למה יש B12 ברדבוול?

../images/Emo45.gif ועוד תשובת קטנה

עד כמה שאני מבין, ברד בול יש B-complex שבין היתר מן הסתם כולל ציאנוקובלמין (בי-12). יש טענות שאומרות B complex מאיץ את קצב חילוף החומרים, ייתכן שזה ההגיון הפנימי של רד בול מאחורי להוסיף את זה למשקה. אבל תשאלי את החברה אם זה מאוד מעניין אותך...

A n n a b e l

New member
חחחח

תפסיק! אתה מפחיד אותי!

אוקי, עשיתי חיפוש בגוגל

http://www.redbull.co.il/product.action ומצאתי כל מיני הסברים פשוט נתנו לי פרוייקט להדפיס איזה 86 דפים חצי בעברית + טבלאות חצי באנגלית + טבלאות הגעתי עד איזה עמוד 72 ואני מיואשת כבר שילמו לי על הפרוייקט (10 ש"ח לדף- 860 ש"ח) ולא נעים לי שלא הגשתי אז חשבתי שקפה או משהוא מתוק או מעורר אז קניתי רדבול ושוקולד מריר יש לכם רעיון למשהוא בריא שיכול לעזור לי לריכוז בעבודה המתישה הזו?

קירקה

New member
ללעוס גת? לקחת ספידים? קפה שחור?

אולי תה ירוק? התעמלות? אבל אלה דברים שעובדים טוב בבוקר, ונראה לי שאת רוצה משהו שיחזיק אותך ערה בצורה מלאכותית, יותר ממה שהגוף שלך מוכן לעמוד בו, ואין שום דבר בריא כזה.

קירקה תודה

נכון, לא בריא להישאר ערים בצורה מלאכותית אבל חד פעמי זה לא יזיק לי אני כל כך שומרת על הבריאות שלי - לא מעשנת, לא אוהבת אוכל מתוק למזלי, ישנה 8 שעות כל לילה, לא אוכלת מזון מלא אנרגיות שליליות וסבל של בעלי חיים (טבעונית) מגדלת את כל חתולי הרחוב של היישוב שלי (עולה לי 500 ש"ח בחודש) מתנדבת כמה שיכולה (זה עולה לאושר ) גרה באזור בלי זיהום אויר אז קצת שוקולד וחוסר שעות שינה בלילה אחד לא יזיקו לי

One Echoe

New member
יש בזה כ"כ הרבה חומרים

מוזרים. אפילו מים אין בזה. זה ממש חומר כימי

רד בול טבעוני

יש באתר של רד בול הסברים מפורטים גם על השאלה אם המוצר טבעוני כנס לקישור שנתתי

רד בול קשורים לניסויים בבעלי חיים

ולכן הם לא צמחוניים יש ברד בול חומר מסוכן לבריאות ולכן הוא לא טבעוני .

למעלה