למה כדאי

Black Jane

New member
אני רוצה לראות אותך עושה את זה בזמן../images/Emo55.gif

שלפנייך ומאחורייך יש רוכבים על אופניים מהטיול, פשוט ללכת 2 מטר ולעשות

Efrat K

New member
אני לא הייתי עושה את זה

אבל אחרי המסע לפולין אני מכירה כאלה שהיו מעזות. אני נשבעת לך,את לא רוצה לדעת מה הולך כשעוצרים למשלחת של 140 בנות ביער כי אין מספיק זמן שכל אחת תחכה בתור לשירותים בתחנת דלק כאשר יש 2 תאים בלבד, ושלא תחשבי שהמורות אצלנו קיבלו הנחות גם הן עשו כמו כולנו. הכי מצחיק היה אחרי אושוויץ שעצרו לנו ביער וממול הייתה כנסייה וזה היה ביום ראשון כשאנשים יצאו ממנה,אני וחברה שלי ניסינו להסתיר אחת את השנייה מכיוון אחד אבל שאר הכיוונים היו חשופים
.

Over My Head

New member
נו../images/Emo42.gif

כי אין להם את כל הריבים המפגרים של הבנות, ואת כל הרגשי והצומי שאנחנו עושות אחת לשניה כמו ילדות בנות 4. והם יכולים לצאת מהבית בשניה שהם קמים בלי לחשוב יותר מדי מה הם לובשים ואם הם שמו מספיק מייקאפ:X

Over My Head

New member
גם אני לא ../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

אני סולדת מאלה(וסליחה אם יש פה כאלה
) ששמות טונות של מייקאפים סומק וצלליות כאילו הן בנות 20 ומשהו. כאילו WOW אתן בנות 15, 16!! מה אתן מתאפרות ככה? יהיו לכן את כל השנים שאחר כך לעשות את זה....

shiratel

New member
לא כשאת נראית כמוני../images/Emo4.gif

ואני בכלל לא שמה טונות של איפור... בעיקר עפרון שחור

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif לא קשור ><

אני לא נראת משהו גם, אבל שמים לב כשזה איפור. טבעי יותר אמיתי לדעתי. אבל כל אחד והטעם שלו

ש ט ו ץ

New member
זה זנות!!!!

כאילו, אני. במשך יום שלם צריכה לסבול מכאבי בטן בזמן שלבנים לא מגרד אפילו. ררר אבל חפיף, שמים טמפון. XD

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifשמונה ימים? O_O""

איזה פחד S: גלולות ממש עוזרות לזה ^^"

moruush

New member
../images/Emo90.gifאמא'לה, מה מתפתח לך שם? הריון לגדוד?

חח 8 ימי דימום? הייתי מתעלפת מאיבוד דם חחחחחחח. אבל בשביל זה נועדו טמפוני סופרפלוס, בעובי של לא יודעת מה עם יכולת ספיגה של ביוב.
[פרסומת סמוייה, עאלק ] חחח אממ.. אני אומרת שכדיא לך ללכת לרופאת נשים שתעשה משהו עם זה אם זה מפריע לך..

ש ט ו ץ

New member
אני ממליצה פלייטקס. חחח

אפשר להישאר עם הסופרפלוס חצי יום חח אבל זה לא בריא. XD

moruush

New member
../images/Emo90.gifחס ושלום!!!!!../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

גם אם רשום לך "עד 12 שעות" לא מומלץ !!!!!! יותר מ6.

hadarinke

New member
....

יש בטמפונים חומרים שמסרטנים.. אני אסביר למדתי על זה: יש חומר ששמו ריאון ועוד חומר ששמו דיאוקסין.. עכשיו אחד מהם מלבין ואחד מהם סופג... החומר שמלבין, לאחר 6 שעות מתחיל להתפורר ונופל ונתקע באיזה שהוא שלב,ואז החומר הסופג נתקע שם גם וסופג את כל הרעלים שהחומר המלבין פירר עליו.. וואי שנים לא חפרתי ככה.. קיצר טמפון-רק עם הולכים לים או לבריכה

ש ט ו ץ

New member
שמעי,

יש כאלה שאם הן יגלו את נפלאות הטמפון הן לא ילכו איתו רק לים וזה, הן ילכו איתו כל הזמן. אני יודעת כמה שזה מסוכן וזה, אבל תחבושת זה מעצבן, אי אפשר לזוז. חח [וואי הפכנו לפורום בנות ממש חח]

למעלה