למה יש רגרסיה ?

ilsarnirit

New member
למה יש רגרסיה ?

בתי בת 4 חודשים, עד לפני שבוע ישנה 7-8 שעות בלילה, בשבוע האחרון חזרה לגיל 0, היא מתעוררת בלילה כל 4 שעות, מה השתנה ? האם זו קפיצת גדילה? ואם כן למה כל כך ארוכה? (בד"כ היא היתה עושה את זה יומיים שלושה). היא יונקת או מקבלת חלב שאוב כשאני בעבודה (כ- 120 מ"ל), מדי 4 שעות במהלך היום. חוץ מזה, כמה טיטולים עם צואה צריכים להיות ביממה בגיל כזה?

sagitlaleche

New member
רגרסיה בשינה ../images/Emo20.gif

הורים רבים מתארים דפוס שינה דומה לזה של בתך. תינוקות שישנו כל הלילה כבר מגיל כמה שבועות חוזרים להתעורר באופן תכוף בלילות בגיל 4 חודשים ואפילו חצי שנה. קשה לדעת מה מפריע לתינוקות שלנו באמצע הלילה, אבל אפשר לשער שמדובר בצמיחת שיניים או אפילו הרצון לבדוק שאמא שם! לא תמיד מדובר בקפיצת גדילה אלא בצרכים משתנים של התינוק עם הגיל. אם מדובר באמא שחזרה לעבודה, כפי שאני מבינה מדברייך, אז זו הדרך של התינוקת להחזיר לעצמה שעות איכות עם אמא.
בגילה של הבת שלך גם קקי פעם בכמה ימים שמלווה בעליית משקל תקינה זה בסדר!

t090975

New member
כמות של קקי

אני מקווה שהבנתי נכון במקרה והתינוק עושה יותר מפעם אחת ביום קקי זה אומר שמשהוא לא בסדר, וגם יש בעיה בעלית משקל???? כי בני לא אוכל מי יודע מה לתינוק ששותה אך ורק שאוב בהמשך היום רק בלילה הוא יונק וגם אולי פעם פעמים בהמשך הלילה? לגשת לטיפת חלב לשקילה? פעם אחרונה ששקלתי אותו הוא היה בערך 6.6 קילו וזה היה בגיל 3 חודים והוא היום 4 חוד'.

כמות של קקי

שלום אמא יקרה! הכל בסדר! גם אם תינוק בגיל הזה עושה פעם יום קקי, מס' פעמים ביום, פעם בכמה ימים- הכל תקין במידה והמשקל תקין! האם בנך יונק לפי דרישתו? אם הוא יודע לתפוס נכון את השד ויונק מתי שרוצה הוא מגיע לכמות הקלוריות הנחוצה לו. שאלה- מדוע אינו יונק ביום אלא רק שאוב? לגבי משקל התינוק- כמה שקל בלידה? לבריאות! אפי נבו כהן מדריכת לה לצ'ה

t090975

New member
אפי שלום

הוא לא יונק בהמשך היום כי הוא רוצה מבקבוק בלבד וגם אני עובדת כך שזה בסדר . נאמר לי שברגע שהוא לא יונק כל היום אז העליה שלו היא לא כמו שתינוק שיונק הוא נולד במשקל של 3650. תודה וחג שמח

תינוק שאוכל חלב שאוב

הי אמא! אם הבנתי נכון התינוק שלך מקבל חלב שאוב ביום ומסכים לינוק בלילה כשהוא מעורפל וישנוני. בכל מקרה לגבי העליה במשקל הוא עלה ב-3 חודשים 3 קג'. הממוצע הוא 150 גרם לשבוע. אם הוא היה עולה "רק" לפי הממוצע הוא היה עולה "רק" 2 קג' בערך בשלושת החודשים הראשונים שלו. כבר הוא ביתרה של קג' שלם! אז גם אם הוא לא עלה כלל בחודש הרביעי לחייו הוא עולה מעולה. בהצלחה! אפי נבו כהן מדריכת לה לצ'ה

t090975

New member
תודה ו....

אתמול היינו בטיפת חלב ונשקלנו 7.255 ועשינו גם חיסון, היום אנחנו פעם חמישית משלשלים, אולי זה מהחיסון??? ועוד בעיה קטנה קיבלתי וסת מה זה אומר? לי נאמר שבגלל שקיבלתי וסת אז כמויות החלב יורדות??? שוב תודה

t090975

New member
תודה ו....

אתמול היינו בטיפת חלב ונשקלנו 7.255 ועשינו גם חיסון, היום אנחנו פעם חמישית משלשלים, אולי זה מהחיסון??? ועוד בעיה קטנה קיבלתי וסת מה זה אומר? לי נאמר שבגלל שקיבלתי וסת אז כמויות החלב יורדות??? שוב תודה "יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"

למעלה