למה יש ריבים?

• פותח הנושא SHEX
  • פורסם בתאריך

SHEX

New member
למה יש ריבים?../images/Emo95.gif

אוקי - אתמול הייתי אצל סייב ואצל דני והיום הייתי בעזריאלי - והיה ממש ממש כיף! אני אישית היום ראיתי שכולם יכולים להיות באותו עזריאלי בלי להרוג אחד את השני... אז מספיק עם כל הריבים המפגרים של כולם כי זה לא כיף :( בואו נעשה עוד מפג נחמד כזה כמו היום אגב - אתי ולין וליאל - היה לי ממש ממש כיף להכיר אתכן! *עדיין לא מאמין שאנשים מחוץ לבצפר שלי יודעים מה זה דוראק* weeeeeeee

לא יודעת מה בקשר לריבים ../images/Emo54.gif

אבל אני יודעת שהיה לי מאוד מאוד כיף! ואני יודעת שאני גם נהניתי מאוד להכיר את האנשים שהכרתי! במיוחד את אתי, לין וגל. הם האנשים החדשים שהכרתי ודיברתי איתם והם מאוד נחמדים! השאר גם עושים רושם נחמד, אבל לא ממש דיברתי איתם ככה שאני לא יודעת.

LielCell

New member
זתומרת...

הייתי לשניה והלכתי. אבל את עופר כבר פגשתי יומיים לפני... ^_^

LielCell

New member
זתומרת...

הייתי לשניה והלכתי. אבל את עופר כבר פגשתי יומיים לפני... ^_^

Magical me

New member
בהחלט היה כיף../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

חבל שרוב הזמן לא הייתם איתנו... המפ... והרבה הלכו ממש מוקדם. הדברים הבאמת מעניינים קורים בלילה, אתם יודעים

Magical me

New member
הממ..../images/Emo176.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

האחרונים עלו על רכבת בשבע, אבל אני וצחי היינו שם עד שמונה ורבע בערך.

Kryptonite

New member
היה נפלא.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

ממש נהניתי צריכים עוד!

SHEX

New member
חבל!../images/Emo95.gif

אני שמאלני פציפיסט מסריח.... זה באופי שלי להתלונן על הריבים שיש פה :) לין - אני ממש מתלהב מזה שאת יודעת דוראק! איייי חחחחח

buffgirl

New member
הוא נוע"ליסט שלא נמצא ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

בקבוצת נשר... זה די ברור

buffgirl

New member
ורק לידע אישי, ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

יצחקי וסטייק - שניהם בנשר.

As I Am

New member
אז שאני אבין, ../images/Emo103.gif

אתה פציפיסט והיפי והכל אבל אתה איימת עלי במכות? ילד, יש לך עוד דרך ארוכה להתקדם פה. P:

SHEX

New member
אני פציפיסט...../images/Emo95.gif

עד שזה נוגע לשיער שלי! חחחחחח לין את מוציאה את הצד הההיפך מפציפיסט שלי (שכחתי איך קוראים לזה....) חיחי

As I Am

New member
ארר... השיער שלך, כןןן. ../images/Emo103.gif

אז אתה שמאלני-פציפיסט, לומד בתלמה-ילין, הולך עם חבילת גומיות בתיק שלך, ואם נוגעים לך בשיער זה מוציא את הצד האפל שלך?
טי~הי.

למעלה