למה כאשר עושים סקס

Zion moshe

New member
למה כאשר עושים סקס

תמיד הבחורה אומרת את המילים אני נורא אוהבת אותך כאשר היא יודעת שהיא הכירה אותי כשעה קודם לכן תנו תשובות

RANINA

New member
חחח

כנראה היא מסטולה אז היא לא יודעת מה היא אומרת

RANINA

New member
שאני יבין

זאת רק היא או שכולן אחרי סקס אומרות לך את זה כי זה נשמע מוזר שמישהי תגיד לך כאשר יש ביניכם רק סקס

redrider

New member
בחורה יכולה להגיד הרבה דברים

תוך כדי סקס. אל תתייחס לזה ברצינות. היא יכולה להתחיל לקלל, לבכות, לצרוח, ליילל או לנהום. אישה שעושה סקס יכולה לאבד שליטה. לסירוגין היא סתם מפגרת שזורקת מילים בלי לחשוב...

RANINA

New member
נכון מאוד !

בגלל זה אמרתי שהיא לא מודעת למה שהיא אומרת לא בהיכרח בגלל שתיה או משו כזה

redrider

New member
יצא לך פעם?

לצרוח למישהו שאת אוהבת אותו? אפילו אחרי שעה של סקס משגע?

תראה...זה סיפור ארוך...

אני לא שוכבת עם מישהו או מישהי שאין לי רגש אליהם, מה שמגיע אחרי היכרות קצת יותר עמוקה.. אבל כשזה מגיע ויש סקס של שעה שמצדיק, אני יכולה לצרוח הרבה דברים. ולבכות(אבל רק במקרים מיוחדים...) נראה לי שרוב הבחורות כמוני...

Zion moshe

New member
תגידי

אם את בתוך תוכך יודעת שזה לא מוביל לשום מקום חוץ מסקס את עוד תיצרחי הוא תהני ותיתקדמי

בטח שהשילוב..

וכמה שיותר אהבה, עם סקס כמה שיותר טוב = צרחות יותר קולנית והרבה יותר לדבר שטויות.. חחח... עכשיו אף אחד לא ירצה לשכב איתי! חחח...

redrider

New member
בואי נגיד

שאני אישית מעדיף בחורות כמוך מאשר כאלו אשר קופצות למיטה ככה סתם (כמובן שאני מדבר על קשר) אם אני יוצא עם מישהי אני מעדיך לחכות לפני שמגיעים לעניין. בדיאבד אם אני חושב היו לי מעט פעמים שאשכרה איבדתי שליטה במהלך סקס אבל בזה אני נזכר תמיד בחיוך... ביננו לא הכי כיף לאבד שליטה?

ברור! עד לא מזמן היה לי תסביך...

אם הייתי מאבדת שליטה, הייתי חושבת על זה הרבה אחר כך, אבל אז חבר שלי(לשעבר)התקשר אלי יום אחד מהעבודה ואמר לי שהוא היה חייב לדבר איתי כי הוא הרגיש את השריטות על הגב מלילה קודם ונזכר כמה היה לו כייף אתמול לשמוע ולהרגיש אותי נהנת. אז אמרתי לו"כן! אני מוכנה להתחתן איתך בייבי!" חחח.. סתם לא, אבל שמחתי כל כך ומאז אני פשוט מאבדת שליטה בלי לשים ז, כי מי שאכפת לו ישמח בשבילי! סוף מגילת אסתר.

redrider

New member
אני בחיים לא אשכח

איך כשהייתי ילד בן 18 תפסה אותי איזה סטודנטית רומניה לכמה לילות סוערים. הסקס היה ממש טוב אפילו בכנה מידה הנוכחי שלי ואני חושב שגם היא וגם אני פלטנו הרבה הרבה שטויות תוך כדי. הקטע הוא שאם הסקס ממש טוב כל מה שמסביב מפסיק להתקיים לגמרי... אוף הלוואי וכל הפעמים היו כאלו. אבל ביננו הסקס הכי מדהים הוא עם פרטנר שאתה אוהב או עם זר מוחלט שיש לך כימיה מפחידה איתו

למעלה