למה יש מלא גייז צמחו-טבעונים?

ספרנו1

New member
למה יש מלא גייז צמחו-טבעונים?

איזה מההסברים הבאים נראה לכם הכי נכון:

1. כי הגייז רגישים יותר לסבל עקב הסבל שעברו סביב ההתמודדות עם הנטייה המינית והיציאה מהארון
2. כי להיות צמחו-טבעוני דורש תעוזה מסויימת ביחס לתגובת החברה, ורוב הגייז פחות רגישים לכך עקב נסיבות חייהם.
3. כי הגייז מרגישים צורך לכפר על מה שנתפס בעיני גורמים דתיים ושמרניים כ"תאוות יצרים" שלהם, ולכן הם חומלים על בעלי-חיים.

רעיון אחר?

aשרון

New member
התשובה היא פשוטה..

טבעונים הם צמחונים שהחליטו להתפרע.

וברצינות, אין קשר לגייז או סטרייט בנושא הזה, לדעתי אין גם שום קשר בין רקע סוציו-אקונומי או מצב חברתי להחלטה להיות טבעוני/צמחוני. מה שכן, אולי הטבעונים הם אנשים רגישים שרואים את תנאי הגידול של בעלי החיים והחליטו על דרך החיים הזאת כדי להביע עמדה.

ועוד משהו, אני שמח לראות אותך פה, מקווה לראות אותך כאן יותר

ספרנו1

New member
המשפט הראשון שלך לא עונה על שאלתי והוא גם מלוכלך

ולא נכון. טבעונים הם אנשים שלא חשים בנוח עם צריכת מוצרים מהחי, במיוחד לאור הסבל הקשה שהחיות עוברות (כן, גם בסיפוק שאינו כולל את בשרן אלא "רק" את הפרשותיהן).
&nbsp
אתה באמת חושב שאחוז הטבעונים בקרב גברים סטרייטים דומה לאחו הטבעונים בקרב גברים הומוסקסואלים?
&nbsp
ותודה

aשרון

New member
היי...

המשפט הראשון היה הלצה, אני לא באמת חושב ככה...

אין לי מושג מה אחוז הטבעונים בקרב מגדרים שונים באוכלוסיה, רק חושב שלנטייה מינית אין כל השפעה בהחלטה אם להיות צמחוני, טבעוני, או אוכל בשר.

בקשר לרגישות לנושא, היא סובייקטיבית מאדם לאדם.
יש הרבה סטרייטים שרגישים לנושא וגם הרבה להטבי"ם, אולי בגלל שאתה גיי אתה נתקל בהרבה להטבי"ם סביב הנושא ופחות בסטרייטים. חשבת על זה?

WorkBitch

New member
הסיבות שאני צמחוני

ראיתי סרטון התעללות בקנגרו וזה גרם לי לבחילות וגועל מבשר.
כשהייתי קטן ראיתי חתולה נדרסת עם שפריצים של דם וגם באותה תקופה זה גרם לי להגעל מבשר.
&nbsp
יש את העניין הבריאותי שיש סוגי בשר לא בריאים וסוגי בשר כן בריאים. אני שואף להיות בריא אך עדיין הייתי שמח להצליח לא להגעל ולאכול דג סלומון כי הוא סופר בריא.. אבל מה לעשות.. הריח שלו דוחה
והבשר עצמו גם דוחה אותי

אנחנו הפסקנו לצרוך בשר בקר

עברנו בעיקר לדגים ולעוף.
בעניני אוכל בכלל - אנחנו נורא אוהבים קטניות, עלים ירוקים, כרובית מטריפה אותנו.
אורז לעתים רחוקות, פסטה לעתים רחוקות, תפו"א כמעט ולא.

Atrios

New member
אופנה

לא נעים להגיד אבל יש כאן מן האופנה ולאו דווקא במובן הרע. קהילה קטנה ביחס לאוכלוסייה וכך גם ההשפעה אחד על השני

למעלה