למה כדאי

למה כדאי

ברוכים הבאים לשרשור מגניב וגזעי במיוחד. להודעה הזאת אני אגיב בשתי תגובות: "בנות" ו"בנים". אתם, חבריי המלומדים, צריכים להגיב ללמה כדאי להיות אחד מהמינים (כן, מותר לרדת על המין השני). המין עם הכי הרבה סיבות, יוכרז כמין המנצח ויקבל גויאבה. עליי. אז נתחיל? (אל תגיבו עד ששתי התגובות יהיו פה)

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifהממממממממ

יכולות להשתמש בציצי כנשק סודי וקטלני במיוחד נגד בנים...

O0NoNi0O

New member
אוםיר? ממתי את פה?

ברוכה הבאה

redsnowhite

New member
פשוט מאוד../images/Emo28.gif

הגברים שולטים בעולם והנשים שולטות בהם
ומאחרי כל גבר מצליח עומדת אישה יפה! לנו לא עושים ברית, בד"כ לפחות חחחחחחחח

Over My Head

New member
כיייייייייי../images/Emo42.gif

אנחנו יכולות לפתות אנשים בקלות:D וכי אנחנו לא צריכות ללכת מכות כל שני וחמישי כדי להוכיח שאנחנו גברות
וכי לא כל מכה באזור מסוים תשבית אותנו מכלל פעולה למשך 5 דקות לפחות. וסתם כי זה נחמד יותר להיות בת.

אנחנו מוכשרות ביותר תחומים

וזה הוכח מדעית. אנחנו גם מסוגלות לעשות כמה פעולות במקביל, שזה דבר מעולה.

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gif

בנות מתבגרות יותר מהר, לא רק מבחינה פיזית אלא גם רגשית^^ לכן גם לבנות יש בת מצוה בגיל 12 ולבנים רק בגיל 13, בגלל שהם לא בוגרים עדיין אבל אנחנו כןP:

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifעוד:

#אנחנו חיות בממוצע יותר שנים #לא מתחלף לנו הקול [והופך לקול של צפרדע צרודה] #אנחנו יותר ניקיות והגיניות #אנחנו יותר רגועות, שקטות ולא אלימות

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifהממממממ

הם פשוט מגניבים.. נו... אני מתה להיות בן.. הם כאלה.. יכולים להיות מי שהם, ולתלות פוסטרים בחדר, וחדר מבולגן בלי שיגידו להם "את מתנהגת כמו בן" =\

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifחח מה פתאום..

גם אני ככה, אבל עדיין, להיות ככה בטבעי, כאילו.. נו.. להתלבש כמו בנים ושלא יגידו לך שאת נראית כמו בן, להתנהג כמו בן ושלא יתייחסו אלייך כבחורילה או אבוגבר..

Black Jane

New member
הם יכולים להטיל את מימיהם בכל רגע נתון

וזה בא לזכותם בעיקר בטיול טבע.

Efrat K

New member
לא נכון את זה גם בנות יכולות לעשות!

ואם את רוצה הוכחה לכך את מוזמנת לשמוע ממני את סיפורי השירותים ביערות של פולין.

למעלה