח אין. זה אחת ההמצאות! חח

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif שעווה זה לא בשבילהם XD

ואם הם שעירים זה לא מפריע לאחרים

למעלה