למה יש זונות בעולם

אלו Z

New member
למה יש זונות בעולם

קרה לי הדבר הכי מבאס שיש הלכתי לים עם חברים, והיה איתי תיק שבתוכו מצלמה עם מלא צילומים מהטיול השנתי של החברים שהתכוונתי לקחת איתי לאנגליה (אני עובר לליברפול עוד 3 שבועות) קיצור השארתי את התיק במקום כלשהו, חוזר, אין תיק! איזה בן זונה אחד גנב לי אותו!!! כוסססאמק מילא שהיה שם 100 שקל ומפתח לבית וכל מיני חרא אבל למה דווקא את התמונווות אוווווף אמן שהחתיכת חרא שגנב לי את התיק יקבל כדור בראש הרבה זמן לא התעצנתי כל כך.

אלו Z

New member
גם אתה איבדת תמונות?

אין זה פשוט הרגשה מגעילה כל כך...במיוחד שהתכוונתי לקחת תתמונות איתי לאנגליה פאק...

ציקהלה

New member
לא בידיוק תמונות

מזכרות זה היו מלא דברים של חברים שלי שנתנו לי אותם ושלחתי אותם במכולה שלנו וכשהי הגיע לא היהי על המכולה מנעול ומכול הדברים שהיה אפשר לגנוב האוסף מטבעות שלי והמזכרות הלכו אתה לא יודע איזה עצבני אני נהיה כשאני חושב על זה...

Hwoarang

New member
יש משפט שאומר

"פראיירים לא מתים - הם רק מתחלפים"... עכשיו תדע להעריך את מה שאיבדת. ואל תילחץ אתה תמיד יכול לפתח את הפילם של התמונות לא?.

אלו Z

New member
קיט קאט

הdumbass מכוון אליי או אל הוורנג? ואני באמת מרגיש קצת אידיוט...ראבאק למה לקחתי דבר שהיה כל כך חשוב לי לים.

kit k@t

New member
not you dear....

i myself lost things that meant a lot to me... the 'dumbass' was to the person that told u to develope the pictures from your film. but seeing that u had your CAMERA stoled, i dont see how u can have the FILM (which is usually inside the camera). kat

Hwoarang

New member
../images/Emo4.gif

וואוו את אוהבת לחשוב לפני שאת מדברת? כי ממש עשית מזה סרט טורקי. 1. תיראי תתאריך הודעה שלו 29 ליוני מה שאומר שעבר זמן מאז הטיול (טיולים שנתיים לא עושים בשבוע האחרון של השנה). ובמיוחד זה שהוא עוזב כנראה יגרום לו לצלם הרבה יותר מפילם אחד. 2. זה שהוא חכם מאוד כבר הזכרתי?(לא יורד עליך אל תידאג:) מי בכלל לוקח מצלמה לים? מי בכלל לוקח מצלמה עם פילם מאוד מאוד חשובים לים? אולי תחשבי שהוא פיתח תתמונות ושם אותם באלבום קטן ולקח אותן לים? הוא מספיק חכם בשביל לקחת מצלמה אז הוא גם מספיק חכם לקחת איתו אלבום. תאמת אני לא מבין למה השקעתי יכולתי כמוך לא ליכתוב כלום רק דאמבאסס... אז תתעלמי מכל מה שרשמתי אני שולח לך גם דאמבאסס אבל בהרבה הרבה אהבה.

אלו Z

New member
אהם

חח תתפלא אבל כן, הטיול שנתי היה בסוף שנה. ממש ממש בסוף שנה. יום לאחר מכן קיבלנו תעודות. ולמה שאני אקח אלבום תמונות איתי לים? חח נו באמת, לקחתי את המצלמה כי רציתי לצלם עוד קצת את החברים מן הסתם.

Emc2

New member
מה זה עכשיו באופנה

לאבד תיקים בים? :O אני ישבתי להנאתי בחוף (שלא נזכיר את שמו מסיבות ברורות) והפלתי ראשים עד שהלכנו לאוטו כדי להביא מים ו"גילינו" שרוקנו לנו את האוטו. לחבר אחד הלך הדיסקמן והפלאפון, לשני הפלאפון והארנק, ולי עם המזל הנאחס שלי כל התיק. תיק עם מפתחות של הבית, ארנק עם מאה שמונים שקל - אבל זה עוד החלק הטוב - הדיסקמן הלך, האוזניות תקלוט שלי ו- 24 דיסקים מקוריים. (now this is the moment where you all go "ohhhhh") :/

CosmikDebris

New member
24 דיסקים מקורייים :(

יא איזה ביאוס. לא יודע מה הייתי עושה אם זה היה קורה לי. אני עדיין בעצבים שהקופסה של אחד מהדיסקים שלי נאבדה לי לפני חצי שנה ככה (יש לי את הדיסק עדיין!). פשוט נורא.

למעלה